sorry! - am sters un mesaj din greseala
este vorba despre cel deskis de ElnuEa. imi par rau - am vrut sa il pun la zona zoster - dar am apasar un buton gresit.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Raspunsuri
Sabina spune:
e definitiv pierdut??????
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Andrada spune:
Da Sabina, butonul de mutat e chiar linga cel de sters, la moderatori/admini. Ni s-a mai intimplat si noua....![]()
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
Sabina spune:
n-a salvat nimeni????
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Gabbriela spune:
Desprecopii
nu cred ca se supara cineva ca a disparut mesajul... era sc de sotzul meu si asa ca va transmit eu ce a zis el :"Nu conteaza ca sa sters, oricum nu avea nici o importantza si se ajunse-se la certuri si jicniri de persoane, din cauza unor opini politice, poate ca este ma bine asha"
Deci din partea mea si a lui nici o paguba...
Sabina eu am scos la imprimanta aproape in intregime acel subiect.. dar nu are nici un rost sa fie redeschis, crede-ma , va ajunge doar la cearta iara-shi.
PS: intrebare catre moderatori... A fi moderator inseamna a ajuta forumul sa functzioneza normal, DA? Si rolul vostru este sa fitzi cinstitzi cu toata lumea, si sa nu facetzi diferentze intre pesoanele DC si sa avertivazti pe totzi de greshelile lor, nu doara pe cei ce nu va plac de ei, sau de stilul lor de a gandi, sau de opinia lor.
Este corect tot ce am zis mai sus?
Sfat, luatzil de bun sau nu il bagatzi in seama : "De acuma inainte fitzi cinstitzi cu toata lumea si dupaia exprimatziva punctul de vedere, cititzi mesajele in intregime, nu doar unde va convine vou.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela
& Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
mate spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
Desprecopiinu cred ca se supara cineva ca a disparut mesajul... era sc de sotzul meu si asa ca va transmit eu ce a zis el :"Nu conteaza ca sa sters, oricum nu avea nici o importantza si se ajunse-se la certuri si jicniri de persoane, din cauza unor opini politice, poate ca este ma bine asha"
Deci din partea mea si a lui nici o paguba...
Sabina eu am scos la imprimanta aproape in intregime acel subiect.. dar nu are nici un rost sa fie redeschis, crede-ma , va ajunge doar la cearta iara-shi.
PS: intrebare catre moderatori... A fi moderator inseamna a ajuta forumul sa functzioneza normal, DA? Si rolul vostru este sa fitzi cinstitzi cu toata lumea, si sa nu facetzi diferentze intre pesoanele DC si sa avertivazti pe totzi de greshelile lor, nu doara pe cei ce nu va plac de ei, sau de stilul lor de a gandi, sau de opinia lor.
Este corect tot ce am zis mai sus?
Sfat, luatzil de bun sau nu il bagatzi in seama : "De acuma inainte fitzi cinstitzi cu toata lumea si dupaia exprimatziva punctul de vedere, cititzi mesajele in intregime, nu doar unde va convine vou.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela& Julian
![]()

Hac,hai noroc si la mai mare...
marius spune:
Gabriella ceea ce ai scris tu este doar partial. Rolul nostru este si ce ai scris tu si inca o gramada de alte lucruri. De asemenea este partial adevarat pentru ca dincolo de moderare exista si dreptul nostru de a ne exprima parerea. Este precizat in Regulament in ce mod o putem exprima. Bineinteles ca exprimarea propriei pareri poate sa nu corespunda cu alte opinii. Bineinteles ca atunci cand ne exprimam parerea putem sa tinem cont sau NU de alte pareri decizia fiind strict personala si neavand legatura cu www.desprecopii.com ca si moderatori. Si tot bineinteles in extrem de multe momente moderatorii isi reprima exprimarea opiniei personale indiferent care ar fi aceea desi natural discutand ar fi normal sa si-o poata expune. De aceea e bine sa vedem diferenta intre "opinia utilizatorului" care este "si moderator" si decizia de moderare care este altceva.
Cu respect,
Marius Pernes
sunshine spune:
Marius, poate n-ar fi rau ca, atunci cand un moderator isi exprima opinia personala, sa si specifice lucrul asta.
Altfel daca se ia cineva de el fuge repede dupa "fusta" lui DespreCopii, ca de fapt el e moderator si daca te iei de el, te iei de fapt de DespreCopii.
Gabbriela spune:
Marius nu am absolut nimic inpotriva ca moderatori sa isi exprime punctul de vedere, am sugerat doar ca ar putea fi cinstitzi, si ce daca eshti deacord cu ce a sc X pe forum, daca a jicnit pe cineva, sau vb la adresa familiei lui trebuie advertizat ca oricare alt menbru, si dupa aceea potzi sa itzi zici si tu parerea ca membru Dc ca nimeni nu zice sa nu o faci.
De exemplu pe mine ma deranjat enorm faz afacuta de descintec si 4LA, Iuliana. Cei doi au vb la adresa mea, lucru ce nu trebuia facut pe acel topic, in primul rand se discuta pareri politice, nu deciizi de casatorie a lui sotzu. Nici macar bunul simntzi sa ishi ceara scuz enu lau avut nici unul din ei. Nu am jicnit pe nimeni, nu am suparat pe nimeni niciodata pe DC, deci mi se pare corect ca descintec sa fi zis ceva si lui 4LA si lui Iuliana nu numai lui EUnuEA, ok?
Daca a vauzt gresheala lui EUnuEA ca a facut atac la persoane, a celor doi de ce nu a vazuto, ca scria mare si tare. Au vazut in schimb altzi membri DC , Conchita, catache...
Acuma sa va spun sincer ma si lasa rece da apare unul de mai sus cu o floare si cu scuze, pt ca sunt convinsa 99.99% ca o face doar de ochi lumi si sa imi inchida mie gura.... mi-am dat seama ce fel de oameni sunt si nu merita nici sa imi perd timpul dand explicatzi, dar nu vreau sa ramn neintzeleasa.. si poate ca cineva va face ceva de acuma incolo, nu cred ca sunt singura care a remarcat asha ceva.
Moderatorilor, avertizatzi greselile si dupaia spunetziva si punctul vostru de vedere ca nu deranjeaza pe nimnei, dar tacerea si doar aplauzele voastre la raspunsyrile care contzin si aracuri la persoana doare, sa shtitzi.
zi buna si multa sanatate la toata lumea.
PS: Sa nu crede-tzi ca acuma am ceva cu cineva...
Gabbriela
& Julian
descintec spune:
Gabriela, spui ca ai pastrat subiectul. Daca o sa citesti postarile mele ai sa vezi ca punctul meu de vedere era ca au fost neavenite comentariile lui 4LA relativ la casnicia voastra 
sunshine, daca o sa urmaresti postarile moderatorilor, o sa vezi ca ei isi nuanteaza in general punctele de vedere prin sintagme de genul "parere personala" "eu cred ca" sau deja consacrata "parerea mea". 
D.
sunshine spune:
Inseamna ca mi-a scapat mie. Scuze!
Puneti undeva sus la inceputul mesajului chestia asta, ca asa poate vedea tot chiorul (la mine ma refer
).