Intoarcere in timp?
Raspunsuri - Pagina 3
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by liris
sunt niste lucruri pe care le-am facut si imi vor apasa sufletul cit voi trai. daca as putea sa intorc timpul le-as sterge cu infinita placere. nu le mai pot repara, va trebui sa traiesc cu ele.
in afara de acestea, sunt si alte lucruri din trecutul meu pe care le regret...:((
Once a grump, always a grump
asa si eu. din pacate... :(((
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
Kehleyr spune:
Catan, dar tu nu ai raspuns la propria ta intrebare 
Mie mi-a placut analogia Ortansei cu arborele, exact asa simt si eu. Fiecare decizie din fiecare punct iti influenteaza tot restul vietii, intr-o masura mai mica sau mai mare. Este ca si cum atunci cand te nasti te afli la radacina arborelui si poti alege orice traseu, iar cand mori ai ajuns la frunza.
Eu regret in viata ca mi-a fost teama sa imi asum anumite riscuri -- o relatie cu un baiat, ocazia de a studia in strainatate. Dar privind cu luciditate nu cred ca as vrea sa schimb acele decizii. Desi mi-ar place sa stiu cum ar fi fost viata mea daca as fi luat alte decizii in acea clipa.
He he , masina timpului... ce frumos ar fi
. Sa fiu acolo o musculita la curtea regelui Arthur
.
Catan spune:
Dana hai ca m-ai prins.
Da m-as intoarce in timp sa repar greselile mele ,sa explorez alte timpuri.Sa vad cum inainte asa prin secolul 18 oamenii traiau .ar fi o mare provocare ptr mine,dar stiu ca e utopic.Da sint o mare visatoare
Pupici.a
http://community.webshots.com/user/catya106
motanik spune:
Ar fi frumos sa facem calatorii in timp, dar sa avem posibilitatea sa si revenim la ceea ce suntem azi...
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
maryam spune:
E putin probabil ca avand capacitatea de a schimba trecutul,sa ai o continuitate in care sa revii traind in acelasi prezent in care esti acum,asa ca implicit nici n-ar mai fi cazul sa uiti,sa-ti amintesti,pentru ca firul ar fi altul.
daca as schimba lucruri din trecut nu inseamna ca le-as si putea uita dupa aceea, nu?
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
laurajr spune:
Daca m-as putea intoarce in trecut as cere iertare in primul rand celor pe care i-am ranit intentionat , ca un copil prost ce eram...
Apoi primei iubiri din viata mea i-as explica cat de curat l-am iubit, eu i-as zice cu cuvintele mele, nu cum s-a intamplat ca i-au zis-o altii si el nu s-a mai uitat niciodata la mine...cand am terminat liceul si am vrut sa am o discutie cu el am tot amanat-o iar apoi el a murit ![]()
Iubirii distrugatoare din viata mea m-as intoarce cu mintea de acum, sa ma pot comporta altfel, sa-i pot tine piept, sa nu ma zdrobeasca ca atunci la 16 ani de am ramas fara suflare vreo 2 ani...
Iubirii mele din facultate m-as intoarce ca s-o scutur putin, sa previn pasul nefast ( care nici acum nu stiu care a fost )ce l-a determinat pe el sa se apuce de baut
...
Iubitului de taina m-as intoarce sa-i spun " Iarta-ma ca ti-am inselat asteptarile si dragostea,iarta-ma ca atunci cand ii scriai ursuletului meu de plus sa ma intorc la tine nu priveam cu sufletul strigatul tau
...
Iar la iubirea vietii mele care imi este si sot m-as intoarce sa retraim momentele superbe cand ne inchideam in camera de vineri la pranz pana luni dimineata si ne iubeam si ne dragosteam ca doi iepurasi
.
Si i-as cere iertare mamei mele in acele momente cand am suparat-o, nu mai tarziu...