Am cosmaruri in fiecare noapte

Am cosmaruri in fiecare noapte | Autor: rachel owen

Link direct la acest mesaj

Nu mai suport!
Pe langa ca nu mai pot sa respir, sa mananc, am arsuri tot timpul, nu mai pot sa dorm, cand o fac cu greu, am tot timpul cosmaruri. Ma trezesc plangand, transpirata. Nu mai suport. Imi fac rugaciunea de seara si ma rog sa nu visez urat. Degeaba. Iar ceea ce visez nu are nici o legatura cu realitatea. E total rupt de realitate. De la cosmaruri legate de mama, pana la monstrii si dracusori, fantome, si alte uratenii, apar in visele mele. Mi-e si groaza sa ma pun la culcare.

Rici 27 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC-new
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

iubita, se intampla foarte des in timpul sarcinii, si chiar dupa nastere, sa fie o perioada mai dificila, in sensul ca ajungem sa ne ingrijoram mult prea tare (cu accentul pus pe "mult") pentru copil...

in primul rand, trebuie sa-ti spun ca aceste cosmaruri nu inseamna nimic - decat ca esti extrem de sensibila si de preocupata de viitoarele schimbari din viata ta

in al doilea, i've been there - eu aveam cosmaruri in fiecare noapte, dar dupa ce am nascut (se cheama depresie post-natala) si visam extrem de real ca mi se sufoca bebeul... practic traiam in fiecare noapte asta desi pana atunci in viata mea nu mai avusesem cosmaruri

aceasta perioada a tinut la mine mai mult decat ar fi trebuit (pana a implinit copilul 6 luni) si am scapat de ea numai reusind sa ma linistesc efectiv in legatura cu toate temerile mele de a nu fi o mama "perfecta"

cred ca din orice putem invata ceva...

e bine sa incerci sa te linistesti, sa te rogi in continuare (stiu ca esti credincioasa) si, mai ales, sa te lasi pe cat poti cu toata vointa ta si gandurile tale in mana Domnului!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelica spune:

Draga Rachel Owen,

Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar sa stii ca si eu am trecut prin asta.

Acum am inceput sa ma mai linistesc (dupa o perioada de timp relativ lunga, ca sa zic asa de dinainte de casatorie si dupa nastere). Am intrebat o prietena doctor ea cum poate sa doarma dupa garzi (inchipuie-ti ca trece cateodata prin situatii dificile fiind medic pe ambulanta), dupa nopti nedormite si mi-a raspuns ca ea se gandeste doar ca trebuie sa se odihneasca ca a doua zi o ia de la capat. Incerc sa fac acelasi lucru deoarece copilasul meu are nevoie de mine.

Roaga-te si pacea somnului va veni cu siguranta,

Carmelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Eu nu am cosmaruri, ci vise tampite, aproape ca le pot spune erotice, insa nu sunt deloc placute sunt enervante si uneori chiar ma trezesc ca sa intrerup visul insa cand adorm o iau de la capat. Cred ca se datoreaza grijilor si gandurilor negre pe care le are orice viitoare mamica.
Incearca sa te linistesti si eu stiu poate daca adormi mai tarziu fiind mai obosita poate nu mai visezi nimic. Eu nu am incercat ca trebuie sa ma scol dimineata sa plec la servici, insa in curand voi sta acasa si voi incerca.
Numai bine si bb-ii sanatosi!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput