ce parere aveti de 'spin'
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
kjmami spune:
nimeni pe drum....daca vrei adauga-ma pe messangerul tau si ti-o dat eu...si iti dau si late piese...iti dau pm cu adresa mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Aaaaaaaa, bun subiect. Si eu vroiam sa deschid un subiect despre asta.
In sfarsit pot spune ca exista o formatie buna in Romania. In rest, vai de asa zisa muzica romaneasca.
Trupa e buna, muzica e de calitate, iar solista canta foarte bine.
Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Mie-mi place formatia TAXI ! Si VAMA VECHE ! Si CARGO ! Si mai erau careva, dar astept un subiect special pe tema asta...
Sanatate multa la burtica !!!
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rayuela/Rayuela.jpg)
Rayuela spune:
Imi plac!!!
De cind mi-am pus Protv am acces la destul de multa muzica romaneasca.In proportie de 90%,e proasta!!
Nu au voce,nu am prezenta scenica ,nimica,ma umfla si risul cind ii vad,cum se chinuiesc sa imite (prost)vedete din occident.
Spin insa mi-au placut foarte mult!!Ca si Taxi,ca pomenea cineva mai devreme!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
iren spune:
Kjmami, io cred ca-s prieteni de-ai tai si vrei sa sondezi cota de popularitate
PS: io doar i-am ascultat, ca nu prind posturi din ro, si imi plac
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
kjmami spune:
iren...m-a bufnit rasul cand am citit mesajul tau
intradevar ii cunosc,...nu pot sa spun ca-s prieteni de-ai mei, dar ii cunosc..asta pt ca fostul meu sot canta si el la chitara intr-o trupa si deci...datorita anturajului lui..cunosc multi artisti...pe care i-am auzit live si foarte putin m-au impresionat. pe cei de la spin ii stiu din vedere dar stiu cat de mult au muncit toti sa ajunga atat de buni...nu au facut niste piese pe calc si o gramada de inregistrari prin studiouri ca sa iasa o piesa cat de cat buna sa poata fi difuzata. eu suna la fel live cum suna si pe cd...si asta admir la o trupa
cat despre fetele carora le place trupa 'taxi'..au dreptate..este o trupa buna si originala..si mie imi place mult dar am deschis subiectul despre spin pt ca...suna altfel ( parerea mea) si pt ca e vrb de o trupa noua.
in rest..numai bine:)
NicoletaF spune:
Si mie imi place formatia. De curand am cunoscut-o la coafor o verisoara a solistei. Semanau putin si spunea ca se bucura pentru solista ca sunt asa cunoscuti. Si-a dorit dintotdeauna sa cante.
Am o intrebare pentru cine ii cunoaste, chitaristul cu parul lung este Bogdan Giurea? Nu l-a mai vazut demult si nu sunt sigura.
Nicoleta si Andrei Catalin
http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
NicoletaF spune:
da il stiu din vedere, sotul il stie mai bine. Mie imi placea de el si prietena lui, aveau o poveste de dragoste f frumoasa si se potriveau. Au trecut cred 7 ani de cand nu l-am mai vazut. Il stiu din vremea liceului
Nicoleta
kjmami spune:
ce dragut:)
mai este cu tipa de care spui tu...si au acu vreo...13 ani de cand sunt impreuna:)
daca vrei iti pot da datele lui de contact daca vrea sotul tau sa reia legatura cu ei doi