Cum am depasit momentul!
Raspunsuri - Pagina 10
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by KULTA
Am crezut ca mor uitindu-ma la pozele de pe site.Pling de juma de ora si ma gindesc, ca si eu am facut asta cu bbul meu.Imi vine sa mor.
Kulta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Daca n-ai avut ce face si te-ai uitat... Ti-am zis sa nu te uiti...
Mie nu mi s-au incarcat toate pozele, ca merge netu mai greu, deci nu am vazut tot, dar vreo 4-5 poze tot am vazut si mi s-a facut rau....
Ramonika si pisica
Mickyyy spune:
Ramonika, mai bine ca nu te-ai uitat la toate .
Oricum, rad eu acuma, dar nu stiu cu ce ochi as fi putut privi acele poze daca as fi facut avort, acum mi se par doar niste imagini de cosmar cu copii avortati si ma bucur ca eu n-am omorat nici unul pana acum. Insa mi-e groaza sa ma gandesc cum as fi privit pozele alea daca as fi avut o asemenea crima pe constiinta!
Inca o data, multumesc ca ati fost alaturi de mine
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Mickyyy spune:
Astazi m-a apucat nostalgia....mai intai am recitit povestile de la nasterea Malinei, apoi am recitit postarile de aici!
Ce repede a trecut timpul.....deja burtica a inceput sa se vada binisor, bebitza (pentru ca va fi tot fetita ) a inceput sa-si faca simtita prezenta prin primele ei ghionturi, i-am facut si prima ei
poza clara......
Nu stiu de ce am redeschis subiectul....poate doar pentru ca l-am recitit cap coada si simteam nevoia sa va multumesc pentru sfaturile si incurajarile de acum cateva luni! Sau poate voiam sa ma laud ca voi mai avea inca o fetita! Sau nici nu stiu....simteam nevoia sa scriu si aici ceva....sa va mai spun si voua ce se intampla!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Stefana spune:
Intr-adevar, pozele sunt cumplite, insa daca cititi ce scrie pe ele, si nu langa, veti vedea (dar se si cunoaste, dupa cum arata copiii aia) ca sunt ori din sarcini foarte avansate si avortati dupa oprirea in evolutie, ori copii nascuti vii si morti imediat dupa, ori copii nascuti morti. Dar in nici un caz nu sunt pana in 12 saptamani, ca sa fie din avorturi la cerere.
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=252449314
crissandrada spune:
Michyyy ma bucur pentru tine. Eu abia acum am citit subiectul. Ma bucur ca ai avut curajul sa iei decizia asta. Eu am fost intr-o situatie asemanatoare si si am luat cealalta decizie. Aveam un copil de 8 luni si am ramas insarcinata din nou (ca si la tine metoda calendarului carea mers perfect 2 ani nu a mai functionat atunci). Stau in apartamentul socrilor mei care sunt plecati din tara, suntem amandoi studenti si avem si servici, cu copilul nu are cine sa ne ajute, sotul meu are un serviciu imprevizibil (este cadru militar la pompieri)si nu prea ma pot baza pe ajutorul lui. Astea fiind conditiile am renuntat la copil. De forte putine ori ma gandesc la el. Pentru mine nici nu a existat. Poate ca nu e bine ca simt asa, dar acesta este adevarul. A venit intr-un moment total nepotrivit. Si mai este un aspect: eu o iubesc si mi-am dorit-o atat de mult pe Andrada incat am simtit ca nu o sa-l pot iubi pe acel copil; si Andrada era inca la varsta cand inca mai avea nevoi de toata atentia mea. Nu cred ca m-as mai fi putut bucura la fel de mult de toate reusitele ei (mers, vorbit,poezii, cantecele,etc)daca la-si fi pastrat. A-si fi avut alte probleme si alte prioritati.
Acum cred ca a-si putea sa mai am un copil dar cand Andrada va fi putin mai mare, eu voi termina facultatea si poate vom avea si o casa sau vom fi plecati din tara.
Te rog sa nu te superi pe mine pentru postarea aceasta dar eu asta simt si asa am facut.
Inca odata de felicit si iti doresc multa sanatate si putere si o sarcina usoara.
Criss si bb Andrada