Copilasi de mai 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

V-am zis ca avem 2 canini? Acu KiKi are figura de vampiritza :D

Pe de alta parte... iar s-a stricat garnitura de la nas. Curge-ntruna. Si pe frigul asta se fac niste tzurtzuri, mama-mama! Nici un doctor nu-i vine de hac! Cred ca o sa apelez la un instalator :D

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Noi am inceput . Cind mincam e nebunie,vor numai singure. Le pun fata in fata in scaunele si se indeamna amindoua.
Voi mai folositi suzeta?

Duminica este lasatul secului.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ione

Voi mai folositi suzeta?

Eu abia acu ma chinui sa o conving pe KiKi s-o foloseasca. Ca a facut batatura la degetul mare de atata supt. Mi-e sa nu-i ramana semn pe viatza. Oricum nu o suge prea mult (suzeta) ca i-o fura Emma din gura :D. Acu KiKi are 2 prieteni: lulu (cainele de plus care seamana cu-n lup) si suzeta (tetina) careia ii zice titi. In permanentza e preocupata unde-s lulu si titi.

Ce-i place acu la nebunie e sa puna masa. Se intrece cu sor-sa care pune mai repede farfuriile pe masa si tacamurile... Noroc ca farfuriile-s din arcopal si nu se sparg (teoretic). Ca n-as avea chef sa-mi schimb in fiecare zi setul de farfurii :D)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna seara mamicilor! Azi Mircrea mi-a facut-o mare si lata! Dupa ce s-a cerut omuletul la olita l-am asezat acolo si l-am lasat cateva minute nesupravegheat, drept urmare s-a gandit Mircea al meu sa scoata "produsul" din olita sa-l puna pe mocheta si sa-l intinda bine
cu picioarele. Nu va spun cum arata cand m-am dus la el...nu stiam, sa rad sau sa ma enervez!
Adita felicitari pentru Elena, ai fata mare de acum, isi poarta singura de grija!
Ioneimi inchipui cam cum e la voi la masa ca asa e si pe la mine, mancare pe jos si faianta mazgalita!
Lumy sa aveti noroc de noua casa!Pupici la mica Francesca!
Olloce te mai invidiez cu doua fete cucuiete, o sa ai ajutor nu gluma...ai mei nu stiu care sa o tuleasca mai repede de la masa si sa lase totul in seama mea. Tot incerc sa-i educ da nu da roade nici cum!Sanatate la micuta!
Aalina, gata fata, cu plimbarile pe anul asta? Da cu ce ocazie i-ai facut la Dori analize? Sper sa fie bine sa nu aveti probleme!
Energydaca ai sti ce repede trece timpul si o sa te trezesti ca tre sa mergi sa-i cumperi lui Vladimir prezervative...hihih..asta mare al meu de 10 ani stie deja ce sunt alea si m-a intrebat daca sunt si pentru masura lui sau doar pentru barbati...auzi la el la ce-i sta gandul...mi-e groaza de varsta pubertatii!
Carrie, voi cum va mai delectati ziua? Ce mai face Thea?
Fetelor eu dimineata i-am introdus sanvisul cu unt si diverse..cascaval, parizer de pui...da am impresia ca papa mai putin asa...doar o juma de felie de paine si o sticluta cu lapte...oare e suficient? Si in general mi se pare ca incepe sa pape mai putin...voi ati observat asa ceva la copilasii vostri?

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ce nazdravani sunt copilasii de mai. M-ati binedispus mai fetelor.

Olo noi cu nasucul am scapat cu picaturi naturiste si sirop de echinaceea. Adevarat ca nici nu a curs pera tare. Nu merge cu dop? :))

Ione noi la culcare inca folosim suzeta. Reusisem eu sa o raresc da cat am fost la Galati mama l-a lasat cu ea asa ca acum inca lucram la asta.

Alycia poate dorea copilul sa devina pictor si a folosit si el ce avea la indemana
Noi am terminat-o cu plimbarile pentru ca am terminat si banii
Lui Dori am vrut sa ii fac eu analize sa vad cum sta cu toate cele. L-am suspectat in concediu de viermisori intestinali si am zis sa ma asigur ca e in regula. I-a luat numai un picut de sange din degetel si s-a mirat doctorita de cat de cuminte a stat. Da copilul era tare curios ca aveau alea acolo multe instrumente si el dorea sa vada cum se folosesc. Plus ca nu l-a incantat bombonica oferita pentru ca eu nu i-am dat si nu stia copilul ca e musai sa ii placa Eu pana acum nu i-am dat in afara de vigantol calciu sau alte vitamine pentru ca el mananca bine fructe, legume, branzica, iaurtel. Da am zis sa ma si asigur.

