Bebelusi de mai-iunie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna dimineata!

Anacami, nu vreau sa o pun de acuma in pozitia 90 de grade, ci in pozitia aia semiculcat, dar asa cum am mai spus landoul nostru mi se pare cam incomod si e destul de greu si cand trebuie sa-l car pe scari 2 etaje, imi vine sa-l arunc. Si cand vreau sa-l bag in masina ma cam chinui ca nu se strange chiar de tot.

Monet, felicitari Liei pentru primul dintzisor.

LiliB, vreau si eu sa vad aurora boreala, inteleg ca e ceva tare frumos!

Mai intru mai tarziu ca ma cheama piticutza.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Sandra, am auzit ca in regiunea voastra a fost un nou sir de cutremure serioase. Sper ca sunteti bine, toti trei. Pupici
Poate poti sa dai un semn.

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

ERYKA, la multi ani si sa ai numai bucurii langa cei dragi! (cu o mica intarziere, da' o urare e mereu binevenita :))
ce-i, te inscrii acusica la mamici de iunie-iulie-august 2005? ca' de cand am citit, la asta m-am gandit, daca nu m-as fi gandit si ca tu ai nascut prin cezariana , sau gresesc?
SANDRA, sper ca sunteti bine, eu n-am auzit inca de alte cutremure, sa vad azi la stiri, m-am tot gandit si io la tine zilele astea, sa-ti dea Dumnezeu putere!
MONET, felicitari pt dintisorul Liei, ce fetita cuminte ai, mai :))
LILI, ce bucurie, sa vezi aurora, de cand visez si io sa vad una, cre' c.as fi facut ca sotul tau :))

nu mai pot sta, ca urla Ingrid langa mine de ma scoate din casa, ca nu mai are rabdare.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza fetele!

Mai, ce de lucruri interesante ati scris!

Lili_B, cred ca a fost frumoasa tare aurora boreala. Data viitoare poate faci si niste poze, sa vedem si noi minunatia. Referitor la intrebarile pe care le-am pus prietenei:
- ce sa-i dau puiului pt. deshidratare( a avut fontanela adancita vreo 3 zile), ceiuc, supica nu bea mai mult de 3, 4 lingurite si de cele mai multe ori voma lichidele. Mi-a recomandat Gesol(Pedyalite);
- mi-a spus sa nu-i mai dau Vigantol, din moment ce face o data la 2 luni D2 injectabil, nu mai are nevoie si de Vigantol;
- Calciu mi-a zis ca pot sa-i dau in fiecare luna 10 zile cate 5 ml;
- funduletul era iritat( am schimbat Pampers-ul cu Clever si a facut iritatie de scutec) si mi-a recomandat Baneocinul( il dadusem cu bepanthen vreo 2 zile si n-am obs. nici o ameliorare). Oricum, astept sa termin Clever-ul si revin la Pampers.
Ei, cam atat, in mare...

Monet,o felicitam pe Lia ca nu a creat probleme mamei si a fost cuminte atunci cand i-a iesit primul dintisor.

Vanessa, faine pozele cu Cata la baita!

Anacami si zi asa: mai vrei un bebe. Deja?

Nally, multzam pt.ce mi-ai zis in leg. cu diversificarea. Pupici lui Sebi cel cuminte

Eryka, asteptam cu sufletu' la gura vestea! O fi vorba despre bebe nr. 2?

O zi buna tuturor!

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Irinusha, La multi ani pentru Cris! Am vazut ca-l cheama si Mihai.
Vanessa, La multi ani pentru Andu!
Gabitza, La multi ani!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani ! Mihaelelor si Mihaitilor!!!!
La multi ani ! Gabrielelor si Gabitilor!!!! :)
O viata plina de fericire, realizari si sanatate! Pupici de la Mishu meu! :)

Mona, felicitari ptr. dintisor! Pup-o pe Liuta cumintica!!! Vezi ce copii cuminti si buni avem? Nici macar la dintisori nu ne fac probleme! Sa ne traiasca!!! :)

Ptr. Biancuta si Ayumita "mobile" un pupic de la Crisuletzul nemobil! :)
Am impresia ca fetitele sunt mai precoce, sau?

Oana, ce baiat mare aveti si voi!!! L-am vazut pe Eric in poze si tare mi-a placut!!! Are niste ochi superbi!!! Eu sunt cam invidioasa pe ochii albastri, ca vroiam sa-l mosteneasca Cris pe tati ... dar el m-a mostenit pe mine ... Ei, ce conteaza, sanatosi sa fie!!!

Sandra, aveti grija de voi!!!! Lasa ca trece si perioda asta nasoala si intrati iar in normal!!! Toate cele bune!!!

Irinel, eu zic ca nu faci rau ... bb-le trebuie invatat la obiceiurile familiei. Daca voi asa mancati e f. bine. Eu ii iau borcanele de toate felurile, majoritatea firmelor fac bio, dar mai sunt si unele normale ... si le iau si pe acelea ptr. ca noi nu mancam bio si trebuie si Cris sa se obisnuiasca ... Pupicei dolofanelului tau dragalas!!!

