Ce parere aveti: ii inversam?
www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=16801&mode=thread&order=0&thold=0" target="_blank"> Cartarescu sustine un punct de vedere interesant in acest editorial
Ce parere aveti?
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Raspunsuri
gandacelu spune:
![]()
delicios... propunerea era, daca am inteles bine, sa-i puna pe invers dupa, ca inainte... n-are nici un haz
![]()
mai, nenea mirciulica sa stii ca le da idei la aia de la vacanta mare sa intre in politica, parol daca nu!
Sabina spune:
Apropos de Moisil...in vremea restructurarilor cand se punea un singur director la mai multe institutii etc., zice Moisil: Pai hai sa unim Geologia ci Geografia si cu Geometria si sa-l punem director pe Geo Bogza...
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
smillaraaq spune:
lol, Sabina, genial!!!
Gandacelu, da' ce ai ramas cu 76 de mesaje, ca parca aveai peste mie?? (asta ca sa deviez de la propriu-mi topic
)
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
tata lu Toma spune:
Ma gandesc ca Nastase vrea ca lui, se pare ca, ii place si ...invers.
vlad
ps.Gandacelule ti-ai facut operatie estetica si acu' nu vrei sa recunosti ?!
Sabina spune:
Vedeti aicisa.http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35639
da degeaba, ca in 2 zile jumate a facut 76 de mesaje...
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
gandacelu spune:
da, am gasit www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35639" target="_blank">piatra filosofala![]()
aia cu nastase pe invers e
plus ca tariceanu nu arata rau deloc
tata lu Toma spune:
"plus ca tariceanu nu arata rau deloc"
In cazu' asta, io zic ca, treaba-i gata; Basescu e marinar, deci a vazut multe la viata lui, iar pe Geoana il convingem noi ca doar e membru DC.
Traisca inversiunea in alegeri !
vlad - sef de cabinet(e)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
iar pe Geoana il convingem noi ca doar e membru DC.
io cu asta nu-s de acord sa stricam bunatate de geaona cu nasparlii aia... daca e membru, pai atunci sa fie al membrilor DC!!!

vlad, ce zici?
fetele, voi?!
tata lu Toma spune:
Pss,pss,pss Gandacelu'... stii ... aaa ... am o problema ... aaa ... n-am prea inteles chestia cu dl.G ... adica sa fie ... aaa ... membrul meu ... aaa ... sau sa fie ... aaa ... al meu ...
v
ps.Cred ca nu vreau