Miresele anului 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
katle spune:
Buna fetelor, va multumesc pt griji, dar din pacate nu se mai poate face nimic. E deja sigur ca vor face nunta inaintea noastra (au gasit si restaurant si nasi). Dar dupa cum spunea kopilash sper sa am nunta pe care mi-am dorit-o, macar prieteni apropiati. Numai ca exista si un dar (soacra mea). Ea vrea nunta mare....si din aceasta cauza imi este teama...sa nu ne asteptam la o groaza de oameni si sa ma trezesc doar cu cativa. Noi (eu si logodnicul meu) ne gandisem initial la ceva restrans (mai ales ca noi am facut deja logodna anul asta), dar ea vrea nunta mare, ca doar are un singur baiat.
Asta e ....m-am cam lasat dusa de val...nu vreau sa se supere nimeni....si nu pot decat sa sper si sa am incredere in Dumnezeu ca totul o sa fie bine. Chestia e ca nu pot trece peste asta si sa ma apuc de organizari.....,mie mi se pare ca a fost premeditat......parca nici nu ar fi nunta mea.......nu mai e ca la inceput....deja vreau sa treaca mai repede.
Imi pare rau ca va amarasc.....cu ale mele probleme dar nu am cu cine discuta asta, pentru ca sotul meu crede in "coincidenta" respectiva, iar mama e prea suparata ca sa poata discuta asta cu mine la rece.
Promit sa imi treaca.......
Vreau sa va pun o intrebare fetelor. Pentru a angaja o firma care sa decoreze cam care sunt preturile.....soacra mea a rezervat restaurantul dar eu nici nu stiu cum arata......si cred ca vreau o firma care sa-mi decoreze totul, dar sunt curioasa care sunt preturile.
blanca000 spune:
De ce nu amani tu nunta pentru la anul urmator? Daca esti asa de suparata. Nimic nu merita sa iti strice ziua casatoriei tale si daca tu crezi ca va fi umbrita de nunta cumnatei tale fi tu mai inteleapta si amana tu. Macar cu 6 luni sau un an.
Daca e ca voi sa fiti impreuna o sa fiti si acum si peste 5 ani.
Parerea mea.....
http://community.webshots.com/user/blanca_000
katle spune:
As vrea sa pot, dar din pacate nu se mai poate. Deja au platit la restaurant si am invitat rudele din strainatate care si-au facut si ei nishte planuri.
O sa merg mai departe si o sa incerc sa fac totul asa cum vroiam eu, adica asta inseamna ca trebuie sa ma lupt cu toata lumea.....cam greu .....dar cum o vrea Dumnezeu.
Deci asta e pe 20 aug. 2005 o sa am nunta............
Va pup pe toate.
bibyrox spune:
Miresele 2005
Andrei (fratele Ancai)+ Ramona ............. 5 Februarie 2005 - C-ta
Lua ..................................................... 5 Martie 2005
Zam ................................................... 21 Mai 2005
Degetzel ............................................. 28 Mai 2005 - Crowne Plaza, Restaurantul Primavera
Moiraine7 ............................................ 4 Iunie 2005 - Hotel Caro
Lory04 ................................................ 4,11 Iunie 2005
Roxygeo .............................................. 5 Iunie 2005 - Bucuresti
Toma_lly ............................................ 11 Iunie 2005 - Hotel Caro Bucuresti
Lavinia (prietena Ancai)+ Catalin ........... 11 Iunie 2005 - Colonade
Kopilash ............................................. 11 Iunie 2005 - Rest.Herastrau
Acina ............................................... 11 Iunie 2005
Alexuta81 ........................................... 25 Iunie 2005 - Club Residence, Biserica Visarion
A_N_N_E ............................................ 25 Iunie 2005
Pupezica .............................................. 2 Iulie 2005 - "Polo Club" Bucuresti
Alecsia ................................................. 2 Iulie 2005 - Bacau
Pufishor ................................................ 2 Iulie 2005 - Iasi
Andreea c ............................................. 2 Iulie 2005 - Yda Club
Alehiam ............................................... 9 Iulie 2005 - Bucuresti
Bibyrox ............................................... 16 Iulie 2005 - Bucuresti
Ellamiss .............................................. 16 Iulie 2005 - Bucuresti
Misi .................................................... 16 Iulie 2005 - Restaurantul Picadilly (Buc.)
Ioana07 ............................................... 30 Iulie 2005
Vmariejeane ........................................ 30 Iulie 2005 - "Polo Club" Bucuresti
Nasa: Blanca000 ................................. 30 Iulie 2005 - Student Club
Oana-Paula .......................................... 30 Iulie sau 20 August 2005
Flafi .................................................... 20 August 2005 - Casa Alba Baneasa
Musca tzetze ....................................... 20 August 2005
Katle .............................................. 20 August 2005
Creatza ............................................... 27 August 2005 - Mc'Monis Bucuresti
Niccostea ............................................. 4 Septembrie 2005
Listutza actualizata!
Bun venit noilor miresici!
Pupici la toate
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
ioana07 spune:
Bine v-am gasit miresici!
Katle, sincer imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat...uite o poate te mai inveselesti putin...
Parerea mea este sa faci abstractie de situatia asta si sa iti vezi in continuare de planificarea nuntii. Cu siguranta vei avea o nunta ca-n povesti...adica exact cum iti doresti . Iar in ceea ce o priveste pe cumnata ta... sa nu cumva sa-i arati ca esti suparata din cauza asta pt ca daca intr-adevar ea asta a urmarit, sa te puna pe tine in umbra, sa te necajeasca, ii vei da satisfactia ca a si reusit. Asa ca...fruntea sus si SPOR LA PREGATIRI!!!
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Catalin spune:
Ne revedem in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37458" target="_blank">episodul 5!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!