Cum procedati ca la baita sa nu intre apa in urech

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Va multumesc mult ca mi-ati raspuns,ma ajuta mult
nici eu nu sant piki cu Robert ca sant atenta cand ii fac baie sa nui intre apa in urechii dar cat de atenta as fi tot se intamla si mai nou il clatesc cu dusul de mana ca am zis ca ii mai bine sa fie si el familiar cu el ca mai tarziu o sa -mi planga de mama focului
cat despre betisoare..........si eu am citit foarte mult aici si zice ca nu sant bune,dar asta ramane la decizia fiecaruia(eu la Robert nu folosesc:)
pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Si eu pina acuma am avut grija sa nu-i intre apa in urechi dar uite ca saptamina trecuta i s-a descoperit ca are un dop in urechea stainga si mi-a dat doctorul o solutie sa-i pun acolo si apoi o spal cu dusul in ureche. Mi-e frica si mie sa nu-i ramina apa si am intrebat doctorul de zeci de ori daca e bine cu dusul in ureche si a zis ca nu-i o problema .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcuali spune:

Trebuie sa recunosc ca la inceput, primele 2 baite eram un pic cam stresata de apa care putea sa ii intre baietelului meu in urechi, insa sotul meu a insistat sa il bagam cu capul in apa. asa ca, de la 2 saptamani, Theutul nostru are capul in apa, acum are 8 luni si nu a avut nici o problema cu urechiusele. Se poate sa fie vorba de o sensibilitate a urechii la copilasul tau, care nu cred ca se datoreaza apei. Dar, ce stiu eu, tu ca mamica ai sa simti ce-i mai bine.

marcuali

Mergi la inceput