sondaj-pensiuni agroturistice
Raspunsuri - Pagina 2
ligia13 spune:
Daca vrei la Bran-Moeciu se pare ca trebuie sa te grabesti.
Am auzit ca deja sunt f multe pensiuni ocupate.
Noi am stat undeva linga Castel in vara.
F frumos.
Tel:236985 (are 4 camere curate si moderne, iar mincarea e super)
Jeff spune:
Buna fetelor,
Am si postat un anunut mai demult: nasii mei - niste oameni minunati - au de inchiriat o cabanuta la Busteni - credeti-ma ca daca imi pun obrazul eu este chiar foarte frumos.
Au o sala de mese jos, baie complet utilata, bucatarie la fel (masina de spalat vase, frigider, aragaz, vesele, chiar si mancare pentru micul dejun - pachetele cu unt, gemuri etc)sus alte dormitoare, baie, biblioteca cu foarte multe carti, televizoare cu cablu, gratar in curte etc.
Credeti-ma ca si omul sfinteste locul si asta se confirma pe deplin in cazul lor: sunt foarte calzi si primitori, stiu sa te faca sa te simti extraordinar la ei, iar nasul meu - fost pilot - actualmente pasionat de masini organizeaza excursii pe munte cu un Aro special adaptat cu care a ajuns si la babele.
Asadar, daca vreti, incercati sa va uitati pe site-ul lor si inca o data - aveti incredere, nu au preturi mari in schimb au conditii foarte bune de cazare iar atmosfera este foarte placuta la ei. Cine a fost a renevit. www.venit.ro
Melania &Anna-Luciana
FlorentinaE spune:
Acum doi ani am mers la Rau Sadului.Foarte frumos.Niste oameni foarte ospitalieri, servire ireprosabila,petrecere pe cinste.
Un singur inconvenient: cazarea era la casute si nu aveau baia in casuta, era la comun.
Anul trecut am mers la Durau, la Hanul Orhideea.Peisaj superb, petrecere pe cinste.Cazare ieftina.Caldura,apa calda, deci puteti lua chiar si pe bebe.Pacat ca nu am prins insa zapada.
Frumos a fost si( de un Paste am mers) la Cabana 14 scaune, zona Siriu.Acolo se mergea cu mancare de acasa, cazare buna si ieftina.
Noua ne place sa mergem in fiecare an in alta parte, ca sa vedem cat mai multe locuri.
Anul acesta nu ne-am hotarat inca.
FlorentinaE
korinna spune:
Jeff..m-am uitat pe siteul despre care ne spuneai.Suna foarte bine.Eu am mai fost de foarte multe ori in Busteni..insa m-ar mai tenta odata.Sa vad..poate imi fac rezervaresi eu..insa nu pt perioada Revelionului.
Corina mamika de 2 baietzi
http://community.webshots.com/user/korinnay