Bebelusi de martie-aprilie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Alex s-a culcat deja. Am fost in seara asta la un Gabriel si a fost foarte cuminte. Gazda i-a adus si un iaurtel, ca altceva nu avea ce sa manance.
Si acum butonez de zor. VAd ca nu prea e nimeni pe aici. Clau, ce e cu tine, nu-mi mai ti companie? Si m-am apucat sa vizionez pozele Luminitei. Sunt super. Ce frumos ar fi daca am avea si noi aici asa ceva. Ti-am citit si povestea nasterii lui David si mi-a placut foarte mult. Chiar mi-au dat si lacrimile. De cand am nascut ma impresioneaza tot ce e legat de copii. Poate intr-o zi o sa scriu si eu povestea nasterii mele.Cine stie?

Alexandru si mama (26 apr 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani tuturor bb-ilor de azi!
La multi ani tututror care isi sarbatoresc azi ziua de nume!
Sunt cam chiauna ca ma trezeste cam des in ultima vreme si nu cred ca ii mai ies dinti, iar in plus ma mai trezesc si eu sa il invelesc toata noaptea. Se foieste, se invarte, se taraste si paturica ramane intr-un colt al patului, iar el e in alt colt asa ca eu ma trezesc tot timpul sa il invelesc. Am avut un saculet de dormit, dar nu mai incape in el, iar mai mari nu am gasit. Voi cum va descurcati cu invelitul-dezvelitul noaptea?
Aici a nins putin, dar nu s-a pus. Ma apuca groaza ca vine iarna si suntem numai in noiembrie, pana in aprilie e cale lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Mey,ce ploua afara!o vreme numai buna de somn.A mea doarme in patutul ei.Am hranit-o si am pus-o in patut,unde s-a pus pe urlat.Pana la urma m-am bagat si eu la ea in patut(noroc ca sunt mica si slaba),i-am dat tzatza si a adormit in 2 min.Inca nu sunt disperata,dar probabil in curand o sa fiu.
Alona,incearca sa le amesteci cu iaurt sau cu banana,daca ii dai.Sau pune-i in legume fructa preferata.Asa le manca finul meu cand era mic.
Codritu,eu o imbrac seara pe a mea cu pijamaluta si ii mai pun o vestuta in spate ; o las fara paturica.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bine v-am gasit fetelor!
Am disparut pentru o vreme, dar iata ca am revenit cu forte noi.Abia v-am citit,tare harnicutze ati mai fost.
Prea multe despre noi nu am sa va spun: nici un dintzisor,nici o boacana, nimic, doar un vaccin care s-a intarit rau de tot!
Astazi este( sau a fost) prima aniversare onomastica a lui Robert - MIHAI! Ca de obicei am sarbatorit cu nasii cu o fripturica si cu tortuletz! LA MULTI ANI Puiul mamei!
LA MULTZI ANI pentru sarbatoritzii de astazi in special pentru MICKYYY si ELA! Va pupam mai frumoaselor!V-ati distrat pe cinste nu?

Acum dispar din nou...pina miine.
P.S .Lavi, cu mama nu-s vesti prea bune, nu vreau sa vorbesc acum despre asta, poate voi putea intr-o zi sa va spun.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

KULTA, bine-ai venit la noi( tirziu te intimpin si io!).Spune-ne si noua numele tau mic!daca vrei!Cit de frig e pe la tine?

Ce-i cu mirinda?

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

SAlutica fetelor!
Ufa ce zi urata am avut azi...a fost urat si afara si in casa...in casa, pentru ca am avut casa plina dar plina de musafiri si culmea ca nu avem nici un Mihai sai Gavril...au venit neamurile de la tara cu treburi prin Arad si toti au poposit la noi...asa ca au fost dintr-un sut 7, cu sor-mea 8 cu nasa 9, cu parintii mei 11 si cu noi 14...mi-au obosit copilul la maxim, bietul abia si abia a mai rezistat la baita...de la 14 casa a fost plina si abia pe la 19 a plecat prima tura...deci va imaginati ca sunt ...mai ales ca au fost printre ei si prunci...chiar nu aveam chef de circ azi...m-am cam trezit cu fata la cearsaf si asa bine ne era singuri singurei, dar n-a fost sa fie...ee, se mai intampla

Elena, aseara te-am parasit de la beute dar sincer nu mai puteam sa-mi tin ochi deschisi...abia mai vedeam tasteleSa sti ca azi m-am laudat cu nora mea la tti musaflocii...na, ca le-a placut mult de noruta mea, manca-u-ar mama pe ea!!!

