Cazul Paul Mironov in atentia DC

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Multa sanatate si putere lui Paul. Sper din tot sufletul sa se faca bine! Sa poata alerga cat mai repede! Cand mergeti la urmatoarea interventie? Sper sa auzim curand vesti cat mai bune!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

O primavara frumoasa si voua, Ani, nu v-am uitat !
Bunule Dumnezeu, ocroteste-l si ajuta-l pe Paul sa-si recapete mersul zglobiu de copil !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Sanatate multa si putere sa treceti peste toate. Sa va aduca primavara numai bucurii !

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Ani, ma bucur si eu foarte mult ca mai avem vesti de la voi, chiar daca nu sunt foarte bune. mai spune-ne cand mai trebuie sa mergeti la tratament? dupa tratamentele astea n-ar trebui sa se simta mai bine puiul?

multa multa sanatate tie si familiei tale iar pentru paul as vrea sa pot trimite toate gandurile bune si toata fericirea din lume in asa fel incat sa zambeasca toata viata.

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Ani, Dumnezeu sa fie cu voi!
Noi suntem deja...

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evrika spune:

Paul este bine.Toata vacanta si inca o saptamana se afla in statiune la baile"1 MAI" cu surioara lui si cu bunica.Se simnt tare bine.Initial au plecat pentru 2 saptamani dar pentru ca se simnt atat de bine am hotarat sa mai ramana o saptamana.Urmatoarea interventie va fi la inceputul lui iulie.Suntem bine multumim lui Dumnezeu,nu va mai retin din timp, vad in cate cazuri sunteti implicate,si vreau sa aveti cat mai mult timp si putere sa-i ajutati si pe ceilalti.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Any, ne bucuram tare mult ca ne mai tii la curent cu evolutia lui Paul. Lui cum ii mai este asha, in general? durerile l-au mai lasat? Stiu ca baietzelul colegului sotzului meu merge tot asha de 2 ori pe an la Kiev si se simte mult mai bine. Voi cat mai aveti bani, pentru cate dati?
Toate gandurile bune si urarile de sanatate pentru Paul, dragul nostru Spidermann. Cu mult drag, Ana

Mergi la inceput

Asa in general este bine ,multumesc lui Dumnezeu.Am avut o saptamana agitata dar un weekend 100% pentru copii si e minunat.Astazi in Parc Paul ma intrebat de ce el nu poate alerga, i-am raspuns ca e legat de o proteina care care se produce mai greu in corpul lui si i-am mai dat cateva detalii si am vazut ca a fost constructiv.A inceput sa tropaie si mi-a spus ca isi pune calcaiele la treaba pt. ca sunt lenese si nu vor sa mearga si ca el nu le lasa sa isi faca de cap :).Sper sa il tina Dumnezeu asa luptator tot timpul si pe voi sa va tina sanatoase si sa va dea multa,multa putere.Va sarut.(m-am uitat din nou la pozele familiei tale si se vede ca snteti frumosi si fericiti,si sper sa te inteleaga ,si sa te sustina in ceea ce faci pentru copii nostri,chiar si atunci cand noi iti luam din timpul lor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Bietul copilash, cata putere si vointza are! toti am avea ceva de invatzat de la Paul. Any, te admir pentru fortza si perseverentza ta, esti extraordinara! Si suntem cu totii alaturi de tine, alaturi de Paul. Dumnezeu are grija de toata lumea, sa nu uitzi asta niciodata. Si sa ai credinta, credinta ca o sa fie bine. Dumnezeu sa va ocroteasca Any, si pe tine si pe toata familia

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Multumesc celor care sunt in continuare alaturi de noi.Mihai are dreptate vestile nu sunt prea bune.Boala a mai progresat.Paul mai merge foarte putin singur,cam5-10 minute si cu mari eforturi,si asta din cauza ca Paul a crescut 13 cm intr-un an.Este foarte mult iar tratamentul sa-r parea ca nu face fata la asa ceva.Avem recomandari noi,urmam un program nou pentru 3 saptamani si vom vedea ce rezultate apar,Tendonul de la glezna s-a strans prea tare si fiind fortat sa mearga pe varfuri oboseste mai repede si cade mai des.Am inceput sa discut cu el despre ajutorul pe care il poate avea de la un carucior.Din pacate anul acesta la scoala clasa lui va fi la etaj.Deocamdata se descurca si sunt sanse sa ramana asa cum este acum.Baietelul din Constanta de la care am aflat despre acest tratament desii este mai mare,are12 ani, este intr-o stare mai buna ca a lui Paul desii a urmat acelasi tratament.Toata speranta este la Dumnezeu si la voi,sunt sigura ca toate gandurile voastre bune catre Paul undeva il ajuta si intr-un final totul va fi bine.Discut cu multi parinti care au copii cu aceleasi probleme,am discutat si cu doctorul si sunt motive sa fim optimisti,pot sa le dau informatiile de care au nevoie.Va pup pe toti si o sa va tin la curent saptamanal cu evolutia lui Paul.

Mergi la inceput