Mamici de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

mersi cornelia

am sa incerc sa nu ma maigandesc la ce e mai rau...eco am facut-o la spit cantacuzino la cel mai performant ecograf la dr posea

sper sa fie bine!

va pup

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

si eu m-am programat la iosup! ma duc joia viitoare. eu am cerut cand mi-am facut programarea o echo transvaginala dar nu morfologica. echo morfo este de fapt 3D? in orice caz mi-a spus ca ma costa 1.900.000. androix, tie ti-a pus doplerul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci: eu una am inteles in felul urmator: ecografia morfologica se refera la CE studiaza acea ecografie (adica toate organele lui bebe in mare amanunt), ecografia 2d, 3d, 4d se refera la CUM studiaza adik imaginea este 2d, 3d sau 4d. Pe masura ce se aduna d-urile creste si calitatea imaginii si se vede si distinge totul mai clar.
Nu ma intrebati de unde am inteles eu asta ca am dedus pur si simplu din ce am citit pe aici pe forum si pana la urma nu stiu daca este suta la suta corect.
Dopler, adik daca l-am ascultat pe bebe? Cred ca asta ai intrebat. Da la un moment dat am auzit ceva si cred ca alea erau bataile inimii.
Monu, dar de ce nu morfologica pana la urma? ca tot pe acolo costa?

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

androix, eram asa de nervoasa cand am facut programarea ca nu am stiut prea bine ce sa cer. cred ca o ma orientez la fata locului.
sunt putin agitata din cauza unor lacuri vasculare pe placenta. sper sa se fi retras ca nu am chef sa imi spuna ceva de genul insufucienta placentara!
merci mult de info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Doppler-ul arata cum circula sangele si lichidul amniotic in organismul bebelusului. Nu stiu sa explic eu tocmai bine, dar oricum se folosesc 2 culori (albastru si rosu in general) si sunt un fel de benzi care se misca pe ecranul ecografului si-si schimba culoarea, de exemplu cand inghite lichidul arata calea pe care o parcurge in organismul bebelusului (sa zicem cu rosu) iar atunci cand il elimina traseul e cu albastru. Si la fel e si pentru sange.
Si legat de ecografii, puteti baga un ochi si pe site-ul celor de la medlife (n-am intentia sa le fac reclama, dar eu am mers la ei sarcina trecuta si am fost super multumita), www. medlife. ro , o sa vedeti ca preturile la ecografii sunt mult mai mici. Nu stiu daca au mai actualizat site-ul, oricum puteti da un telefon, sigur costa mai putin ca la CMU.

Androix, felicitari pentru baietel

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Salutari burtici mai mari sau mai mici, nu conteaza important e ca bebe sa fie acolo, bine, la caldurica.
Loreen ma bucur mult ca ai scapat de cerclaj si ca se arata sa fie mai bine si mai usor si ptr. tine. La fel ma bucur si ptr. Cornelia. Oricum aveti mare grija in continuare, relaxati-va si odihniti-va cat puteti de mult.
Androix - felicitari ptr. baietel.Cred ca e nemaipomenit sa poti sa stii deja ce este si cel mai important ca bebe e bine.
Gusta vorbeai de dureri de burta. Nu-ti fa probleme ca nu esti singura. Eu ma confrunt cu ele inca din primele saptamani de sarcina si uite Doamne iti multumesc am ajuns in saptamana a 10-a.
Doctorul nu mi-a dat nici un fel de medicament, iar cand simt ca nu le mai pot suporta, incerc sa ma intind si sa ma relaxez si ajuta tare mult.
Voi va plangeti de kilograme??? Eu ce sa mai spun am intrat doar in saptamana a 10-a si am luat deja 4 kg. Asta este ce sa-i faca daca ceea ce pot manca si nu mi-e rau dupa este painica cu unt cu ardei rosu sau cu castravete murat. Eu care nu puneam inainte gura pe nici o firmitura de painica. Asta este voi aveam mai mult de munca dupa nastere. O sa incep sa merg si la sala ptr. innot si plimbat pe banda dar numai dupa saptamana a 12-a asa mi-a recomandat doctorul.
Inca ma mai lupt cu somnul si lipsa de energie, parca sunt in reluare cu toate. Luni pe 22 o sa merg la doctor din nou si poate aflu cand voi avea urmatorul ecograf. Sper sa fie curand, ca aici nu te trimit la ecograf numai ca asa vrei tu si nici foarte des.
Va doresc tuturor numai bine si bb cat mai sanatosi.

Mergi la inceput