Malina, mersi pentru pont! Totusi sa sti ca aseara mi-am pus si eu perna in cap dar n-a functionat pentru ca a inceput sa urle din ce in ce mai tare...nu i-am mai dat nimic sa pape, nici ceai, nici lapte si dupa ce l-am scarpinat putin pe spate a adormit la loc

ce sperietura am tras acum...nu stiu de ce, dar calculatorul a intrat in standby si am crezut initial ca s-a resetat si ca n-am apucat sa-mi salvez mesajul...oooooofffff, ce bine ca nu s-a dus pe apa sambetei

Mickyyy, si tie, dar sincer eu una stiam ca te cheama Adriana

Laura si eu vreau la tara(din nou)...si lui Raul ii plac puiutii si pisica, cainele si ce m-a distrat mai tare cand am fost la tara...in curte a aprut o brscuta care i-a acaparat lui Raul toata atentia

s-a trezit piticul

Andreea, pe aici sunt n-am disparutZiceai ca vrei sa mergi la plimbare...pai cum la voi e soare cand in tara ninge si ploua??...pai ce voi sunteti mai smecheri?? Ia sa vina ploaia si la voi!!!Nu-i corect!!!

Alona, misto treaba!! Stit care e legatura intre o bere si o soacra?? Amandoua sunt bune reci si cu spuma la gura

Lumi, am vazut si eu pozele de la Zoo, sunt super faine!

Daniela, eu tot citesc si ma minunez cate felul de mancaruri sunt la voi...la noiii

Kulta pai zi si tu cura ta de slabire, ca sa avem de unde alege Hai sa va spun si eu una disociata:
luni- 3-4 oua fierte
marti- lactate
miercuri - legume
joi- carnita de pui sau vita fiarta
vineri- fructe
sambata si duminica pauza, de luni se ia de la inceput...neaparat 2-3 l apa zilnic si fara Eu am tinuta anul trecut sau acum 2 ani vreo 7 sapt si am slabit fff mult si nu am pus pe mine decat in sarcina...acum nu am suficienta ambitie

Codritu, eu am la Raul un sacut in care-l bag seara...dar nu tot timpul ca oricum el nu se descopera si am si o plapumioara care cica se regleaza dupa temperatura corpului...am primit-o si sincer am probat-o si asa e!

Mai voua nu vi se pare ca cc Corina si-a luat concediu mult prea lung??Las ca-i dam noi ei Dar chiar asa Kata, Miri pe unde umbla??

Gata ca v-am inebunit si poate nu ma mai vreti apoi

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Tudor
, sa cresti mare, sanatos si cuminte, sa asculti de mama si de tata(asa putin)

KULTA pentru cei 2 ani de casnicie!!
Eu va doresc inca 100 de ani impreuna, sa va iubiti si sa fiti vesnic tineri!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

No, acuma URLA!! Ce sa fac?? Sa-mi pun perna in cap??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Clau ,mai bine o tzuica de Arad
Si pe mine m-a terminat odorul azi-noapte

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Si uite asa stau de paza la fiu-mi in loc sa ma bag naibii in pat, sa-mi pun perna in cap si sa-l las sa urle...mama, dar nu poci, nu ma lasa sufletul...Acum cam da semne ca ar vrea sa doaema...de putoare ce e, decat sa-si ia suzeta care e langa el si pe care ziua gasesti imediat mai bine isi baga degetul in gura

Elena, hai la tuica de Arad...ca am una si mai buna!!!(cica)

Mergi la inceput