Copilasi de iunie-iulie 2003 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenutza spune:
'neata.
Andra, si canuta noastra cu pai, este de fapt tot un pahar mai inalt..al nostru este cu porcusoara roz..Piglet, parca o cheama...Felictari pentru "intarcatul" de degetel.
Dana, si noi suntem in cautare de revelion...am aflat de niste preturi de-ti cad plombele...la hotel Montana in Sinaia este 400euro/pers-4 zile...pai la banii astia mergi afara linistit..in conditiile astea la Taverna cu 135 euro+ taraful lui Bregovic nu mi se pare super scump..desi...Noi ne gandim sa mrgem pe undeva prin Moeciu, Bran..dar cred ca deja s-au facut rezervari..
Chiar asa, voi unde faceti revu'?
Cornelia, eu o platesc pe a mea cu 300.000/zi..da'sta toata ziua..de pe la 10 pana la 20-21...numai calcatul ii ia cateva ore ..plus ca sta cu Maya in ziua aia..adica se joaca..sta dupa ea ..
Si eu cred ca nu este o idee buna sa pui afise...
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
Cornelia spune:
Multumesc pt. sugestii. Eu nu m-as fi stresat ca e prea putin, in conditii normale, 200.000 lei/zi.(mama cu atat plateste o batranica, dar vine destul de rar, cam de doua ori pe luna). Problema e ca ar trebui sa vina pe jos. La taxi m-am gandit si eu, dar cu toate ca e foarte aproape, taximetristii din Eforie sunt cam sarlatani. Cred ca ar trebui sa angajez si un taximetrist cu un tarif rezonabil . La o agentie nu stiu daca gasesc pe cineva din Eforie, dar poate incerc si varianta asta. A, si casa nu e f. mare, sunt doar doua dormitoare plus living, bucatarie, ceva mai mult decat un apartament cu trei camere.
Dana, sunt pe departe de a fi maniaca la curatenie, dar treburile gospodaresti ma depasesc si nu stiu cum sa o scot altfel la capat.
Romana, burtica se vede deja, chiar a crescut vizibil de cateva zile (nu imi mai inchid nicicum pantalonii), cred ca in mai o sa am un burtoi, dar noi sa fim sanatosi. Tu esti mai bine? Imi pari mai linistita.
Andra, felicitari pt. degetel!
Va pupam
Cornelia (13 sapt.) si Mariuta (02 iulie 2003)
carmenutza spune:
Maya de la o vreme da iama in frigider..pe principiul autoservire..isi ia ce-i trebuie si mananca..acum cateva zile era in mana cu vreo 3 felii de sunca si musca din toate...motiv pentru care am cumparat siguranta pentru frigider..de la Chicco....
Carmen si bb Maya Alexia
gio spune:
Hai ca fi-mea imi sterge mesajele....
Multumim pt aprecierile legate de poze..Taisia are strabism si trebuie sa poarte ochelari 3 luni si dupa mergem la control, sa vedem daca e cazul de operatie, eu sper sincer ca nu!De stat cu ochelarii la ochi..e show mare!doar cu ocluzorul sta!
Cornelia, ai grija de burtica!Si ne bucuram ca ti-e mai bine. femeia care vine la mine ia 250000 pt 6 ore. Eu stiu pe cineva in Eforie, poate o intreb pe mama sa-mi dea tel, si ti-l dau sa suni si sa vb cu ea, poate cunoaste vreo tanti pt curatenie..Dar nu promit nimic, sa vb cu mama.
Dana, pe Taisia am tuns-o 1 la 1 an, dar deja i-a mai crescut parul.
Carmenutza, cred ca Maya era haioasa tare in magazin!
Multumesc pt adresa, incerc sa ajung la timp!
pojogam spune:
Neata!!! Chioara de somn
Ce ma fac eu ? azi ploua tare si e urat rau afara.
Doamne cum il mai adorm ca nu sunt in stare sa mai suport o zi ca ieri
Ma bucur ca voi sunteti bine si voioase.
Cornelia multumesc de ganduri.Da anunt la ziar sau la unul demica publicitate. CAm 1.500.000-2000000 maxim
Crisa nici nu stii cume mai bine cu Flaviu. Insa ma gandesc cine va sta cu el asa? Nici nu cred ca voi gasi! La curatenie din cate pers au fost nimeni nu a mai venit cu adevarat chiar daca au fost platite bine.
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
gio spune:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=gio
poza e facuta azi...
cgaby spune:
misto poza! oricum ti-am mai spus! mersi si pentru retete. o sa le incerc. scriu si eu o reteta pe care fiu-miu o apreciaza:carne de vita cu sos
se da carnea prin faina si se pune in ulei cat sa o acopere. cand se ingalbeneste se adauga apa, sare, foi de dafin si boabe de piper si se fierbe bine pana se sfarama carnea.
pofta buna!
cgaby
madishor spune:
Salutare fete cucuiete!
Se gaseste si pentru mine un colt de masa la intalnire diseara?
Ca am lipsit la apel si nu m-am inscris din timp in lista.
bychi spune:
Belea mare! Pana acum nu am gasit cu cine sa-l las pe Tibi, am doar promisiuni... Trebuia sa-l duc pana in Titan dar pe vremea asta ... si oricum pana pe la 17 isi face somnul de frumusete. Mai am o speranta cu Liviu si incerc sa ajung la Thalia chiar daca mai tarziu.
Pupici
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
carmenutza spune:
Cool, cool..veniti, veniti cat mai multe...
Gio, data trecuta ora de intalnire a fost 6, dar de abia pe la 6.30 ne-am strans toate, su subsemnata ultima of course..si am comandat pe la 7...asa ca du-o linistita pe Taisia la masaj...oricum pana la 1 ne gasesti acolo, right girls?!
Bychi...lacelasi mesaj si pentru tine, da' tu stii mai bine ca ai fost.
Carmen si bb Maya Alexia