Bebelusi de mai-iunie 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
mephala30 spune:
Paloma, sigur ca nu prea pot sa-l duc, e destul de greu (are 9,6kg). Traiasca tata, caci el il plimba in marsupiu. Pe distante scurte il mai plimb si eu. Dar asta numai in cazuri extreme.
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
vanessa ionescu spune:
am creat fara sa vreau razboiunl borcanelor.
am zis doar ca m-a socat ideea ca sunt mai batrane decat consumatorul, respectiv Cata.
La multi ani pentru toti sarbatoritii de azi si de ieri!!!!
ma duc sa ma culc ca sunt franta.
Maria, a dormit doar in prima zi cu tel. azi l-a si uitat la nasi ca am fost la ei. asa ca am rezolvat problema pana luni cand il recuperam.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
Irinel spune:
Buna fetele!
Madutza, eu nu iaui borcanele. Probabil ca o sa iau cand vom pleca la drum mai lung undeva, da acum ca stau acasa am zis sa ii fac eu. Vad ca deocamdata nu protesteaza, mananca bine, sincer nu ii iau vegetale bio ca sotul meu crede ca n-are rost, poate gresim...
Irinusha, felicitari pentru dintisor!!!
Maria si Carmen sa va traiasca baietii, sa ii vedeti insurati cu fete frumoase si sa va cresteti nepoteii cu drag...HIhihi, asa e ca delirez?
Carmen, la 5 luni si 10 zile Danut are 10.200 kg, deci a luat doar 700 g. Eu sncer nnu mi-as fi facut griji nici daca lua mai putin caci el a pus mai mult decat media in lunile trecute asa ca ma astept sa incetineasca goana dupa kg. Eu zic ca Justin e foarte-foarte bine si n-ai de ce sa iti faci griji.
Neorunul bata-l vina, ca uitai ce mai voiam sa zic, da oricum noi azi facuram vaccin de 5 luni si vad ca asta mic e marait cam rau di facu putin cam diareic scaunul
V a pup ca protesteaza
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
sandra20 spune:
fetelor va multumesc celor care mi-ati raspuns la subiectele celelalte!!
Eryka la multi ani !!!
nu prea am cum sa va scriu ca nu stau prea mult la callc....va citesc si atat..dupa ce o sa ajung acasaa si o sa termin cu ,curatenia vb mai mult ...cred ca abia peste vreo 2-3 sapt...
pupici
pd spune:
La multi ani Eryka!
Sandra, ma bucur ca ai mai venit pe la noi si te mai asteptam cat mai curand.
Vanessa, daca nu ziceai tu nimic de borcanele probabil ca ziceam eu, numai ca tu ai scris mai repede decat mine.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
mephala30 spune:
LA MULTI ANI! ERYKA, multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Irinel, oau, 10,200? La mai multe. A luat mai bine decat Iustin, 700gr., fata de 300gr., al meu. Oricum sunt multumita. Multumim de urari si le intoarcem cu multa placere. Pupici durduliului Daniel!
Sandra draga, ma bucur ca nu ne-ai parasit, speram ca te simti mai bine si te asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine si George.
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
Nally spune:
La multi ani Eryka!!!!
Sa iti dea Domunul numai bucurii alaturi de cei iubiti, multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se implineasca cat mai repede si usor!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
MariaG spune:
saru'mana de urari.
Alex va pupa dulce cum numa' el stie
Irinel: da e rotunjor Danutz, mey ce l-as mai pupaci daca n-ar fi asa departe
Hai sa mai dau o repriza la razboiul borcanaselor: vineri (cand n-am avut apa) i-am luat lu' fi'miu borcanel cu morcov si cartof de la Hipp. A papat frumos, nu l-a durut nimic a facut kk usor de vreo 3 ori si a umplut scutecul de fiecare data. Am zic, ok, inseamna ca nu se mai baloneaza de la cartof sa-i fac si eu. I-am facut ieri. I-am fiert cartoful separat si i l-am amestecat in piure. De ieri de la 6 pana acuma imi tot maraie si se tot plange si nu-i convine nimic. Deci e ceva ce eu fac gresit si ei fac bine ca altfel nu-mi pot explica.
Carmen, noi de la 4 la 5 luni am luat 400 de grame (dupa cum se observa din tabelul de pe prima pagina). Si mi se pare normal ca la cat se agita... Da' Iustin mi se pare mare pentru varsta lui, de ce iti faci griji?
Eryka: La multi ani!!!
Sandra te asteptam pe la noi dupa ce va reparati casuta. Pupici lu' bebe George
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100
iuliana c spune:
Buna fetitze cucuiete!
LA MULTI ANI Eryka, multa sanatate si tot ce-ti doresti!
...revin
Iuliana & Rares (12iunie)
iuliana c spune:
asa...
Irinusha, felicitari pentru coltisorul lui Cris.
Zaraza felicitari pt povestea nasterii,nu am apucat sa o citesc(cum am un mic ragaz cum dau fuguta sa citesc) dar sunt convinsa ca este frumoasa.
pt Alex (asa mai tarziu cu o zi...) ,Cosmin Alexandru ,Ecaterina Lavinia !!!
Paloma pupici pt o fetita cuminte !Si flacaul meu da sa se ridice in fundulet,sunt asa de dulci cum se caznesc(asa spune bunica mea si in ultimul timp mi-am tot adus aminte de bunici .Sunt cam departe de Bucuresti si ii vad rar si mi s-a facut un dor de ei...)
Carmen,de la 5-6 luni bb nu mai i-au in greutate asa de mult iar tau este bine,chiar f bine pt varsta lui(al meu la 4 luni jumate avea 6,250)
Maria eu in piure ii pun si dovlecel.Cat despre borcanele,ce sa spun cand o sa fim plecati cu R o sa le folosesc pana atunci ii dau din "fiertura mea"ca sa poata spune ca mananca ca la mama acasa.
Sandra m-asi bucura sa aud ca te-ai mai linistit
Vanessa mai terminat cu povestile despre Andu,pe care l-am vazut si in poze si este un scump!May a trecut saptamana si noi nu ne-am vazut!!
Nally ce mai face Sebi?S-a mai rezolvat prob cu net-ul,merge mai bine?
Irina pt micul vaccinat.
Anculina, te mai asteptam pe la noi!
Ma striga Rares asa ca o intind!
Iuliana & Rares (12iunie)