Povestiri de luna de miere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

buna fetele!!!
felicitari la toate ..intredevar niste mirese minunate...superbe,finute,..cum vreti voi
ma bucur ca a iesit asa cum ati vrut voi.
abia astept sa avem di noi de povestit din luna de miere

kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stanciu.d spune:

Multumesccccccc!!!
Va pup pe toate!
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu cu sotul ne-am casatorit de 2 ori (aici nu este obligatoriu sa te duci la primarie, este suficient doar la biserica dar noi am facut intii civil si 1 an jumate mai tirziu am facut nunta).

Cind ne-am casatorit civil nu aveam planuri de "luna de miere" pentru ca eram inca la facultate si aveam examene in 2 saptamini. Ne-am dus vineri la primarie, ne-am casatorit, mama a pregatit ceva mic acasa pentru familii si nu aveam de gind sa facem nimic. Parintii mei ne-au surprins si ne-au facut cadou un weekend in Connecticut in locul unde am plecat noi doi prima oara in vacanta. De bucurie, am azvirlit intr-o geanta ceva lucruri si am zbughit-o pe usa. Masina era "decorata" cu tinichele aferente,"Just Married" pe parbrizul din spate.

Am plecat in rochita care o purtasem la primarie si sotul in costum. Surpriza a fost cind am ajuns la hotel: Nu pusesem nici pijama, nici chiloti, nici pantofi ci doar o pereche de blugi pentru el, o salopeta de blugi pentru mine, si 2 tricouri plus pulovere

Sa ma fii vazut dimineata in satucul repectiv, in salopeta de blugi cu pantofi eleganti cu toc A trebuit sa ne cumparam de toate ca eram ca prinsi dupa girla!!!!



Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

ce frumos, ocebine...super cadou...mai bine asha...e mai palpitant

Albinutzza
Never say never
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ce amintiri...La noi distractia a fost la nunta. Cu doua saptamani inainte de evenimen am facut o entorsa urata la glezna si medicul mi-a spus clar: ori stau la pat ori piciorul in ghips. Si evitate tocurile. Dar bineinteles ca nu am ascultat si am plecat la 300 de km sa ma intalnesc cu al meu sot pentru a participa la o slujba oficiata de un bun prieten pentru noi. Si in cele doua saptamani am alergat prin tot orasul pentru ultimele pregatiri. Iar seara stateam in pat cu ghiata la glezna.
Asa ca in seara nuntii dupa ce toata ziua am fost eleganta pe tocuri m-am schimbat cum am ajuns la restaurant in pantofi sport. Si toata noaptea am dansat si m-am simtit super trecand peste privirile holbate ale invitatilor cand intrau in restaurant si dadeau ochii cu mireasa in tenisi albi :)))

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

In Saptaluna de miere am plecat in Spania si acolo l-am tinut pe saracu'sot la regim, asa mi sa parut mie ca a facut burtica si imi inchipuiam un sot in maieu cu mainile pe burta si cu berea in fata (nu e genul dar oricum) . Si am facut o criza ca eu nu vreau un asa sot si direct la regim...saracu nu a comentat a zis doar ca el nu va fi cu burtica , ca ce are va da jos (nu vad nici un efort pt asta :)).
Asa ca in loc de eu ma uitam sa nu manance paine si alte....


http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

'ai ma blancaaaaa!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Sunt vinovata recunosc , dar am avut si momente frumoase si nu am ratat ,a fost frumos . Dar ce sa fac .....daca ma obseda imaginea.

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput