Mi-a spus ca nu ma mai iubeste

Mi-a spus ca nu ma mai iubeste | Autor: crysa

Link direct la acest mesaj

Duminica, era mai tacut ca niciodata. de fapt cam de vineri am simtit ca nu e in apele lui. l-am tot intrebat ce se intimpla, zicea ca nimic, si abia duminica mi-a spus ca nu se simte bine. la inceput am crezut ca e o problema de sanatate, dar insistind cu intrebarile (la care la inceput nu voia sa raspunda) mi-a spus ca nu ma mai iubeste. ca ma respecta foarte mult, ca tine la mine, dar... nu ma mai iubeste. mi-a venit sa rid caci dintotdeauna el m-a iubit, suntem casatoriti de 4 ani dar suntem impreuna de 10 ani. incetul cu incetul, adica intr-o ora mi-am dat seama ca nu glumeste, ca e adevarat. a inceput sa plinga, sa-mi spuna ca nu-i place ce simte, ca ar vrea sa moara, ca nu vrea ca eu sa sufar. s-a darimat cerul pe mine. stiam ca avem probleme, dar nu stiam ca-s atit de grave. l-am intrebat ce are de gind sa faca mai departe. l-am intrebat daca are pe cineva. mi-a spus ca nu. l-am intrebat ce vrea? si mi-a raspuns o sotie. intr-adevar, de cind sunt mama, eu nu mai sunt sotie. viata noastra sexuala era un dezastru. nu mai simt dorinta, nu mai am apetit sexual nu numai pentru sotul meu ci nici fata de nici un barbat.
de multe ori m-am intrebat si eu daca-l mai iubesc, cred ca monotonia zilelor si-a spus cuvintul. dar in acele momente, cind am simtit ca apropape l-am pierdut, mi-am dat seama ca-l iubesc si ca trebuie sa fac ceva. asa ca l-am lasat cu bb bia si am plecat in oras. m-am oprit la o agentie de turism si am facut rezervari pt un week-end la sinaia. lui i-am spus ca o sa mergem la iasi la o intilnire pt emigrantii in canada. chiar si mamei care va sta cu bia tot la iasi i-am spus ca merge. sper sa-i fac o surpriza placuta.
cind am ajuns acasa bia dormea. am luat din bar o sticla de vin, am desfacut-o si spre marea mea surpriza, am avut un chef nebun sa facem dragoste. chiar daca in timpul actului nu mi-a mai spus ca ma iubeste, eu sper ca toate la un loc sa lucreze spre a a readuce dragostea in sufletul lui. mi-e dor sa-l aud spunind ca ma iubeste. abia acum am remarcat ca de citeva luni nu mi-a mai spus. cred ca suntem prea prinse in cresterea bb-ilor si de asta ni se intimpla lucrul asta. nu trebuie sa uitam ca si ei au nevoie de noi, ca o de 3 ori femeie este mama, sotie si activa.

sper sa fie bine. Doamne ajuta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Crysa, iti tin pumnii sa fie bine.
Mai mult timp petrecut unul cu celalalt trebuie sa va aduca iarasi unul langa altul. Si incet, incet, zic eu ca o sa va aduceti aminte de "vremurile bune" si o sa le aduceti iar in viata voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Crysa draga,

Este vina ta. El saracul tine la tine si probabil a suportat cat a suportat, pentru ca ti-a zis ca mai bine sa moara decat sa te faca sa suferi, insa un barbat nu poate fi lasat “pe uscat” prea mult timp. E greseala multor femei care sunt mame, ca ii neglijeaza pe barbatii lor. Totusi e de apreciat ca el a recuoscut asta si ca ati discutat civilizat. Altul si-ar fi cautat in alta parte ce nu primea de la tine, asa ca ar fi fost mult mai rau.

Sfatul meu? Drege cat mai repede situatia. Ai facut bine ce ai facut, insa trebuie ca si tu sa-ti doresti sa faci dragoste cu el, nu numai sa o faci din obligatie. E pacat ca nu ti-ai dat seama de asta de la inceput, inainte de a ajunge in situatia asta. E clar ca trebuie sa te schimbi, sa faci ceva pentru ca el sa te iubeasca din nou.

Stiu si eu o poveste asemanatoare, dar din punctul de vedere al barbatului… Daca vrei, ti-o pot relata…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Crysa,

Eu am o carte pe care o tin linga mine tot timpul si trag foarte des cu ochiul cind barbatul nu-i acasa ( el spun "Prostii, nu poate sa scrie in carte cum sa ne intelegem"). E vorba de seria aia cu Marte si Venus, si ti-o recomand cu caldura... din pacate mie imi lipseste volumul cu Marte si Venus in dormitor, ca si eu as avea din cind in cind nevoie de el . Incerca sa faci rost de ele sau de ceva asemanator. Si citeste in fiecare zi citeva pagini, sa te ajute a te cunosti mai bine si sa-l cunosti mai bine. Tu poti singura hotari ce va ajuta relatia voastra...

Nu uita...barbatii sunt uneori nesiguri pe ei (chiar daca nu ar recunoaste pt nimic in lume)si sunt ca niste copii...si atunci au nevoie de cineva care le da atentie si e linga ei si ii admira.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

dragi prietene, aveti dreptate.

90% este numai vina mea dar si el are macar 10 %. in tot cazul ce vreau sa mai spun este urmatorul lucru: dupa ce am inceput sa iau anticonceptionale dupa nastere, mi-a scazut apetitul sexual, dar s-au inmultit durerile de cap. de 1 luna am incetat sa mai iau anticonceptionale si ma simt mult mai bine. chiar si dorinta de sex am inceput sa am. saptamina asta o sa-mi pun sterilet sa scap odata pt totdeauna de pilule.
sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crysa, gaseste o alta solutie contraceptiva. Sunt femei care nu suporta deloc pilulele contraceptive si devine temporar frigide. Cred ca esti pe calea cea buna cu sotul tau, iti tin pumnii ca sa reveniti la normal.. si sa va iubiti ca la inceput.

Asteptam vesti bune!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Crysa...sunt cu tot sufletul alaturi de tine.Dupa ce am nascut a doua oara..mi-am legat trompele si..multe povesti spuneau ca dupa o astfel de interventie nu mai simti nimik.Mi-era frica.Imi iubesc foarte mult sotul.Nu a fost asa.Totul a fost ca inainte.
Si eu zic ca "dorinta"asta..,,,se formeaza in cap.Trebuie sa-ti doresti tu sa faceti dragoste..sa vrei sa fii a lui..sa te simti una cu el.Asta trebuie sa crezi si chiar asa sa si fie.
Eu asa procedez.
Noi suntem casatoriti de 4 ani.Si nu asam deloc timpul sa treaca.Ne iubim in fiecare seara..fie ca asa vrea el..fie ca asa vreau eu....si asta ne tine impreuna..si stiu ca sunt singura femeie in viata lui!

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Initial creeata de crysa
... intr-adevar, de cind sunt mama, eu nu mai sunt sotie. Viata noastra sexuala era un dezastru. nu mai simt dorinta, nu mai am apetit sexual nu numai pentru sotul meu ci nici fata de nici un barbat.

Cryssa, eu nu inteleg, spui ca viata voastra sexuala ERA un dezastru. Era un dezastru inainte de bb Bia? Sau este un dezastru? Inteleg ca nu mai ai apetit sexual fata de sot, dar ce-ai vrut sa spui cu "ci nici fata de nici un barbat"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

Garofita,

de cind am ramas insarcinata sotul meu nu a mai vrut sa facem dragoste. de fapt daca spun ca in 9 luni de sarcina am facut sex de 5 ori cred ca e mult. apoi, dupa ce am nascut, sotul meu nu a vrut sa facem dragoste pt ca o alaptam pe bb bia si imi curgeau sinii. asta a mai fost inca 4 luni. pot sa adun 9+4=13 luni cu maxim 5-6 . asta nu din vina mea, caci eu doream sa facem. si probabil ca in timp organismul meu s-a dezobisnuit de sex, s-a invatat fara. cind am zis ca nu simteam dorinta, asta era lipsa totala de dorinta. adica, pe vremuri imi mai placea cite un actot dintr-un film (spre ex mie totdeauna mi-a placut tom cruise )si ma gindeam.. "ce bine arata tipul, m-as culca cu el (oricum ar fi fost imposibil si totul raminea doar in mintea mea)". ori poate ar fi mai bine sa spun ca nu mai aveam fantezii sexuale? nu stiu. dupa ce s-a nascut bb bia am fost mult prea preocupata de cresterea ei. ma simteam tare obosita. faceam dragoste cam 1 data la 2 saptamini. ma mir ca nu si-a gasit amanta. cert este ca acum nu mai iau pilule si ma simt mai bine din punctul asta de vedere. simt cind ma atinge ca vreau sa fac dragoste cu el. de duminica si pina azi am facut dragoste de 2 ori. a fost super pt amindoi. mi-a spus ca m-a simtit aproape. si probabil ca pina se va termina saptamina o sa mai facem de 2 ori. si uite asa, intr-o saptamina de 4 ori, cam cite au fost in 13 luni.
vineri plecam la sinaia. el nu stie. crede ca mergem la iasi. avem nevoie de citeva zile doar pt noi.

