Copilasi de iunie-iulie 2003 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna fetelor,
Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalneala(daca ati stat pana la 3,ma gandesc si eu)
Iar daca ar fii sa votez o miss intalnire v-as vota pe toate,Din poze(foarte reusite) toate mi-ati parut frumoase si expresive.

Sa va mai povestesc din poznele Paulei:
Ieri eu ii aranjam hainele in dulap si ea a intrat in dressing si a inchis usa dupa ea(lucru care nu-l putea face).Eu credeam ca e in camera,intr-un colt si ca se joaca dar la un moment dat aud chicoteli,ma uit sa vad ce e si nu o gasesc pe Paula niciunde.Mi-am dat seama (in scurt timp) ca vin din dressing,si am eliberat copilul.Tin sa precizez ca acolo e tarreee intuneric.

Cornelia,Marox-pupici pe burtici

Marox-cunosc si eu cazuri in care la intervale relativ scurte de timp s-au nascut baiat-fetita.Prietena mea are un frate cu 1-2 ani mai mic decat ea(nu stiu sigur).Alt caz ar fii maica-mea,care este mijlocia dintre 3 frati.Intre ea si fratele cel mare era un an jumate(Dumnezeu sa-l ierte pt ca unchiul meu a murit),iar intre mama si fratele cel mic sunt doi ani.

dana-bun venit,mai scrie-ne te rugam ceva despre copilas.

pupici si noapte buna.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si noi pe aici!
La intalnire a fost suuper, dupa cum au spus si fetele...Cand am vazut pozele m-am cam speriat ce fata plouataaveam, dar chiar eram la propriu, ca m-a prins ploaia pe drum...nu ca as avea vreo scuza.O mentiune: cred ca pe la 1 s-a spart gasca...si m-am simtit tare bine asa, mama denaturata, saracutul meu copil, cat a stat singurel...Glumeam, desigur ca Taisia nici nu mi-a simtit lipsa, sforaia de la 9,si evident ca s-a distrat cu ta-su la masaj, ca i-am sunat si se auzea Cutiuta muzicala pe fundal...
Fetelor, sunteti dementiale!!M-am simtit tare bine!
Marox, felictari pt bb si sarcina usoara! Tasia are un strabism usor si dr oftalmolog ne-a recomandat ochelari.
Cornelia, m-am interesat, dar tanti pe care o stiam sta doar vara in Eforie. Imi pare rau ca nu am reusit nimic..Ai grija de burtica!
Si mai vorbim,
Gio si Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Ioana-multa sanatate Catalinei si felicitari pt nepotel,sa creasca mare,sanatos,cuminte si voinic

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salutare fetelor! Super intalnirea noastra. Nu stiu daca a fost mai putin reusita ca data trecuta, dar mie mi-a placut foarte mult. Eu as zice ca s-a discutat mult mai variat acum.
Despre noaptea mea romantica ce sa va spun ca nu prea am ce. Va dati seama: ce sa mai fac eu cu un sot ce suspina dupa masina lui lovita ? Azi a dus-o la service si o sa fie gata dupa 19 noiembrie. Avem noroc ca nu am vandut-o pe aia veche.
Alex era extaziat cand m-a vazut azi. O ora mi-a stat in brate si ma tinea strans de dupa gat; nici la baie nu am putut sa ma duc ca incepea sa urle daca il dezlipeam de mine. Mititelul!
Dar o sa mai repet chestia asta; adica sa-l las la mama peste noapte.
Va pup si va doresc o noapte cat mai dulce!

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Am pus si eu ultimele poze cu Alex, dar si de la botezul finutzei mele si cateva de la prima noastra intalnire din Thalia, cu care eram datoare.

Magda si bb Alex puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mai intai si intai niste pupici la burtici .

Cornelia, vad ca ai niste ganduri cam .... Ai grija de burtica dar fi atenta si la ce iti spune sufletul.

Romana, ca Missa noastra e Magda era lucru stiut mei. Si sa o vezi in realitate. Beton frate, nu tu burtica, nu tu nimic!!! Asta e viata...

Andra, io n-am zis nimic de Dani ca am zis ca o sa vrea si Razvan dupa aia si tot asa .... Iar de inaltime ce sa zic, sunt ceam mai mica din familie (sora 1,75, frati 1,90 si 1,98 m) .
Cum mai sta Luca cu degetelul?

Carmenutza, am vazut io din scripte ca era ora 3 dar puteam sa zic ceva? Stiam ca mai stati (desi fetele voastre se voiau a fi nevinovate) dar Petru nu era acasa si nu prea imai venea sa o tin pe bona chiar atat . Next time...

Anamaria, si eu sunt din Pitesti, adica acolo am copilarit si stau ai mei. Ce bine!!! Sper sa ne intalnim cand mai venim noi pe acolo.

Ioana, sa-ti traiasca nepotelul (ce bine ca o sa aiba si Cata tovaras de joaca) si sanatate Catalinei!!! Data viitoare nu mai ratezi tu ocazia, stim noi .

Magda, sunteti tare frumosi toti trei!! M-am delectat cu suzeta lui Alex de la botez. Era mai mare ca el!

