Unde dai si unde crapa...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

important e ce urmeaza dupa "mey" si "bei" , adica tonul ... daca tonul e glumetz atunci si mey si bei e glumetz... cand e insa urmat de rautati, sarcasme, normal ca mey si bei devine jignitor ... ca o bataie pe crestetul capului cu subintelesul "mey, ce te bagi, nu vezi ca esti cam prostutz (in cel mai bun caz)" sau "mey, mai tacati fleanca" sau "fugi mai (pardon, mey) de aici, nu vezi ca nu te pricepi" sau....sau... si nu o data am citit mey si bei cu acest subinteles ... in fond pe mine nu m-a deranjat in aceste cazuri nici mey nici bei ci ceea ce a urmat, mey era doar o accentuare a arogantei mesajului (sau a postantului?)

mey, ce m-am lungiiit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Nu m-am referit la nimeni in special, doar mi-a sarit in ochi (si l-am scos repede ).

Ai dreptate, Adela... conteaza tonul care urmeaza dupa.

Oricum... imi plac mai tare postarile fara mey si bei... si cate o pt. cei care s-au simtit si au recunoscut repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by sunshine

Nu m-am referit la nimeni in special, doar mi-a sarit in ochi (si l-am scos repede ).

Ai dreptate, Adela... conteaza tonul care urmeaza dupa.

Oricum... imi plac mai tare postarile fara mey si bei... si cate o pt. cei care s-au simtit si au recunoscut repede.

pacat de ochi:-)
merci de floare:-)
eu, personal, ma simt mai saraca fara "mey" da' stiu ca ma pot adresa prietenilor si pe pm cu "mey"-ul asta. apreciezi ca n-am scris cu k, sh, tz etc... da?
e bine ca nu te-ai referit la nimeni in mod special dar ai apreciat rapiditatea
hihihi hai noroc si la mai mare

pune riguros degetul: indianu' talpa iute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mie imi place cuvantul "mey" si deasemene imi place sa spun "io" in loc de "eu"...mi se pare mai degraba amuzant decat inceput de cearta!!!

Sinzi si David
Poze cu David in parc pe tricicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

si eu am folosit, dar nu m-am gandit nici o clipa ca ar putea ofensa pe cineva, scuze daca s-a intamplat, n-a fost cu intentzie.
Mi s-a parut un ton glumetz si prietenesc, sa nu ma simt ca pe forumul Academiei Romane totusi.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by energy

si eu am folosit, dar nu m-am gandit nici o clipa ca ar putea ofensa pe cineva, scuze daca s-a intamplat, n-a fost cu intentzie.
Mi s-a parut un ton glumetz si prietenesc, sa nu ma simt ca pe forumul Academiei Romane totusi.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

si eu care credeam c-o sa vi aici sa ma acuzi ca aseara te-am tot tinut in meyy si beyy..

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by energy

Chiar au forum? Nu-mi pot imagina o discutie acolo...

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Mie imi place limbajul acesta internaut (de la Papadie citire!), ma face sa ma simt printre prieteni si ma incurajeaza sa vorbesc liber, in limitele bunului simt, bineinteles.
Pupici
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by sinikka

Citind dezbaterea despre ¨¨bey,bai¨¨mi-am-adus aminte de¨¨Morometii¨¨In silistea Gumesti era unul poreclit¨¨Ouabei¨¨,deorece,el,casa fie mai cool,nu iteba¨¨cu cat dai oul bai?¨¨,ci ¨¨cu cat dai oul bei?¨¨In cuida regulilor internationale,eu voi continua sa folosesc literele alfabetului romanesc.de ex.,un roman care citeste cuvantul¨¨asa¨¨,intelege sensul,nu are nevoie de¨¨asha¨¨.sh,sch,tz,sunt intrusi in cuvintele romanesti.

julia

Bravo Julia!
Corect!!!
Da de WEY n-ati auzit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Nu mi se pare ofensiv folosirea lui "mey "este o formula folosita pe forum de multe fete si nu cred ca e un motiv de suparare.Sintem prieteni nu ?

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput