Bebelusi de mai-iunie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Paloma, Rocco sta in camera cu fetita?
Si eu am caine, dar sta separat. Si nici acces in camera copilului nu are. E tare frumusel catelul.
Harnicuta de tine, ai terminat treaba?

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Carmen, inca n-am terminat cu aspiratorul. I-am dat sa pape Cristinei.
Rocco n-a avut acces in camera Cristinei pana cand ea a implinit 4 luni. Asa ne-a spus doctorul care are si el copii si caine. Daca plangea piticutza, catelul se culca in fata usii.
Acum se invarte pe langa ea si daca ea plange o pupa pe cap.
Am fugit ca ma striga aia mica.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Dragutzul de el! E linistit in preajma fetitei? Ca al meu e tare plin de energie. Si la forta lui...din dragoste prea multa, risca sa te loveasca rau de tot.

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Carmen, ce catel ai?
Al meu e linistit pe langa Cristina, chiar am observat ca are grija sa nu o loveasca cand se mai joaca si el. Daca mergem afara si cu el si cu Cristina nu se dezlipeste de carucior si mi-a zis sotul ca atunci cand il scoate afara si vede vreun carucior se duce sa verifice daca nu e Cristina.
Totusi am o problema, daca cea mica are vreo jucarie care ii place si lui cam incearca sa o ia, dar numai dupa ce Cristina nu se mai joaca cu ea, adica nu din mana ei. De exemplu, astazi i-a luat un ursulet pe care ea il aruncase pe jos si pentru ca a fost certat peste un timp a venit cu o jucarie de-a lui si a pus-o jos langa Cristina si o tot impingea cu botul sa se joace cu ea.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Paloma, tocmai am citit ca ai un setter irlandez de 3 ani. Al meu e pitbull si are 2 ani. Fiind o rasa mai dificila, nu l-am prea socializat, si acum sare ca nebunul pe orice persoana vine la noi. Asa ca trebuie sa fiu ft. atenta ca el sa nu intre in contact cu Iustin decat supravegheat. Poate pe masura ce creste, se va mai domoli.

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Fetele, am intrat doar asa repede sa va zic ca am pus citeva poze cu aurora boreala. Nu sunt extraordinare, din pacate nu am prins momentul culminant care a fost cel mai facsinant.

Mi s-a contipat Bianca, de la morcov fiert si e tare miriici.
Va pup si sper sa revin mai tirziu.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Servus fetelor. Scriu si eu scurt inainte de baita lui Vladut.
Madutza, ca ne-ai trecut pe lista. In privinta piureutului, astazi i-am adaugat dovlecel si carne si a mancat binisor. Nu cred ca este o prablema de consistenta (oricum astazi a fost deatul de apos) pentru ca eu ii dau cerealele cu mar ras si foarte putin suc deci sunt destul de groase si le mananca. Cred mai mult ca era o problema de gust. Am inceput si eu ca la carte si i-am dat prima zi morcov, apoi si putin cartofi. Nu era deloc bun la gust, dar astazi cu dovlecel, carnita si branzica (i-am mai dat cu mar) a mancat binisor..Imi placea si mie!
Cady, si eu cand am vazut reclama cu Geoana am fost destul de nemultumita, .
mai revin spre sear, ca Vladut s-a plictisit (sta in scaunelul de masa langa mine).
la toate.

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

Lili_B, superbe pozele!

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Lili, intr-adevar cred ca este superba aurora boreala!!! Daca pozele astea nu au aratat punctul culminant, cat de frumos poate fia atunci? Tocmai am scris mai devreme ca para e buna cand se constipa, si portocala si morcovul crud. Eu ii fac piureul cu toate legumele (la inceput: morcov, telina, pastarnac, patrunjel, cartof) tocmai sa nu se constipe. Asa i-am dat de la inceput si a fost ok. Oricum se mai intaresc scaunele dupa ce trece la semisolida.

Diana, uite ce am descoperit eu azi. Pana acum cand ii faceam piureul si il refuza legumele era un pic mai mari, nu ca era vorba de zeama prewa putina. Azi din intamplare a scazut apa la supa mai mult si am pasat legumele bine-bine si a mancat fara probleme. Nici Anei nu ii place marul ras, desi sucul ii place. Gustul e acelasi, nu inteleg care e faza. Oricum, bine ca am descoperit metoda cu pus cereale in suc, asa ii place si ei.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele iubite,
in sfirsit ma asez sa va scriu - numa' fo' 20 de minute, ca am o sedinta, bleahhhh.....:(
hai sa va iau pe rind, sa vad despre ce-ati mai sporovait:)

lili, uau, ce fantastic, aurora boreala!! oare as fi putut s-o vad si eu sau tre' sa fii mai la nord, asa? intreaba-ti sotioru' ca precis stie sa-mi zica:). doamne, cit ii de scumpa bianca in poze!!! si ce bine sta in patru labe, iai, sintem invidioase, liuta si mama ei:).

paloma, mephala, pe cit sint de draguti ciinii cu copiii, totusi fiti foarte vigilente, ca doara cinii saracii nu stiu ei TOT ce stim noi si le mai 'scapa' si lor cite-o maniera mai animaleasca:). aveti grija, dar bucurati-va de ei pe linga pruncusori.

madutza, hai, c-o sa reusesti sa ajungi la cite kile vrei tu, ca esti o scumpa si o mamica de zulufata nemaipomenita! toate pozele anei sint superbe!! asa o fata ai.... sa-ti traiasca!

irinel, sint convinsa ca si danut o s-o lase mai moale cu miriiala, da-i timp si incurajeaza-l in toate directiile bune:).

cady, nu fi suparata pe ceva care nu tine de tine sa schimbi. ignora si fii tu sanatoasa!

iuliana, atita cit poti tu, atita e ok pentru noi, prietenele tale de forum:). lasa ca te descurci minunat! mai incape rares in scoica? lia de-abia, de-abia - tre' sa-i cumparam un alt scaun de masina, din ala care se foloseste catre sptae si apoi se foloseste catre fata... si se tot 'modifica' pina copilu-i de vreo 5 ani. asa unu' imi trebe!:)

nally, ma bucur tare ca sebi face kk bine! tot asa s-o tina! si tu, ce faci de stai noaptea-ntreaga pe internet? mai-mai-mai:)

irinush, io ti-am zis 'felicitari' pentru dintisoru' lui cris?? ca daca nu, atunci, ni, felicitari!:) poa' sa se ia de mina cu lia, parca s-or vorbit, asa le-or aparut in acelasi timp dintucii! care? la lia, partea de jos, incisiv mijloc dreapta.:) ma dau si io mare, na!:)

si multumim tuturor celor care ne-au felicitat pentru dintisorul liutei!

vanessa, povestile tale sint ex-ce-len-te!:)

eryka, bebe-2 sau vacanta-ro?:) spune-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

lauraa, cum a fost la bilci? ai gasit costum de dovlecel pentru lara pentru petrecerea nemteasca? sau ar fi fost pentru bilci?

va pup pe toate si toti, tre' sa fug. va scriu cind apuc!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">octombrie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">nasterea liei

Mergi la inceput