Tudor este in continuare cuminte si ma gandesc ca asta e raspunsul la rugile mele sa ma intareasca Dumnzezeu sa mai fac un copil. Cred ca zice ca daca vad io ca Tudor e cuminte si nu-mi da de furca o sa ma hotararsc mai usor . Vorbeste toata ziulica ca un papagal (la care ii spune uneori cacapaca). Mi-era tare frica de perioada in care trebuie sa stam mai mult in casa dar vad ca inca nu-s probleme. II place sa se joace, sa ma prostesc eu si rade in hohote, sa facem ca toate animalele (cunoscute mie ). Ce mai, ii stralucesc ochii cand e de joaca.

Aseara, cand eram afara, a vazut un baietel de vreo 8 ani. Fetelor, era in transa. Se ducea langa el, ii punea mana pe hainuta, ii zambea, ce nu-i facea. Si ala nimic. Doamne ce ii plac copii mai maricei dar de unde sa fac io rost de unul????

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Eu am avut ieri o zi tare aglomerata la birou si n-am apucat sa va spun ca si mie mi-a placut tare mult la intalneala, putinul cat am reusit sa stau si eu, si am reusit datorita voua sa ies din starea de kko in care ma afundasem (Elena, , ca dupa ce-am vazut mesajul tau m-am hotarat sa vin) si vreau sa pastram acest bun obicei, ca sa-mi iau si eu revansa.

Apropo de miss, eu zic ca toate sintem frumoase, moderne, destepte si (unele) devreme-acasa, ca altele, nu spui care, petrec pana la ziua in carciumi si mai se tin dupa-aia si de prostii...
Chiar, cum reusiti sa rezistati o zi intreaga la treaba dupa o noapte de , ca eu as fi fost daramata o saptamana intreaga - o fi lipsa de antrenament?
Totusi si eu am sarbatorit seara cu al meu sot, ca doar v-am spus ca implineam si noi 5 ani de cand sintem oficial impreuna. A incercat sa ma intrebe si el ce-am vorbit noi acolo, dar a renuntat repede, ca a ajuns la aceeasi concluzie cu sotul Andrei.
Andra - pentru gestul tau, ne-ai lasat paf pe toate, nu numai pe Crisa.

Magda, te credem ca s-a cam dus seara romantica dupa ce s-a petrecut, dar gandeste-te ca sotul tau e bine si asta e cel mai important. Tabla se indreapta, ti-o spune o patita.

Marox, felicitari pentru burtica, important e sa fie bb sanatos, indiferent ce-o fi.

Noi aseara am avut program de shopping in Cora pana la 22:00, si am profitat de ocazie si i-am mai luat Mariucai si un combinezon pt iarna, ca am ajuns la ideea lui Gio, ca tot mai bun e unul cu totul decat salopeta+geaca, e rosu cu negru si se asorteaza perfect cu ghetutele, ca doar o fata cucuiata are mama.
Despre a mea copila, ce sa spun, ca s-a bagat prin toate rafturile si noroc c-am fost vigilenta, ca pusese in cos o gramada de etichete si prostii de-alea de plastic care se pun pe haine, si cred ca am fi "tiuit" la casa ca naiba, daca nu le vedeam la timp sa le iau de acolo. Nu sta langa noi nici s-o pici cu ceara, am lasat-o libera si fugea prin magazin de n-avea treaba, nici nu se uita dupa noi, parca era de capul ei, n-avea mama, n-avea tata, tata care saracul incerca sa-si cumpere si el o geaca si imi tot cerea parerea, da' io alergam dupa copil.

Stie tot, cand ii spun "hai sa facem baie" se duce la usa de la baie si zice "baii", aduce telecomanda, botosii ei, toate jucariile, cere apa (apropo, de saptamana asta nu i-am mai fiert nici noi apa plata pt lapte, ca eu cred ca eram singura care o mai fierbeam, si copilul baga in gura toate cele : castane, frunze, pietre).
Am trecut pe laptele Nestle 1-3 ani de care v-am zis si-l bea tare bine, cca 250 ml dimineata si seara, cred ca se plictisise si ea saracuta de atata Humana.

V-am lasat ca m-am intins la povesti si e cazul sa ma apuc si eu de treaba. V-am pupat.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Crisa: la botez nu este Alex ci o fetita pe care am botezat-o eu acum o luna. E cea abandonata de care v-am spus.

Magda si bb Alex puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Neatza fetelor!
A fost super la intalnire. M-am simtit ca la petrecerile in pijamale pe care le dadeam in Regie in studentie.
Gio, adresa mea de email este madalina.dragomir[at]gmail.com (inlocuieste [at] cu @).
Scuze pentru scurtimea mesajului, dar sunt in mare criza de timp.
pe curand,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Fetele, nu v-am citit inca pentru ca imi sta fiica-mea in coaste, dar: ce faceti cu piticii cand nu-i scoateti afara? Crima si pedeapsa. Ma gandesc ca asta va fi genericul sfarsitului asta de toamna si banuiesc ca si al iernii.
Dati-mi idei de activitati de stat in casa!!!! (poate gasiti unele care sa nu ma presupuna si pe mine nonstop pe langa el)

Mergi la inceput