Bebelusi de iulie-august 2004(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ok, am sa fac si gimnastica si o sa-i dau si suc de portocale desi prin carti scrie ca trebe mai tarziu dupa 4 luni sucurile, sper sa nu-i dauneze ca si asa sta rau cu apetitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Fetele noi tocmai am terminat masa de pranz. I/am dat piure de pastarnac, pacat ca nu am avut si aparatul foto la indemana, merita imortalizata fatuca ei!!!! Exact asa a facut L/am diluat apoi cu laptic si nu s/a mai strambat chiar asa, dar nici fan pastarnac nu pot spune ca e Asa ca revenim diseara la cereale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

intrebare ciudata: ce inseamna daca visezi serpi??? noaptea trecuta am avut un cosmar ingrozitor, am visat niste serpi care ma muscau si erau mari si multi multi !
nu ma pricep la vise ...dar asta prea m-a speriat!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

pako nieee 1 de la Humana.
da intelesei ca pe aici lumea evita numarul 2...sta cu 1 pina la 6-8 luni si pe urma intra pe laptic de vaca.

raaaaaaaaain io az nuapte am visat ca ma murdaream mereu de kaka dintr-un wc public. pusese cineva kk pe tot sulul de hartie
aaa si o pregateam pe una sa fie mireasa, adeca tot vb de nunta ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Aualeu Nicole, e naspa cu serpii astia. Eu am visat odata o camera cu serpi, dar cand s-a deschis usa au iesit afara...si s-a intamplat ca am scapat de-o grija, pe bune. Acu nu stiu daca a fost sau nu doar o simpla coincidentza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Apropos de hainute, vroiam sa va spun ca a trebuit sa schimb elasticul la aproape toti pantaloneii pe care i-am primit, ca il strangeau rau de tot. Ca sa nu mai zic ca vreo trei sferturi din caciulite nu le-a putut purta niciodata ca erau prea mici. Astia fac hainute de papusi.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

io sa n-aud de retete de slabit. Nu ezista sa slabesti cand vrei si gata, cand gasiti voi metoda sa-mi ziceti, io cauty inca desperata sa ajung la 55 kg, da sperante....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Rain, daca ascultam ce ne spune psihologia, mai precis psihanaliza, serpii inseamna o dorinta sexuala refulata. Acuma tu stii

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

serpi stiam ca-nseamna ca te invidiaza cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Papadie, merci de pont.

Nicole,te-a muscat sarpele ala sau nu?...ca daca te-a muscat se zice ca mai faci un .........

Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/user/pako

Mergi la inceput