multumesc ca sunteti alaturi de mine, certati-ma stiu ca am gresit, incurajati-ma, am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Hei, hei, hei...Initial, cand ti-am citit primul mesaj, mi-am zis ca ai ceva greselutze la activ, daca l-ai refuzat cand dansul vroia sa faceti dragoste. Dar dupa ultima postare e clar ca sotul tau are probabil cea mai mare parte de vina. Pai cum e aia? Daca nu ai avut probleme in sarcina de ce sa nu faceti dragoste? Dupa ce ai nascut 4 luni!!! nu a vrut nimic pentru ca iti curgeau sanii???
Fara suparare, dar dupa ce iti faci sotia sa se simta nedorita nu prea ai dreptul la comentarii in privinta asta. Cand in sfarsit s-a hotarat ca esti suficient de "pregatita" sa faceti iar dragoste, EL trebuia sa fie suficient de tandru, de dragutz, de romantic incat sa te faca sa iti doresti apropiere intima.

Nu te mai invinovatii inutil. E bine totusi ca problema s-a pus pe tapet, acum oricum nu mai conteaza cine ce a facut. Incearca sa-ti refaci casnicia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Cand apare o astfel de problema vina nu e numai a unuia din parteneri.
Este foarte adevarat ca un bebe te epuizeaza si fizic si nervos, ca simti la un moment dat ca nu mai faci diferenta intre noapte si zi, ca e un intreg automatism in tot ce faci (alaptat/incalzit biberon - schimbat copil - adormit copil - baie la copil - linistit copil). Ca simti a un moment dat nevoia sa dormi! ATAT! Si aici trebuie sa intervina sotul care trebuie sa se ofere sa stea cu copilul macar in we si sa iti lase libertatea sa faci si altceva; sa va ganditi impreuna ce sa faceti ALTFEL ca sa schimbati monotonia...

Nu stiu. Noi aici nu avem pe nimeni sa ne ajute. Parintii ne sunt in tara..Prietenii ii numaram pe degete si chiar daca s-ar oferi sa stea cu David (desi nu vad unul care sa faca asta), totusi nu stiu daca l-as lasa eu pe David cu ei... In timpul sarcinii nici noi nu am facut ..decat poate o incercare pe la 4 luni, dar eram atat de stresata ca l-as putea pierde pe David, incat am renuntat. Iar apoi cnd am vrut eu nu a mai vrut el ca se stresase prea tare de idee . Dupa ce l-am nascut pe Dav, fiind cu cezariana, era ultimul lucru la care m-as fi gandit.. SI uite asa au trecut 2 luni fara (vreo 10 luni in total). Glumeam mereu intrebandu-ne daca mai stim cu se .
Iar chestia asta a venit natural, pasiunea a fst mai mare...
Acum iau anticonceptionale si intr-adevar simt ca parca nu mai exista dorinta. dar cum "pofta vine mancand" , si cum dorinta e ceva ce tine de creier, incerc pe cat pot sa..gandesc pozitiv. Iar sotul intelege si ma ajuta mult. (i-am dat sa citeasca prospectul cu efectele nedorite inainte de a ma apuca sa iau pastilutele ).

Deci - ce am vrut sa spun e ca trebuie sa facieti amandoi eforturi, si nu trebuie gasit doar un singur vinovat in toata "afacerea" asta. Iar faptul ca ti-a spus ca nu te mai iubeste..poate a vrut sa traga un semnal de alarma. Sa te ca sa te scoata din starea in care te(va) gasesti(gasiti).

Ma sa va ajute Dumnezeu sa treceti si prin impasul asta. Ai incredere ca sigur se va rezolva.

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput