Nu e banc

Nu e banc | Autor: ana-oana

Link direct la acest mesaj



Poate ca n-ar fi deloc indecent sa relatam modul cum
s-a infiripat in urma cu mai multi ani o idila intre Sabin Ilie si cea care
avea sa-i devina sotie, o tulburatoare poveste de dragoste cu nimic mai prejos
decat cele dintre Romeo si Julieta, Antoniu si Cleopatra, Petrarca si Laura,
Terente si Didina, Vasilache si Marioara etc.. Ei bine, la o emisiune de
televiziune, doamna Leta Ilie a acceptat sa povesteasca cu gurita ei cum s-a legat amoarea
dintre ea si Sabin: "Ma plimbam cu o amica pe la mine prin cartier si
treceam pe langa o terasa. Unul de acolo s-a intors si a inceput sa fluiere dupa mine.
Era Sabin. M-am intors si i-am spus sa se duca dracu'", dar el a continuat sa
fluiere dupa mine. Ei bine, in momentul ala mi-am dat seama ca e ceva serios. Apoi
a venit la mine si mi-a spus ca e fratele lui Adi Ilie de la Steaua si io
i-am raspuns: "Ei si, io sunt Leta din Orizont". "Iar de atunci suntem impreuna".
Q.E.D.





O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:



Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

o invidiez pe leta....

Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

parca sunt Tanta si Costel..

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

O poveste emotionanta, care nu putea avea decat un final: si au scuipat seminte impreuna la Roma, Paris, Milano etc. pana la adanci batraneti

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by smillaraaq

O poveste emotionanta, care nu putea avea decat un final: si au scuipat seminte impreuna la Roma, Paris, Milano etc. pana la adanci batraneti

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila





Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

Din pacate, pentru ea, se pare ca arabii nu se prea au insa cu fluieratu'...

Prin lumea fotbalului romanesc circula tot felul de barfe. Bunaoara, despre sotia fotbalistului echipei FC National Sabin Ilie, Nicoleta, se spune ca ar fi o "duduita" tare sloboda la gura, care "te face" din doua cuvinte. Sunt de notorietate scandalurile pline de "vorbe de duh" in care doamna Ilie a fost implicata, de la cearta cu unii reporteri de la "Antena 1", care au dorit sa faca un reportaj la familia "bancarului", pana la tipetele adresate socrilor si cumnatului ei.
De data aceasta, Leta este bagata intr-o alta poveste, din care, din pacate, a iesit sifonata rau. Lumea spune ca, la inceputul anului, nevasta lui Sabin a fost batuta de un arab, chiar in dreptul casei in care locuieste. Ce s-a intamplat de fapt... In zona in care familia Ilie are o vila, se afla un drum cu o bariera, accesul automobilelor facandu-se pe o singura banda. Asa ca pe drumul cu pricina nu poate circula decat o singura masina, cealalta fiind nevoita sa dea prioritate. Problemele apar cand unul dintre autoturismele angrenate in trafic este condus de doamna Ilie. Femeie apriga, Nicoleta nu vrea niciodata sa lase pe cineva sa treaca inaintea ei. Mai rau este ca nici vecinii sai nu sunt prea intelegatori, acestia vrand, la randul lor, sa intre primii pe aleea respectiva. Asa s-a petrecut si in urma cu o luna, cand doamna Ilie i-a luat-o inainte, cu masina personala, unui vecin de origine araba. Omul a simtit ca innebuneste si, de nervi, fara sa stea prea mult pe ganduri, s-a repezit la Nicoleta Ilie si i-a aplicat, scurt, trei palme peste fata. Evident, Leta a reactionat la randul ei cu tot "arsenalul" propriu, mai precis cu o serie de cuvinte grele aruncate la adresa vecinului recalcitrant. Prezent la toata aceasta cearta, Sabin Ilie nu a intervenit, lumea vorbind ca elevul lui Zenga nu a putut sa-si stapaneasca uimirea fata de ce i se intampla nabadaioasei Leta. Se zice, de altfel ca, "agresorul" l-ar fi amenintat si pe fotbalist ca, data viitoare, ii baga sotia in spital, daca nu o invata sa se poarte pe strada. Altercatia dintre Nicoleta Ilie si arabul "cu pricina" nu este una noua. In vara anului trecut, cei doi s-au mai certat o data, tot din cauza accesului pe drumul respectiv. Atunci, vorbesc barfitorii de serviciu, "strainul" ar fi paruit-o bine pe Nicoleta. Sa speram ca sotia lui Sabin nu va mai "calca pe bec" prea curand, caci, altfel, s-ar putea sa o gasim pe la vreun spital bucurestean. Si ar fi pacat, caci este o femeie frumoasa... (zic ei)
http://www.gardianul.ro/articol.php?a=mediamonden2003021101.xml

Totodata, nu pot sa nu observ cat rea poate fi la beutura:

Nici nu a inceput bine anul, ca au si aparut scandalurile. Bunaoara, revista "X-magazin" din aceasta saptamana prezinta, pe prima pagina, o stire bomba: Nicoleta Ilie, pericol public. Ce a mai facut consoarta rapidistului de aceasta data? Ei bine, nu si-a vazut de treaba ei si a fost aruncata in strada, fara ca sotul sa poata interveni.
Despre Nicoleta Ilie s-au scris multe de-a lungul timpului. Ba ca ar fi prea certareata cu vecinii, ba ca i-ar fi injurat pe ziaristi sau, naiba stie, a facut ea ceva sa iasa in evidenta. In numarul din aceasta saptamana al revistei "X-magazin", "duduia" Ilie este prezentata intr-o lumina foarte proasta, colegii nostri povestind o patanie ce a avut loc inainte de Craciun, care o are pe Leta ca personaj principal.
Probabil sunteti curiosi ce s-a petrecut de fapt... "Cu doar trei zile inainte de Craciun, in Clubul bucurestean "Life", proprietatea fotbalistului de la Chelsea Londra, Adrian Mutu, Leta a jignit grav o femeie din local fara sa-si dea seama cu cine are de a face", scrie "X-magazin", care citeaza si un martor local. "Nicoleta, cu insolenta binecunoscuta, a sarit la cearta cu o doamna din club pe motiv ca aceasta nu a salutat-o. Dupa ce i-a adresat cuvinte grele femeii, Leta s-a pomenit cu doua palme zdravene, primite de la sotul acesteia, un om de afaceri important. Si, pentru ca era cam greu sa se potoleasca, Nicoleta a gasit de cuviinta ca ar trebui sa se certe si cu respectivul barbat. Ghinion. Afaceristul si-a chemat bodyguarzii si a aruncat-o pur si simplu in strada. Pentru ca a incercat sa-si apere consoarta, Sabin Ilie a beneficiat de acelasi tratament", relateaza colegii nostri de la "X-magazin".
http://www.gardianul.ro/index.php?a=mediamonden2004011403.xml

Asa ca fetelor aveti grija cu Leta din Orizont, ca e apriga rau nu gluma!

mirelus invartecus




Mergi la inceput