El vrea, eu nu inca

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, nici eu nu mai stiu ce sa spun si ce sa cred. Acum s-a calmat situatia si sintem iar in pupaturi. Ba chiar, dupa scandal, fara sa mai discutam, parca s-a inteles de la sine ca mai aminam cu BB. Adica a fost de acord sa folosim metode de contraceptie.
Da' stiu eu ce-l apuca peste citeva zile???

Multumesc pt. toate mesajele.

Mai vedem.
Bic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaN spune:

Doamne Bic....nu-mi vine sa cred....
Femei sa nu vreau copil!!!!
Ar trebui sa-ti fac cunostinta cu sotul meu....si sa va plangeti de mila unul altuia...ca nu vreti copii...din diverse motive.
In cazul nostru....eu vreau cu disperare un copil...si el nu vrea...pt ca considera ca nu are inca varsta potrivita sa facem un copil(are 29)...ca nu s-a maturizat suficient si nu e pregatit sa fie tata.
Iti spun eu...daca tie ti se pare groaznica atmosfera...si ca nu va mai intelegeti ca tu nu vrei copil....iti spun eu...e la fel de stresant...sa vrei tu copil si sa nu vrea sotul.
Am auzit o sumedenie de cazuri in care el nu vrea copii pt ca nu se simte pregatit..si extrem de putine cazuri in care nu vrea ea....

Eu sunt f suparata din cauza asta.....Efectiv ma apuca nebuneala cand aud de asa ceva...
Sa ai tu tot ce-ti trebuie....casa, masina, servicii bune si stabile...dar sa nu vrei copii...ca nu esti inca pregatit....Imi vine sa-l strang de gat uneori....da nu-l strang ca-l iubesc prea tare...asa imatur cum e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Draga Anca, eu am inteles de la Bic ca ea isi doreste foarte mult copil, insa mai are o scoala de terminat! Cred ca fiecare stie cel mai bine daca este pregatit pentru aparitia unui copil, care implica foarte multe responsabilitati! Asa oricine poate sa faca copii, e la indemana oricui, dar trebuie sa te si simti pregatit pentru asta, sa-ti asumi rolul de parinte din prima clipa a sarcinii chiar!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anca, vezi ca te-a lamurit Roxy Trixy in legatura cu situatia mea.

Cit despre situatia ta, avantaj tu, ca tu faci si nasti copilul. Barbatul poate sa vrea pina nu mai poate, ca daca nu vrea femeiea, tot degeaba..

Dar sa-ti spun ceva ce o sa te minuneze si mai tare. Eu nu cred ca o femeie trebuie sa aiba copii ca sa se simta implinita. Exista o gramada de lucruri de facut pe lumea asta si inteleg de ce unele femei nu vor sa se inhame la asa ceva. Si exista o groaza de femei fericite, chiar daca nu au copii. La fel cred si in ceea ce-i priveste pe barbati. O femeie singura nu e neaparat o femeie nefericita sau neimplinita. Sigur, cuplul si mai apoi familia formeaza o unitate indestructibila, dar nu cred ca cei care nu o au sint vrednici de mila celolalti, care o au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Draga mea, este mare lucru cand vrea un barbat sa aiba mostenitori ca de fapt fug de responsabilitati. Nu mai sta si da drumu la proiect, nu se stie ce mai intampinati pe drum si sa aveti timp de toate. Sa te gandesti ca sunt cupluri in care ea nu a vrut si a parasit-o (Razvan Spiridon de la PROTV de asta s-a despartit de nevasta, stiu bine asta si au avut de toate, se intelegeau...)
Tu ce ai de gand?

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by paula2003

Draga mea, este mare lucru cand vrea un barbat sa aiba mostenitori ca de fapt fug de responsabilitati. Nu mai sta si da drumu la proiect

valeu, cum vine asta - hai sa-i fac repede un mostenitor pana nu se rasgandeste? dar ce e femeia, animal de prasila si-atat in slujba barbatului? e mare lucru si cand femeia vrea copil, ca doar ea il poarta in pantece, ea il alapteaza, si, majoritar, il sterge la poponeata cand face kk. bine e sa vina copilul cand vor amandoi si, in special, cand se simte femeia pregatita, pentru ca ea va duce greul principal.

Bic, evalueaza-ti atent posibilitatile, discuta-le serios cu sotul, gandeste-te bine cat poti tu sa duci la o adica si alege. e viata ta in joc, iar tu esti parte perfect egala din cuplu, nu te mai simti vinovata ca amani maternitatea (daca alegi asta) si fa eforturi ca decizia asta sa nu iti tulbure casnicia.

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput