In loc de reclama; sondaj
Raspunsuri - Pagina 2
dpintilie spune:
Eu as prefera sa platesc tot, pe un an odata. Nu mi se pare o avere, daca avem sa ne platim Internetul, avem si 40 de mii pe luna. Zic eu...
Vorba Marinei
, iti cumperi reviste cu mai mult de 40.000 de mii si nu gasesti nimic interesant.
Si nu m-ar deranja nici reclama...apolitica
.
Si asta ar rezolva si problema trollilor. ![]()
Roxy Trixy spune:
Nu ma deranjeaza reclama, imi place reclama chiar, e specifica lumii si epocii in care traim!
Daca as fi obligata sa platesc 1 euro, poate l-as plati, poate nu, sincer, sunt o persoana mult prea comoda.
Si in plus lucrez si eu in domeniul web si sincer.... prefer sa ma abtin de la comentarii, dar, ca un sfat sincer, fara sa imi fie luat in nume de rau va rog, Desprecopii nu mi-ar placea sa cereti bani de la utilizatori, si din traficul pe care il aveti cred ca va acoperiti cheltuielile prin reclama ... NU?
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
Catalin spune:
Da, 1 euro/luna mi se pare mai mult decat decent si rezonabil. Macar sa dea acesti bani numai 1000 dintre membrii activi, ca sa nu mai spun de cei 13129 de membri inscrisi pe forum in acest moment...
Sunt si pentru un numar cu acces special pentru a putea face donatii oricand de pe telefonul fix/mobil insa trebuie verificata procedura intrucat daca acesti bani au destinatie umanitara, n-ar mai trebui platite niste taxe; in schimb, daca acesti bani sunt "taxa de abonament", o buna parte din ei ar ajunge in buzunarele operatorului telefonic care ar suporta acest serviciu, si nu in contul DC.
Mai sustin ideea produselor din viitorul magazin DC care sa contina in pretul final de vanzare si acel 1 euro - "donatie pentru DC"; sunt sigur ca nu ar costa mult si ca multi dintre membri ar cumpara ceva "marca DC".
Cat despre reclama, cred ca poate ramane chiar si in aceste conditii, insa daca poate exista un control asupra bannerelor afisate (cineva amintea intr-un alt www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35420&whichpage=4" target="_blank">subiect de niste posibile situatii nedorite...)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
adelamaria spune:
Sincera sa fiu, nu m-am gandit niciodata cum supravietuieste DC-ul...L-am luat ca pe o minune care aintrat in viata mea cand aveam mai mare nevoie...Acum ca ma gandesc, da ar fi normal sa se cotizeze, macar simbolic...Iar daca o parte din bani s-ar duce si la cei ce au nevoie, ar fi extraordinar! Si pe mine m-ar incomoda mersul la banca sau la posta...recunosc...poate se gaseste o alta modalitate...Cat despre suma, 1 EUR e chiar modic...Eu mi-as permite poate chiar 3 EUR pe luna (asta ca suma maxima pe care n-ar trebui sa o declar jumatatii conjugale)...
Intrebarea mea e alta: ce fac persoanele care chiar nu isi pot permite, dar care au nevoie de DC, de ajutorul nostru, de sfaturi, de un gand bun care le poate chiar schimba cursul vietii uneori?...Si cum facem sa le distingem intre ceilalti?
M-am gandit de multe ori ca persoanele care intra aici pe site au in majoritatea lor o situatie peste media din Romania. Sa nu va fie cu suparare daca ma insel si sa nu sariti la
...Ca sa ai acces la internet asa de mult incat sa fii membru activ trebuie sa ai un calculator bun si net acasa sau la munca...Plus ca am vazut ca multe fete sunt plecate in afara
unde internetul e ceva normal...Toate bune si frumoase, eu iubesc DC-ul si mi-as permite sa platesc, dar mi-ar parea tare rau ca persoane care ar avea nevoie de ajutor sa nu poata beneficia de el...
Sper ca nu ma intelege nimeni gresit...
la toata lumea si cred inca o data ca sunteti cei mai buni...
dede spune:
RT->si daca utilizatorii nu vor reclama?
Si eu sunt dispus sa ajut financiar DC. Si tehnic, daca se considera necesar. Iar cu reclamele, sunt de acord cu conditia sa fie strict legate de comunitatea noastra.
Sper ca acest subiect sa ajunga macar in numar de pagini subiectele cu reclame.
D.
marius spune:
Psss.. e vorba de Marina dar chestiunea cu abonamentul de 1 euro/luna ar fi cel putin morala la cat efort se depune. Bineninteles ca plata a 1 euro e aiurea prin banca datorita valorii mici (comisionul bancii este deja jumatate numai pt "efortul" de a tranzactiona plata a 37.000 lei. Nu merita, - 12 euro nu e o suma deloc mare e chiar modica iar motivatia dupa mine este certa.
Cine crede ca "a finanta cu 1 euro/luna ar merita acest spatiu?"
Eu raspund cu DAAAAAAAA eu cred asta. Mai vine cineva cu mine?
iren spune:
quote:
Originally posted by Roxy Trixy
Nu ma deranjeaza reclama, imi place reclama chiar, e specifica lumii si epocii in care traim!
Daca as fi obligata sa platesc 1 euro, poate l-as plati, poate nu, sincer, sunt o persoana mult prea comoda.
Si in plus lucrez si eu in domeniul web si sincer.... prefer sa ma abtin de la comentarii, dar, ca un sfat sincer, fara sa imi fie luat in nume de rau va rog, Desprecopii nu mi-ar placea sa cereti bani de la utilizatori, si din traficul pe care il aveti cred ca va acoperiti cheltuielile prin reclama ... NU?
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
Roxy, reclama e bagata de curind, situl a fost sustinut pina acum din banii propietarilor, n-ar fi corect sa ne revansam intr-un fel, pentru ca tuturor ne folosesc informatiile de aici, indiferent de natura lor?
Da, si eu sint de acord sa platesc lunar, as prefera anual, daca se poate, iar ideea cu sms cu suprataxa mi se pare geniala

Sint de acord cu reclama, nu ma deranjeaza in nici un fel.
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by marius
Psss.. e vorba de Marina dar chestiunea cu abonamentul de 1 euro/luna ar fi cel putin morala la cat efort se depune. Bineninteles ca plata a 1 euro e aiurea prin banca datorita valorii mici (comisionul bancii este deja jumatate numai pt "efortul" de a tranzactiona plata a 37.000 lei. Nu merita, - 12 euro nu e o suma deloc mare e chiar modica iar motivatia dupa mine este certa.
Cine crede ca "a finanta cu 1 euro/luna ar merita acest spatiu?"
Eu raspund cu DAAAAAAAA eu cred asta. Mai vine cineva cu mine?
Da, Marius, eu vin cu tine! Din putinul nostru, 1 euro/luna pot da. Dar cum ai zis si tu, e mai bine sa se plateasca pe mai multe luni. Eu, care i-as trimite prin plic Mirelei, as prefera sa trimit cate 10 euro odata.
oana si bebitza din burtica
(32s+)"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
smillaraaq spune:
De acord cu Mickyyy - as prefera sa "platesc" prin sms sau ceva similar.
Nu ma deranjeaza publicitatea, deja nici n-o mai vad ... prea e omniprezenta.
Multe felicitari inca o data moderatorilor si "parintilor" Desprecopii.com! 
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Lali spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
De platit poate ca as plati, chiar si mai mult de 1 EURO pe luna, si as lasa si reclama ca nu-i chiar asa stresanta, mai bine sa mearga banii spre cei care chiar au nevoie de ei.
In schimb comoditatea s-ar putea sa ma impiedice sa merg lunar la banca si sa trimit acei bani, asa ca daca ar fi vreo modalitate mai simpla de plata (ma refer la cei din tara) mai mult ca sigur as fi prima pe lista.
Stiu ca mai postasem la un momentdat, dar nu stiu pe unde, ceva legat de modalitatea de plata. Nu stiu care's costurile si daca chiar merita, dar cel putin in Romania sunt foarte la moda numerele de telefon din patru cifre (gen 1234) la care trimiti un SMS care costa aberant de mult ca sa dai o dedicatie, sa primesti un ringtone, sa transmiti mesaje in direct in timpul diverselor emisiuni, sa participi la tot felu de jocuri, etc., etc.
Oare daca ar avea si comunitatea un asemenea nr. de telefon la care sa se poata trimite sms-uri care sa coste de exemplu 1euro/sms (echivalentul "abonamentului") nu credeti ca ar fi mai multi care ar plati acesti bani? E mult mai simplu sa pui mana pe telefon (si cred ca aproape toata lumea are un telefon mobil), dai frumos sms-ul si ai rezolvat cu plata?! Sau poate fi vorba pur si simplu de o donatie, nu de "abonament". Decat sa doneze 5 persoane 500.000 poate ca asa ar dona 100-200 cate 1 EURO fiecare (pe care poate ca alte conditii nu i-ar da, s-ar simti "prost" sa doneze o suma atat de mica si atunci n-ar mai face gestul deloc). Si poti trimite sms-uri functie de suma care vrei s-o donezi, nu te tine nimeni.
Dar, repet, nu stiu care sunt costurile unei asemenea operatiuni, poate ca cei care ofera asemenea numere sa perceapa niste tarife mult prea mari pentru abonamente si atunci sa nu merite. E totusi o idee.
Mickyyysi
Malina Ioana (31.03.2004)
Mi se pare o idee grozava cea cu SMS-ul, ar fi extraordinar de comod si fiecare ar putea alege cate mesaje sa dea in functie de suma de bani pe care si-o permite. In fond se dau mii de SMS-uri de astea pentru tot felul de concursuri stupide si voturi in direct pentu vedete... e chiar o moda cu votul prin SMS !

si