clipa, opreste-te!
sau un faust mai modern: counter, pliiiiiiiiiiz, stop!
dragi admini
v-am mai rugat si cu alta ocazie, probabil nu prea convingator, daca imi puteti opri counterul postarilor...
as vrea sa stiu daca intr-adevar se poate face asta - ca sa mai trag nadejde - sau sa-mi pun pofta-n cui... imi puteti opri numaratura postarilor, sau macar sa-mi luati vreo 2000 din ele?
va rog muuuuuuuuuuuuuult, e ceva extrem de personal!
(rade barbatu-meu de mine, va roooooooooooog!!!)
merci fain!
ps: rog acest mesaj sa nu-l puna careva la "de la forum adunate" ca ma supar rau, e extrem de serios!
Raspunsuri
gandacelu spune:
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tocmai am vazut minunea!!!!!!!!!!
multumesc din inima, nu mai pot de bucurie!
(ma tachina sotul: te-au facut aia "membru beton"??!!!)
ps: ma simt ca un nou-nascut!
Catalin spune:
Bine ai venit, gandacelu' lau!
p.s.: chiar aveam intentia de a pastra cererea ta la okiu' vanat... asa ceva nici macar mama internetului n-a auzit!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
marius spune:
Da, e buna de Antologia www.desprecopii.com am ras ca prostu'n targ azi la birou de se uitau la mine la la felul patru ceilalti. Dar m-au lasat in pace ca n-au tupeu sa-mi zica ceva.
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by Catalin
p.s.: chiar aveam intentia de a pastra cererea ta la okiu' vanat... asa ceva nici macar mama internetului n-a auzit!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
ba io am mai auzit la o forumista...cum ii zicea domne..aaaa..paa.....paaa..nujtu cam asa ceva da' stiu ca e mama lu' mielu acum:-)
~flying without wings~
Oana_B spune:
quote:
Think pink!
Atunci mama internetului e papadie!!!
Oana_B
vikinga spune:
Mai nu sunteti normale, am ris cu lacrimi..! Auzi ca si cu himenul... like a virginVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Catalin spune:
din categoria "din putzul gandirii":
quote:
Originally posted by Ortansaquote:
Think pink!
ba io am mai auzit la o forumista...cum ii zicea domne..aaaa..paa.....paaa..nujtu cam asa ceva da' stiu ca e mama lu' mielu acum:-)
~flying without wings~
quote:
Originally posted by Oana_B
Atunci mama internetului e papadie!!!
Oana_B
de unde deducem totalmente lojik urmatoarele: mielu' este congruent cu enternetu'!
Think pink!