haine de gravidutza

haine de gravidutza | Autor: bobi

Link direct la acest mesaj

fetelor, stiti vreun loc mai ieftinut de unde se pot procura haine de gravidutze? eu sunt in 4luni si deja nu ma mai incape decat o pereche de pantaloni. sau daca aveti si vreti sa scapati de ele ( pe bani bineinteles)- marmea 46...deocamdata.
multam mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Buna, Bobi!
Iti fac o lista scurta cu magazinele pe care le-am vazut eu:
- pe Dorobanti, langa un magazin mare de electronice (cred ca e chiar Gepa, dar acum am un lapsus cumplit). Oricum e pe partea dreapta cum mergi inspre Piata Dorobanti.
- la magazinul Cocor la parter
- la magazinul Titan la parter pe dreapta si la etajul 3(dar aici am vazut numai porcarii, cel putin la momentul la care am ajuns eu pe acolo)

Eu am dat ture bune prin oras cautand niste haine in care sa fiu in continuare draguta, nu labartata si dezlanata. Dar marea majoritate a producatorilor de haine fac numai haine de tip sac, fara nici o forma. Asa ca am pus mana pe foarfeca si mi-am croit singura sarafane si pantaloni. Daca ai mana buna, modelele nu sunt deloc grele, doar ca iti trebuie un minim de imaginatie si de rabdare sa iti pui niste aplicatii dragute.
Crede-ma ca merita.
Daca pot sa te ajut, da-mi de stire.
Cu drag,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Cocor la parter,
Pe Dorobanti vis a vis de fostul Gepa
Pe calea victoriei cam la 100 m venind dinspre Guvern pe partea stanga. Toate magazinele au firme mari cu articole pt gravide asa ca nu poti sa le ratezi.

Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Alexandra spune:

Buna Bobi,
Mai exista un magazin cu haine pt. gravide in centru, linga biserica Sf. Gheorghe. Poate gasesti ceva sa-ti placa pe-acolo. Succes si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Iti dau o idee pentru economie, imbraca fostele tale fuste si pantaloni fara sa l-e inchizi nastutele,fa o gaica dintr-un elastic.
Eu asa am facut pana la aproape 5 luni apoi am plecat in oras la colindat si probat si iar colindat. E adevarat, hainele de gravida mai ales sarafanele si salopetele parca sunt niste saci cand nu ai burta cat casa si sunt si foarte scumpe. Mai ales la magazinul XXl din Cocor parter (1 350 000 o salopeta dintr-un material care numai stofa nu era cum sustinea patroana, si puteai sa nagociezi-1 mil)
Apoi am gasit la mag Rococo la Sf.Gheorghe langa fosta Cabana, haine mult mai frumoase, mai ieftine si din stofa adevarata, sarafane cu o croiala frumoasa, salopete dragute din velur (parca 8-9 sute mii). Eu mi-am luat o pereche de pantaloni de stofa, reglabili in talie, eleganti si nu arat inca ca o magazie in ei-690 mii lei. Daca esti mai slabuta la pulpa au si pantaloni mulati cu burta elastica, poti fi si gravida si sexi.
Mai este un magazin la Pieptanari (Eroii revolutiei) la parterul unui bloc vis-a-vis de Biserica Eroilor revolutiei, aici am fost eu mai demult si am gasit lucruru frumoase si f ieftine dar nu erau chiar de iarna, apoi de sarbatori am mai ajuns si nu mai aveau nimic pt gravide dar au spus ca fac comanda dupa sarbatori,mi-au dat un nr de telefon sa nu ma duc degeaba:mag Prenatal 3365505. Au lucruri ff frumoase pt bb si multe carucioare k lumea, patuturi...
Bafta la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

Mai sunt magazine in: Carrefour, Sir (langa Pasajul Lujerul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am gasit la second o salopeta de blugi pt gravide, prin luna 5, pina atunci aveam niste iegari mai largi pe care ii prindeam cu bretele sau niste blugi mai largi ai lui Denis (sotul meu).

Sa fim fericite

Mergi la inceput