Mamici de ianuarie-februarie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cocolino, pana acum nu ti-am mai spus nici un dr ca ai putin lichid amniotic?
Eu in locul tau as merge la Iosup, este foarteeee bun.
Daca intr-adevar este prea putin lichid si va continua asa, va trebui sa nasti ceva mai devreme, insa intai make sure ca asa este, deci mai cere o parere.

Amary, eu stiu ca exista anestezice permise in sarcina, ca de ex Lidocaina, dar mai bine intrebi dentistul, el trebuie sa stie cel mai bine. In nici intr-un caz sa nu iti lucreze pe viu. Asta e macel!!!

pupici

Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ce rau imi pare ca sunt asa de departe de voi si nu pot participa la intalnire! Un pupic virtual pentru fiecare!

Si eu am cumparat detergent Teo bebe, eu l-am luat din XXL, a fost parca 32.000 cutia.

Am fost ieri la eco si mi-a spus ca Eric e in prezentatie craniana si e mai bine dezvoltat decat pentru varsta lui, ceea ce e de bine. DBP era 84 mm la 30 sapt.

Candy si bebe Eric- 30+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Crinuta, pana acum n-am avut aceasta problema..Lichidul era in cantitate normala..La eco de la Dr Albu era ok, la ecografiile facute de dr meu era ok, insa acum mi-a spus Poiana ca lichidul se afla la limita inferioara a normalului...Si mi-a aratat si cum ar fi trebuit sa se vada daca era mai mult lichid..
Amary, la mine problema a fost..nu ca n-a stat puiuta mea bine, ci ca din cauza lichidului fata ei era lipita de placenta si nu se putea vedea fata,decat vaaag ca prin ceata... Vineri dupa-amiaza voi incerca sa ajung la Dr ION la cab Privat sa-mi spuna parerea lui...

Coca 30 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo,
trece-ma si pe mine pe lista de rezervari pt vineri. Eu o sa ajung dupa ora 16.

Liviana - Kinder de 27+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Coca mie doctorul mi-a spus ultima data ca nu poate sa-mi spuna cit de lung este deoarece se misca incontinu. Nu stiu daca exista o formula pt. a masura cit de mare este. De ce nu l-ai intrebat pe doctor daca ai fost vineri la el? Fa si tu o pauza de la munca , asa cum a facut si Ingerasu si ai grija de tine. Poate nastii totusi la termen. Legat de pozitia ei se tot intorc pina la nastere, sint tare nazdravani.Mai intreaba inca un medic legat de lichid.
Legat de detergent eu am folosit cel pt. copii deoarece ei au pielea mai sensibila decit a noastra si pot primii tot felul de iritatii a pieli de la detergentul normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Crinuta, multumesc pentru informatie!

Coca in legatura cu lichidul, vreau sa te intreb daca nu cumva pierzi, ca cica se mai intimpla? Oricum e bine sa vorbesti cu dr Ion!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!
ih, ce vreme....vreau acasa la patutz....

Shobo, si eu "prezent"!
Crinutza, felicitari pentru carucior.
Acum stiu si eu ce inseamna sa ai in casa lucruri de copii, am inceput sa primim cadouri de la rude, am primit un carucior cam cum il descrii si tu pe al tau si l-am montat sa vad cum "da prin casa" si nu imi vine sa il mai demontez :) si am primit si niste hainutze de la o ruda din america, printre care un "cosmonaut" -nu gasesc alt cuvint, pentru iesit afara in primele luni, un roz pal (cam cum este cel pe care il are Ingerasu", asa de frumos ca imi vine sa il maninc!!! oricum, pina prin ianuarie vreau sa am si eu toate cele acasica!

Mi-am actualizat si eu albumul cu o poza de burtica de 27 saptmaini de care sint f. mindra!!!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 28

Mergi la inceput

Fetelor, il voi intreba pe Dr Ion vineri dupa amiaza..
Lichidul se pierde prin urina sau mai exista alt mod?

Mergi la inceput

Fetelor, pe mine ma intereseaza in mod deosebit ora va fi intilnirea de vinri,ptr ca acum am vorbit cu Dr meu si m-a chemat vineri la 16.30 la cabinet,ptr a vedea rezultatele..Cabinetul este la Mall, asa ca .. probabil ca eu mai devreme de 17.30 nu voi ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia,
mai da-ne linkul o data ca sa iti vedem ultima poza!

Liviana - Kinder de 27+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput