calauza si alte filme grele :) partea a 2-a
![](images/user_woman.png)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34882" target="_blank">calauza si alte filme grele :) prima parte
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
Raspunsuri
ticka spune:
a picat netu, mama lui. Am apucat sa citesc forumul dar cum incerc sa scriu ceva- pica, poate de data asta am noroc...
iileana - punct ochit punct lovit dar nu-ti mai vad postul :P
quote:
the piano nu e soap!
OK OK
![](zzzz.gif)
![](icon_smile_big.gif)
quote:
ai vazut blue - kieslowski?
nope, sunt cam verde la capitolul filme-kult, filme necomerciale, neconventzionale, filme de autor.....
Cat despre regizori mi-e greu sa ma pronuntz. Oliver Stone: imi place The Doors si mai putzin Natural born Killers. Michelangelo Antonioni: Da - Eclipsa si mai putzin Zabriski Point - n-am avut rabdare sa-l vad. (Dupa Eclipsa, ma indragostisem de Monica Vitti).
Toate filmele "grele" le-am vazut demult. Pe-atunci le dadeau la TV si in cinematografe, perioada caderii tuturor interdictziilor, recunoasterea valorilor... Eu am considerat-o o perioada de culturalizare oarecum fortzata, era en vogue sa vezi filme neconventzionale, am simtit ca e o chestie cu alura de snob. Se pare ca am gresit, mai bine ma culturalizam, poate om ajungeam :), ca deh... intre timp m-am plafonat. Deci dupa cum spuneam eram cam "verde" cand le-am vazut si acum sunt cam "necoapta" .
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
![](indragostita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iileana spune:
quote:
Originally posted by ticka
[briileana - punct ochit punct lovit dar nu-ti mai vad postul :P
L-am sters eu, ca l-am recitit si suna ca dracu'. Parca dadeam lectii, cind eu de fapt stateam la o sueta...
Ziceam apropo de "boom-ul Tarkovski", ca eu am prins o faza si mai interesanta, cind daca aminteai direct de "Calauza" lumea te cataloga drept snob si parvenit in domeniu, atita vazuseram si ras-vazuseram cu totii filmele lui. Bineinteles ca eram innebuniti de filmele astea, dar "Calauza" parca ajunsese parola de recunoastere intre cinefili...
ticka spune:
quote:
gandacelu despre 12 monkeys: iaca de rea ce sunt nu o sa-ti explic, dar iti dau un clue: faptul ca esti TU in viata ACUM nu-ti spune nimic despre sfarsitul filmului?
Dupa mine daca e sa fi fost adevarat filmul, noi n-am mai fi in viatza...adica ce oricat ai vrea nu poti schimba nimic...("fiola" fara miros la controlul vamal)
![](indragostita.gif)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by tickaquote:
gandacelu despre 12 monkeys: iaca de rea ce sunt nu o sa-ti explic, dar iti dau un clue: faptul ca esti TU in viata ACUM nu-ti spune nimic despre sfarsitul filmului?
Dupa mine daca e sa fi fost adevarat filmul, noi n-am mai fi in viatza...adica ce oricat ai vrea nu poti schimba nimic...("fiola" fara miros la controlul vamal)
![](bandit.gif)
![](bandit.gif)
![](cool.gif)
misto, nu?
![](hippi.gif)
ticka spune:
Corect, dar asta a fost abia in avion. Controlul vamal a fost pana la imbarcare. Si cand vamesul a intrebat ce are in fiola ala din gasca lui Brad Pitt, roscatul a zis ca nu are nimic, vamesul deschide fiola si roscatul zice -vezi este fara miros.
gandacelu spune:
n-a deschis domne nici o fiola a vrut s-o deschida
altfel filmul nu mai are nici cap nici coada
voi cum stiti?
mara03 spune:
bey, ce faceti aici, nu ma ispititi ca eu mai am filme pe lista de asteptare...asa ca nu mai am cand sa vad si maimutele!
io nu mai tin minte mai nimik din film
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
ticka spune:
Pai eu ca sa ma conving ca totusi fiola a fost deschisa cand am vazut a 2 oara filmu' l-am pus pe Dm'nu Hasband sa se uite cu ochii in patru la film. Aseara am ajuns acasa si-l intreb a deschis ala fiola sau nu? Si happy family a hotarat ca ala a deschis fiola.
A mai vazut cineva filmu?????
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ticka
Aseara am ajuns acasa si-l intreb a deschis ala fiola sau nu? Si happy family a hotarat ca ala a deschis fiola.
A mai vazut cineva filmu?????
porcu de vames auzi sa deschiza el fiola
![](icon_smile_dead.gif)
io nu ma mai joc
pai atunci regizoru e un tampit, scuzati!
CARE MAI E MEASJUL FILMULUI? eu am inteles ca mesajul e sa ne bucuram ca n-a deschis fiola, deh!
![](bang.gif)
![](bang.gif)
deh!
adeca io acuma is zombie or what?!
![](plang.gif)
care ati mai vazut filmul?? poate mai avem vreo sansa...
![](bandit.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ticka spune:
pai io ce-am intzeles din film e ca nu poti schimba nimik, daca e sa fie asa cum tre sa fie, indiferent de ce ai face si cat n-ai incerca sa schimbi ceva - tot "papusharul" castiga, e la fel ca-n cartzile lui S.King. No happy end!