Voi cum faceti ?...
Raspunsuri - Pagina 4
adelamaria spune:
Buna fetele! Tot asa stresate si obosite?
Tare nasoala perioada asta cu Sarbatori, cu atata curatenie si smotru si mancare ca la balamuc!
Eu, ce sa zic, m-am menajat; un pic de curatenie, dar nu cine stie ce, iar mancare doar cate un felul doi, ca in rest...bine ca avem familii primitoare (carora le multumim pe aceasta cale!)
Nu prea am de ce sa ma plang, dar sunt sigura ca nu sunt multe norocoase asa ca mine!
Sa stiti ca am ajuns si la o concluzie un pic mai "nefavorabila": sunt cam alintata! Dar nu in sensul ca am fost crescuta in puf si am avut tot ce mi-am dorit...nu...In sensul ca nu sunt obisnuita cu efortul sustinut...Am obtinut in viata destul de multe lucruri prin munca, dar relativ usor...E normal sa "obosesc" repede, nu?
Hai, nu aruncati cu rosii, daca vreti sa mai povestiti din "aventurile" voastre...poftiti de dati exemplu!
Tink spune:
Dragelor,
Povestea mea e simpla: la inceput eu vroiam sa imresionez facand totul! amandoi suntem dezordonati, dar eu mai si strangem...dupa cateva luni de relatie am zis STOP si am inceput sa le las si eu...si a mers! acum isi pune intotdeauna in ordine lucrurile (uneori mai bine ca mine). daca seara nu avem mancare sotul meu face o mamaliga sau un cartofior prajit sau ceva (copilul nu manaca seara decat niste cereale cu lapte ca e marisor)...
mama m-a invatat ca femeia e la bucatarie , la spalat, la calcat...dar eu am invatat ca pot sa spun ca sunt obosita, ca nu stiu sa fac, etc...si acu am un sotz admirabil ptr ca asa l-am obisnuit. mama si sora mea sunt femei-masina, eu nu! evident ca asta nu e o reteta aplicabila oricum. visatori sunt si tata si cumnatul meu desi sunt baietzi buni
Simonna spune:
Andromeda :)) De citi ani esti casatorita? Doamne, ce-am mai ris de sotul tau obisnuit cu perna! Si-al meu era. Nu stiu cind am pierdut obiceiul, ar trebui sa ma concentrez si sa-l reiau. Bun mai era!
Votez pentru si la curatenie pe muzici sau televizor. Problema mea e ca TRECE ziua. Fac curatenie, sau spal, sau stau cu copilul, sau iesim cu prieteni, indiferent ce-as face ziua a trecut si, la final, mama-zmeului de treaba, ajung la concluzia ca n-a fost bine ce-am facut, ca puteam sa fac si cutare lucru, sau mai bine-l faceam pe alalalt!
Nota 10 pentru lista, buna la casa omului!
Cu pupici, la fel de obosita, dar functionind pe principiul: cind nu mai poti, baga-ti picioarele, dormi sau citeste bancuri!,
Simonna
pika-pika spune:
Simonna sunt casatorita de un an si jumatate.Sotul meu la inceput a crezut ca sunt nebuna,probabil ca si acum mai crede dar s-a obisnuit.SI-a dat seama ca e mai bine pentru amandoi sa ma lase asa,nebuna,sa ma descarc cum imi vine mie.
Tink exact asa eram si eu.Ma ascundeam ,cand aveam chef sa ma relaxez.Tot vroiam eu sa fiu femeia perfecta.De fapt cred ca imi era teama ca daca el are ce sa-mi reproseze,eu nu mai pot zice nimic.Acum ne-am educat unul pe altul.De aceea eu sfatuiesc pe orice ca inainte de a se casatori sa locuiasca cel putin un an impreuna.
Happy 2005
Andromeda