Jocul cu filmele (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

asa ma gindeam si eu iileana, ala era parca filmat la casa poprului, nu mai stiu daca era pe etaje

si eu zic ca-i Dan Pita ... ar putea fi second hand, dar nu l-am vazut ..

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

E Hotel de lux.
Filmat la Ascensorul. Stiu ca am facut figuratie

Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by sfarsitoarea

E Hotel de lux.
Filmat la Ascensorul. Stiu ca am facut figuratie

Wow. Fain. Si cum a fost?

Schimbind virsta si conditia sociala (ii trebuiesc bani de insuratoare), isi pierde sufletul si pe cei dragi (incepind cu (,) curcanul...)
--------------------------------------
Si uite-asa, din nepotul preferat al bunicii, adolescentul cu ochelari, curcan si oaresce puteri paranormale, el devine membru si, mai apoi, sef al unei bande de marunti infractori ce-si fac veacul prin Italia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

quote:
Wow. Fain. Si cum a fost?

Obositor, am stat in frig de dimineata pana seara,dar jumatatea stanga a fetei mele apare in marele film.

Sanatate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sfarsitoarea

Obositor, am stat in frig de dimineata pana seara,dar jumatatea stanga a fetei mele apare in marele film.

, arta cere sacrificii...Vad ca a meritat

Oameni buni, nu va mai zic nimic despre povestea in sine, si asta pentru ca, de fapt, filmul este de neuitat prin modul de realizare (tipic pentru acest regizor): este halucinant, fascinant, suprarealist, plin de personaje histrionice care te fac sa zimbesti desi este vorba de o drama... Iar muzica, Dumnezeule, ce muzica...

Mergi la inceput

Vad ca ma joc singura pe-aici...

Si nu va spun nimic nici despre etnia de care apartin personajele, ca atunci chiar ar fi mura-n gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

daca e cu etnie s-ar putea sa fie Vremea Tziganilor. Tot dau tarcoale pe-aici dar jur ca nu stiam ce film e. Pana n-ai zis de etnie. Asta e?

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput

Filmul e in 3 parti si se termina cum un puradeu fura banu de pe ochii mortului? Nu mai sunt sigura cum se numea, dar muzica era super!

Mergi la inceput

Sigur ca da, Ticka, "Vremea tiganilor" de Kusturica era!!!! (mie-mi pare cu 5oo de clase peste Pisica alba...)

Mergi la inceput

este! dar pisica alba o "pastrez" pe post de comedie cu niscaiva umor negru, or la vremea tiganilor imi venea sa plang. Pana si sotzul meu a stat lipit de tv.

Un film ushurel, mi-e ca se face 5 si tre sa ma car acasa:

Politzist in divortz, milos si cu intentzii bune devine fortzat de imprejurari - principalul suspect. Lipseste o suma importanta de bani, 2 cadavre si e cu numai "5 minute" inaintea politzistilor, cercul se strange si ... happy end in stil american

Mergi la inceput