Dori tot din concediu a ramas cu dorinta de a sta cu noi la masa si mananca si el singur din farfuriuta lui. Supita insa i-o dau cu paiul pentru ca il incanta si baga la greu. Iar piureutele prefer sa i le dau eu decat sa le gasesc prin toata casa. In concediu isi micsorase si el tare mult portia dar acum vad ca a revenit la obiceiuri mai bune ca sa nu ma stresez cumva ca sta nemancat. Si spre bucuria mea de cand il scoate mama afara toata ziua imi doarme doua somnuri bune peste zi plus toata noaptea.

Energy iti trimit Pm cu datele pentru tabel.

Pupici

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor,

la noi de ieri s-a stricat rau magaoaia vremii si toate garniturile ca ploua la greu.
fetitza mea e cumintica, se joaca cu papusile pe care le pupa de ne face pe toti gelosi, le culca le plimba cu caruciorul.
mai avem bazdaci si istericale dar am observat ca in general cand o freaca gingiile si atunci trebuie sa ne ferim ca ne capseaza rau de tot.ii place la nebunie la gradi,picteaza cu mainile da nu-i place plastilina, ii merge gurita non stop si isi mai introduce cate un cuvant in vocabular da nu pot zice ca vorbeste inteligibil inca decat cuvintele de baza sau cand face pe papagalul.
a primit o trusa de cosmetice de jucarie si de atunci ma imita cum ma rujez sau parfumez de-mi vine s-o pap.
a!si sa va zic, ii place sa indentifice haine si pantofi.de ex cand e un madar de haine aduse de la uscat le ia pe rand si zice mami, tati si Thaia, adica cui apartin si nu greseste aproape deloc.
cu nani e ok, se duce singura la patut cand ii e somnic, la amiaza doarme 2-3 ore , noaptea a reinceput sa scanceasca in somn semn de canini.

cu tati au niste distractii speciale si cand sunt impreuna rade in hohote.

alycia si mie mi se pare ca mananca mai putin dar am citit ca asa e normal ptr ca isi incetinesc ritmul de crestere.in schimb a revenit la ganduri mai bune fata de lapte si bea mult mai mult.da vreau sa zic ca nu inteleg cu d-soara mea are numa 10 kg ca are burdihanel si sunculitze la greu.poate are oasele mai usoare.
si mai avem un pitic in program:cam orice ii dau sa pape, daca nu e rupta de foame intoarce capul , face nazuri si apoi rade farfuria, da cred ca tine sa ma enerveze de inceput de masa.

Olo , chiar vroiam sa va intreb si eu ce sa mai fac cu nasu ca curge non stop in ciuda tututror tratamentelor, si m-am saturat rau de picuri si pompita.da nimik atlceva doar muci cat cuprinde
Alina de ce picaturi naturiste zici, ca io nu mai stiu...

vreau sa va felicit ptr realizarile cu olita, noi suntem departe de asa ceva(am ramas singurele?)adica se joaca cu ea, da sa nu o vada cand face cc...ce sa fac s-o conving?cred ca-i dau o pauza ca n-are rost, poate cand o merge la gradi...

Alina, oau , Dori doarme inca doua somnuri?fericito!

Korinna, ce mai faci scumpa?

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si cinci luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Pisi-ella, felicitari mamico. nu mi-a venit sa cred cand am vazut subiectul tau cu "doua liniute roz". O sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte iti doresc. hai, cine se mai hotaraste pentru inca un bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Iaca am prins si noi ultimul We frumos si am profitat din plin. Am fost doua zile la tara la bunici (strabunici) si am prins o vreme superba care impreuna cu atmosfera specifica locului m-a rascolit si mi-a improspatat amintirile din copilarie, dar mi-a si ascutit dorul si regretul dupa vremurile alea.
Ilinca s-a simtit foarte bine in natura, ar fi stat numai afara. Cand o bagam in casa sa manance sau sa se culce era scandal mare. Cum s-a sculat dimineata nu avea alt gand decat sa iasa afara la gaini, caini si pisici. Ba intra la gaini in ograda si alerga dupa ele de zburau fulgii, dar cana ii prindeam una si o invitam sa puna mana, nu vroia de loc, ii era frica de ea. Ii placea sa iasa din curte si pleca pe strada departe.. nici nu se uita in urma, noroc ca pe acolo trec foarte rar masini sau carute.
Mai greu a fost la somn ca nu era obisnuita sa doarma cu mine in pat si m-a calarit de m-a umplut de vanatai. Are asta un talent sa-mi infiga cate o mana sau cot in coaste sau tzatze de mor de durere. A adormit foarte greu, abia dupa ce am stins televizorul si am facut liniste si bezna, apoi am dat iar drumul la tv. Peste noapte s-a sculat o data urland si a plans cateva minute apoi a adormit la loc.
Altfel, mi-a scos peri albi copilul asta. Toata ziua tip la ea. Tot tipul face ceva rau, nu ar sta o cipa, nu s-ar juca si ea cu jucariile ei, se catara mereu pe scaune si pe mese/birouri, ia pixuri/creioane si mazgaleste pe jos pe gresie, scobeste chitul de rosturi de la gresie, strica pixurile, se urca pe masa la bucatarie si ia paine si face firmituri in toata casa. La mine e ca la porci, jucarii peste tot, haine peste tot firmituri de paine.. mi-ar trebui niste pasarele sa faca curat
In ultimul timp am inceput sa ma pregatesc de Craciun, mai intai sufleteste, apoi si cu casa... Deocamdata ascult colinde toata ziua si vizitez situri de sezon. Asa ca am mai navigat si prin alte mari in afara de Dc. In fiecare seara am vrut sa mai scriu si aici, dar sunt mereu pe fuga, Ilinca ma piseaza la cap mai ales cand ma vede la calculator, si sunt tot timpul pe fuga. Va pup si sper sa scriu mai des.
Lumy, felicitari pentru casa, ma tot chinui sa-ti dau un telefon, dar....tot asa, aman mereu.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da, Adita, nici mie nu-mi vine a crede, nu era nici pe departe in plan, da' daca tot ne doream doi... Sunt constienta ca o sa-mi fie greu, dar ma gandesc ca e mult mai bine sa fie apropiati ca varsta...Asta e! Am ramas exact atunci cand se zice ca e "sigur"...in a 26-a zi a lunii, cu un ciclu oarecum regulat, dupa nastere....Prin ce minune s-o fi produs o dereglare, asa...la sfarsit de luna....nu stiu! Asta e! Pe Emma am programat-o, a venit repede, dupa numai 2 luni de incercari, a fost super! Acum insa....ne-a luat cam din oala!! Nu-i nimic, sanatate sa fie! Ne-om descurca si cu 2!!
Vreau sa-i dau telefon lui dr. Puia zilele astea, cred ca tot la el ma duc....Sper sa fie ok, sa nu am nici o problema...Burta nu ma doare cum m-a durut la Emma in primele 3 luni, cand am avut iminenta de avort...Greturi inca nu am...De fapt, nu am nimic. Inca .
Am inceput sa iau acid folic...Restu'....astept sa-mi dea dr....
Fetelor, sunt tare dezorientata!! Nu stiu ce sa cred, nu stiu ce sa simt....zau ca m-a luat pe nepregatite!
Mai, da' asa dor imi era sa am un bb mic! Ma uitam la toti bb mici si ma gandeam cu nostalgie la cum era si Emma mea! Am si o prietena care are bb de 2 luni si mereu ii ziceam ca asa as vrea si io inca un bb!...Mai, si parca Dumnezeu m-a auzit, nu stiu ce sa zic! Cum, necum, iata-ma-s gravida iarasi! Sau, ma rog, asa zice un al 3-lea test, ca primele 2 au fost negative! Si am 18 zile intarziere!! Ceea ce mi se pare cam mult!

Hai ca va pup, va tin la curent cu evenimentele!

_Ella & Emma

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Felicitari Pisi!!!

Si pe noi KiKI ne-a luat ca din oala... Tot asa s-a fofilat si domnisoara... pe la sfarzitul ciclului, cant era f f sigura perioada (cu 3-4 zile inainte de urmatoarea menstruatzie). Eu n-am avut nimic prima luna (sa nu cumva sa banui ceva, si-o fi zis prichindica), si pe urma gretzuri naspa pana-n luna a 5-a (ceea ce nu-ti doresc si tzie) Si uite ce mandretze de copil a iesit!
Io o sa ma bag pe la iezii din 2007... cred io. Se mai inscrie cineva pe lista pentru atunci???

Sa vedeti ieri faza, am fost la niste amici la o aniversare. Numa' romani, + 6 bebei (3 fete si 3 baietei). Stam noi la taclale, mai lasam copii-n voia lor, si la un moment dat, o vad pe KiKi pe scaun, cu furculitza (de plastic) in mana, dand iama-n castronul de salata boeuf!!! Se servea singurica. Pe urma a mai luat si cateva felii de sunca si cascaval, si facea parada prin camera, vezi-doamne ce frumos stie ea sa manance!!!

Mihaela

Mergi la inceput