Semne de piele

Semne de piele | Autor: Alehandra

Link direct la acest mesaj

Oare de ce Alexandrei mele (2 ani ) i-au aparut semne mici de piele. Chiar daca toata vara a fost afara la soare am dat-o mereu cu crema cu factor de protectie 30.Are deja 4 semne mici cei drept dar sunt acolo.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ce fel de semne? Albe, maro, rosii, in zonele expuse la soare? Aici se face campanie impotriva expunerii copiilor la soare, asa ca e bine sa le tii sub observatie, dar fara sa intri in panica, poate fi doar o iritatie. In "Mama si copilul" scrie despre tot felul de iritatii care pot aparea la copii si care dispar sau nu de la sine. Sanatate la bombonica.

tina
M-am hotarat: azi sunt fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alehandra spune:

Sunt semne de culoare maro. La soare a sta doar dimineata si dupa amiaza ( a se intelege la joaca si nu plaja )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Hm, eu am avut cand eram prin liceu niste pete albe de la soare si au trecut de la sine. Cred ca era prin perioada de explozii solare, daca mai tineti minte. Sau Cernobal Cine mai stie... Oricum, poate ar fi bine sa o vada un dermatolog... Imi pare rau, nu stiu sa-ti spun mai multe... Pupici la printesa.

tina
M-am hotarat: azi sunt fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinaa spune:

Cred ca te referi la semne=alunite maro.Fetita mea are 8 ani si de pe la 2 ani au aparut primele iar acum are destule.Si eu am ferit-o de soare si am folosit creme cu protectie mare.Am intrebat un dermatolog si am inteles ca e ereditar.Si noi avem(eu si sotul) si atata timp cat nu se modifica ca forma si chip trebuie sa le lasam in pace.Asta e ,nici mie nu-mi convine dar nu stiu ce sa fac impotriva lor.(macar sa nu mai ii apara).Am mai auzit ca ar fi o lipsa de seleniu dar nu stiu nici un tratament.Daca aflii ceva nou ,iti multumesc daca mi-ai spune si mie.

Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, poate au inceput sa-i apara alunite(daca semnele de care vorbesti sunt mici, ca niste alunite), dar oricum mergi sa-l vada si un doctor.

Multa sanatate,
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Tratament pentru disparitia alunitelor (de la mama): sa le ungi zilnic cu ulei de ricin. La mine nu a mers, dar la taica-meu cica s-ar fi retras cateva....
Oricum, rau nu cred ca face uleiul asta ....
Sanatate maxima.

Mergi la inceput