Mamici de ianuarie-februarie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

hai ca mi-ati facut o pofta cu meniul de la Pizza hut...sper sa nu intervina ceva pana atunci, ca tare as veni si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Maine dimineata imi livreaza patutul! M-a sunat cel care il va livra in seara asta ca vine maine pe la ora 8:30. Uraaaaaaa!!!

oana si bebitza din burtica (33s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Sper sa pot veni si eu la Pizza Hut. Chiar n-am mai fost de mult pe-acolo. Cu parcarea e mai nasol in zona, dar ne-om descurca noi.
Oana, pina la urma ti-ai comandat patutul Contour Electra sau alt tip?
Alina Maria, ma intrebai de ce n-are BB-lina camaruta ei. Pentru ca deocamdata locuim intr-un apartament de 2 camere, si pina ne vom putea la 3-4 camere vor mai trece 2-3 ani, asa ca deocamdata va sta cu noi in camera. Noroc totusi ca apartamentul este foarte spatios si putem amenaja fara sa ne inghesuim, coltisorul BB-linei.
Dupa cum vedeti ora la care scriu, sint cam insomniaca. Sper ca voi dormiti la ora asta.
Alina si BB-lina 31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

nici noi nu putem amenaja deocamdata o camera pt copii. noi stam la 3 camere, dar intr-una sta bunica mea, asa ca ne raman doar doua. probabil ca o sa ne mutam in sufragerie ca sa ramana dormitorul pt copii
OAna, felicitari pt patut. imi inchipui ce nerabdatoare esti sa-l ai in casa

Mergi la inceput

Alina Gabriela, nu numai tu erai insomniaca, sa sti. Eu m-am culcat la 2:30. Patutul e Contour Electra, da, dar fara masa de schimbat, ca, cu ea, tb sa platesc 65 euro in plus si mi-am luat din aceea cu cadita pe picioare. Trebuie sa apara cu patutul. De-abia astept. Va mai scriu dupa aceea.

Mergi la inceput

Da, adita, dupa cum vezi! Te-au trezit copilasii? Si pe mine m-a trezit Seb, toata noaptea mi-a facut show iar, cred ca nu mai avea rabdare si el sa vina patutul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina Gabriela, si noi locuim deoacamdata in apartament de 2 camere, si speram sa rezolvam asta in urmatorii 2 ani. Vreau neaparat sa aibe camera lui, dar pentru moment e bine sa il am in supraveghere.

Vestea buna e ca am luat in sfarsit carucior. Nici nu pot crede ce ocazie am avut. A venit mama acasa sa imi spuna ca e un magazin la Berzei care aduce lucruri din Germania, Olanda, etc, la preturi foarte mici, si am decis sa merg sa vad carucioarele.
Erau 3 tipuri, 2 sport si unul cu landou si sport( 2 in 1), toate pe 3 roti, fabricate in Olanda de la firma TCM.
Bineinteles ca l-am luat pe cel cu landou si sport, ni l-au montat cei de acolo( ca eu ma uitam ca vitelul la poarta noua), insa au montat landoul cu spatele pe cand eu vreau cu fata si acum tre sa ma chinui sa aflu cum se monteaza invers.
Caruciroul este foarte frumos, foarte usor, bleumarin cu bleu, are acoperitoare pentru iarna, husa in caz de ploaie, frana de mana, loc pentru bagaje jos.
Imi place tare mult, e superb, si a fost foarte ieftin in compartie cu ce se vinde aici.

Acum mai urmeaza patutul, si desi initial am vrut pat Virginia de la Baby Comfort, acum nu mai sunt asa convinsa, mai ales ca am descoperit un magazin super pe Dacia cu patuturi foarte faine. Singura problema este ca nu se asigura transportul.

Cu infasatul voi lua doar salteaua de infasat, nu are nici un sens sa iau si cadita pe care o folosesc doar 3 luni. Mi se pare intutil.

In rest listeria mea se incapataneaza sa ramana la 1/160( de unde pana unde nu stiu), asa ca trebuie sa o mai repet inca odata, si cu asta am terminat.
Andrutza, banuiesc ca tu nici nu ai mai repetat-o. Si mie mi-a spus Nayel sa o las, dar te pui cu nebuna?

pupici

Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

'neatza, burtici,

tocmai am comandat si eu patut, aparatoare laterale si saltea din iarba. Le-am comandat acum online si cica le primesc luni.
Poate in felul asta, instalindu-le in camera si vazindu-le zi de zi, imi revine si mie pofta de viata .

Cind e intilnirea la Pizza Hut?

Leta 29+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta, te rog, da-ne si noua adresele magazinelor de pe Berzei si de pe Dacia. Multumim.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, magazinul este in intersectia Berzei cu Stirbei Voda, chiar inainte de statia de autobuz (368, 268, etc) inspre Municipal.
Are in vitrina haine, si cam pe toate cutiile scrie in germana. Vezi ca langa acel magazin este un magazin de Optica.
Ar trebui sa te grabesti ca mai este doar un singur carucior ca cel luat de mine( asa i s-a spus mamei), iar cele sport mai sunt, insa banuiesc ca te intereseaza ca al meu.
Pretul este 3950000.

Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput