sarcina extrauterina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilic spune:

Scuze pentru intarziere.La mine s-a vazut ca e in uter desi era foarte mica.Pe mine m-au dus imediat ce am aflat ca sunt insarcinata sa-mi faca ecografie pentru ca sarcinile extrauterine se pot repeta.Asa ca in mod normal cu o ecografie vaginala ar trebui sa te lamuresti.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Sheherazada, imi pare rau ca am ajuns atat de tarziu pe subiectul asta. Sa incep prin a-ti spune ca o sarcina de 5 saptamani poate sa nu se vada mai ales la ecografie transabdominala, depinde de aparat si de ecografist.
Simptomele sarcinii extrauterine sunt:
-menstruatie modificata: poate fi modificata ca aspect (sange negricios), ca si durata, ca si cantitate sau ca si moment al aparitiei (intarzie);
-durere pelvina unilaterala;
-simptomatologie de sarcina (greturi, tensiune mamara, etc).
La ecograf, in cazul unei sarcini extrauterine se vede asa:
-o formatiune intr-una din anexe;
-mucoasa uterina modificata ca in cazul unei sarcini normale;
-in faza de SEU rupta, lichid in spatele uterului.
Investigatii de laborator:
-test de sarcina pozitiv sau HCG dozat in sange pozitiv.
In faza in care esti tu acum, daca suspectezi o sarcina extrauterina in continuare, pana cand se vizualizeaza fie sarcina in uter, fie semne de SEU, nu ai ce face decat sa fii tinuta sub observatie.
Daca vrei amanunte suplimentare legat de ce ai putea face, da-mi un PM.
Catalina.

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by sheherezada

Dragii mei DAREL,annie_xtreme,maruta si alina va multumesc din suflet pentru ca existati si sinteti alaturi de mine.Oarecum m-am mai linistit zilele astea pentru ca foarte multi oameni cu suflet mare au fost alaturi de mine.
Saptamana viitoare o sa-mi fac o ecografie vaginala si atunci o sa va mai spun ce se intimpla.Din pacate analize de sange nu se pot face in Bistrita si daca e sa trimita proba la Bucuresti dureaza minim doua saptamani pina aflu un rezultat.Deci asta cade de pe lista.Deocamdata incerc sa stau linistita,sa nu fac efort si sa nu ma mai stresez prea tare.
Va multumesc inca o data

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Ai aflat ceva? iti tinem pumnii sa fie totul bine,
Pupici,
Gio si Taisia

Mergi la inceput