mamici de iulie-august 2005

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Mika1,

Eu zic ca sunt sanse minime sa se insele testul, dar pentru linistea ta mai fa un test Blue Clear (e cel mai sigur)sau fa si tu analiza BhcG asa cum am facut si eu (costa 460.000 la Medsana, daca il faci dimineata pana in 12 iti da raspunsul in aceeasi zi).

Pupici

Lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Va doresc din suflet sa duceti sarcinile la bun sfirsit si sa aveti bebei frumosi si in primul rind sanatosi.
Mie mi se intimpla unh lucru anormal sau normal, nu pot sa-mi dau seama. Sunt aspiranta de 2 ani jumatate , acum mi se intimpla ceva, care nu pot sa definesc, oricum e4ste prea devreme. Sunt cam in a 5 zi de la ovulatie, binenteles ca n-am ratat momentul cum n-am facut-o niciodata in ultimii 2 ani, ieri pt prima data am avut o stare de indispozitie generala, durere de ovare in primul rind(care au durat toata ziua)o stare de greata suportabila, ameteli din cind in cind, sinii ,ma dor suportabil ca dealtfel de fiecare data inainte de ciclu. Azi, nu mai am stare de greata dar, ma doare ovarul drept, mijlocul, parca si ficatul si o stare generala proasta, nu ma simt bine, ce mai, acum simt ca m-am balonat, chiar mi-am deschis pantalonii...nu mi s-a intimplat asta pina acum niciodata, sa simti dupa ovulatie la citeva zile ca-ti vine ciclul. Am senzatia ca ceva se-ntimpla, oare e prea devreme, sau exact asta este acel ceva ce simt femeile inainte sa se confirme sarcina? Ce parere aveti voi trecute de acest moment? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

BUNA FETELE...SAU BUNA DIMINEATA PENTRU MINE..DEOARECE TOCMAI M-AM TREZIT DINTR-O MOTAIALA CU CAPUL PE BIROUL DE LA SERVICI...
EU....NU PREA AM GRETURI ACCENTUATE, SANII S-AU MARIT SI SUNT DUREROSI,ACUM MA DOARE CAPUL, MI-A APARUT O SCURGERE SI AM O BURTICA DE ZICI CA SUNT IN 4 LUNI.....

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Costi, sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori!!!
Eu pot sa-ti zic ca in afara de intarirea sanilor si putina greata dimineata alte simptome nu am avut...
Oricum trebuie sa mai ai putina rabdare sa vezi ce se intampla in continuare.

Mult succes,

Lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Dragele mele,
Va felicit si va doresc sa aveti bb sanatosi si frumosi ca dupa cum am observat toate sunteti cam micute la burtici (iulie-august. Felicitari speciale noilor venite de astazi Mika si Albinizza.S-a format un grup maricel si sudat (mi se pare mie) si sper sa ajungeti sa scrieti toate povestea nasterii. Si mai sper sa ma alatur si eu voua. De asta va scriu pt. ca poate voi aveti experienta in "simptome" de sarcina.
Pe scurt saptamana trecuta am facut o foliculometrie care a depistat noaptea de miercuri spre joi momentul cand s-a spart foliculul si s-a eliberat ovului (la ziua 13. Astazi, deci la 9 zile de la ovulatie am o mica sangerare si pe care eu o pun pe seama unei posibile impantari. Nu cred ca este CM pt. ca ar trebui sa treaca 14 zile de la ovulatie. Voi ce parere aveti? A patin careva la fel? Azi am facut si un test de sarcina dar este negativ. Cred ca oricum este prea repede.Oricum asa ceva nu am mai patit si cicluri de 20 de zile nu am avut niciodata.
Va pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

quote:
Originally posted by liadi

Dragele mele,
Va felicit si va doresc sa aveti bb sanatosi si frumosi ca dupa cum am observat toate sunteti cam micute la burtici (iulie-august. Felicitari speciale noilor venite de astazi Mika si Albinizza.S-a format un grup maricel si sudat (mi se pare mie) si sper sa ajungeti sa scrieti toate povestea nasterii. Si mai sper sa ma alatur si eu voua. De asta va scriu pt. ca poate voi aveti experienta in "simptome" de sarcina.
Pe scurt saptamana trecuta am facut o foliculometrie care a depistat noaptea de miercuri spre joi momentul cand s-a spart foliculul si s-a eliberat ovului (la ziua 13. Astazi, deci la 9 zile de la ovulatie am o mica sangerare si pe care eu o pun pe seama unei posibile impantari. Nu cred ca este CM pt. ca ar trebui sa treaca 14 zile de la ovulatie. Voi ce parere aveti? A patin careva la fel? Azi am facut si un test de sarcina dar este negativ. Cred ca oricum este prea repede.Oricum asa ceva nu am mai patit si cicluri de 20 de zile nu am avut niciodata.
Va pup, Lia

acea sangerare poate fi cea de implementare.

insa sa nu te astepti la simptome...ei nu am nici unul...doar ca temperatura nu a scazut.
tinem pumnii..

Mergi la inceput

Multumesc Mika de raspuns si incurajari. Eram curioasa daca imi poate spune cineva cum arata aceasta sangerare. Mai putin, mai transparent cu dureri ca de ciclu (eu nu am dureri la ciclu doar asa o jena)? Tare mi-e frica sa nu se inteteasca sangerarea. Eu am mai avut doua sarcini oprite in evolutie anul acesta. Dar cam la 6 sapt. nu la 8 zile. oricum saptamana VIITOARE MAI FAC UN TEST.
pentru toate si aspirante.
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lia daca ai antecedente cu sarcinile orite in evolutie de ce nu mergi la dr daa testul este pozitiv?

Ce fac burticile in weeek-end? Si-a facut cineva deja analizele?

Monica

Mergi la inceput

Draga Monica,
Testul pe care l-am facut (la 7 zile) nu avea cum sa fie pozitiv. O sa mai fac unul la 10 zile dupa ovulatie desi in toate cartile de specialitate scrie ca de abia in ziua 12 se secreta suficient hormon in urina ca sa fie concludent rezultatul. Astia cu testele exploateaza nerabdarea femeilor desi fiecare corp actioneaza intr-un mod propriu. Pe medic l-am sunat imediat pe celular sa-l intreb daca nu este cazul sas iau Duphaston dar mi-a spus ca nu. Daca se opreste sangerarea pana duminica ar putea sa fie sarcina daca nu atunci (zic eu) este pierdere de sarcina pt. nu are cum sa fie ciclu si nici nu arata. Sper sa fie bine dar imi este groaza sa nu repet experientele mele.
Tu cum te simti? Ce fac bb-lusii tai?
Va pup pe toate si mai vorbim ca nu ma misc din fata calculatorului pana la 22:00.
Lia

Mergi la inceput

Stie cineva ceva de Sheherezada? Tot urmaresc de cateva zile si cred ca ceva s-a intamplat ca altfel ar fi scris. Sper sa fie numai de bine!
Lia

Mergi la inceput