Lili, ce mi-ar fi placut si mie!!!

Erykuta, vrei sa ghicesc? Faci vacanta in tara cu Ayumi si Fumita, asa-i? Zi ca am dreptate?! :) Spre ca nu-i bb nou ca stiam ca in urmatorii 2-3 ani nu ai voie!

Paloma, nu ma pricep la carucioare sport, mai ales ce se gasesc in tara. Eu la primavara vreau sa iau unul simplu, din acela care se face cat o umbrela ca deja m-am saturat de monstrul meu ...

Ieri i-am dat lui Cris ptr. prima data conopida ... ptr. prima si ultima oara. A facut niste parturi de nu puteai sta langa el. Zicea si ta-su: bine ca eu trebuie sa ma abtin ca sa dorm in putenia asta! :) La voi cum a fost?

Na, ca mi s-a intamplat ... mi s-a ars mancarea ... am stat sa va citesc si sa va scriu si am uitat de ea. Ma duc sa vad ce pot salva! Va pupic si va doresc o zi minunata!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Carmen, mai vreau un bebe dar nu chiar acum (peste vreo 2-3 ani).
La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

uf vin si eu pe aici
acum am venit de la vaccinul de 5 luni, ca de obicei Dennisucu nu a zis nimik , a tacut ca melcu' si s-a jucat cu suzi cand tanti doctora l-a intzepat.
In greutate a luat doar 20 de g, dar doctora a zis ca nu-i nimik caci el a luat mult in primele luni, deci la 5 luni are 8,370 g si 66 cm. Si in sfarsit putem si noi sa incepem cu cereale seara si piureuri de legume la pranz.Nu supa, ci direkt piure.Abia astept.
Bine eu trisasem un pic ii dadasem de 3 zile incoace suc de morcovi, dar sucul de morcovi este lichid, nu solid.

De citit nu am mai citit de vreo 5-6 pagini incoa dar ma stradui.
Mersi de urari Irinusha, dar aici in Suedia nu e cu Mihail si Gavril si uit mereu de ziua numelui.

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Mamaaa ce ati fost!!! Ati scris o gramada si numai lucruri interesante.

Ana a fost foarte cuminte in vizite, ptiu ptiu sa nu fie de deochi. Numai aseara cand am fost in mall-ul fitzos nou era foarte obosita si nu ne-a lasat si pe noi sa mancam. Ma oftica vremea asta de afara, nici pana in piatza nu pot sa ma duc, sa ii iau fructe fetii...

LA MULTI ANI MIHAELELOR, GABRIELELOR, MIHAILOR SI GABRIELILOR!!!!

LA MUTLTI ANI ERIKA!!!!

Erika , te tii de surprize ha? Si mie tot cam aceleasi lucruri mi-au trecut prin minte, ca si fetelor.

Lili, si nu ai facut poze cu aurora boreala? Cred ca este superb!!! Daca viitoare sa faci poze ca altfel nu stiu ce va fac!!!

Mona si Irinusha, felicitari pt. dintisori mey!!!! Pupici puilor dintosi si cuminti!!! V-ati trecut pe listutza, ca nici nu m-am uitat..

Irinusha, stai linistita ca nu sunt fetele mai mobile. Sau poate e a mea conceptia care confirma regula Cu conopida te cred ca nu i-a convenit burticii lui Cris, este ca varza.

Sandra, esti ok mey? Hai ca esti o tipa super-puternica si vei trece si peste fobia asta.

Anacami, tu poti face vaccin anti-gripal. Am intrebat si eu dr. Si BB-lusii pot face dupa 6 luni, dar eu nu ii fac, Singura chestie e sa nu ii ducem in locuri aglomerate in timp de epidemie.

In legatura cu carucioarele: Nally eu cred ca al tau e foarte bun si cand va sta in fundulet. Stiu ca are o vecina la fel si mi se pare ok. Vanessa, nu mai zic ca ala al tau este multi-functional din cate stiu, nu cred ca mai are rost sa iti iei altul. Eu o sa incerc sa il folosesc tot ps-asta si pt. fundulet. De fapt chiar am mai plimbat-o cateodata. Sia alea sport de le faci baston sunt foarte practice, are dreptate Paloma.

Oana_mm, ce mancacios e Eric!!! Poate ii mai sopteste si fetei mele cum sta treaba, ca de vineri nu mai mananca supitza, ea care o adora...

In legatura cu cura de slabire sa va zic ca iar incep de azi destul de drastic. Am slabit 8 kg, si in week-endul asta am pus 2. Asta e, daca am mancat ca . Si eu si sotul meu am luat 2 kg in week-endul asta...Acum insa stiu ca se poate cu efort. Macar sa mai dau 20 kg pana in primavara!!!! Sa nu zic 30, ca atunci as fi fotomodel si m-ar alegra sotul prin casa ...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Pot sa ma laud si io???? Luati de aici: http://www.copilaria.tk/

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput