Bebelusi de iulie-august 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
BLUE ANGEL spune:
Roxana , nulta sanatate mamei tale ! sa treaca cu bine peste hopul asta !
spune-mi si mie please de unde ai luat maimutzica prinsa de manerul scaunelului ! super idee , dar nu am vazut pe nicaieri !!!!
pupici
Dorsilia spune:
noi i-am cumparat puiutului asa:
- o chitara mica, de dimensiunea unei viori, are luminite care se aprind si se sting, beculete de diverse culori, canta cam 3 minute, are 50 de melodii diferite, am agatat-o deasupra patutului, in exterior sa nu-i cada pe el cumva ,tace malc, si asculta, mai si zambeste cand are chef.
- 4-5 animalute de plastic moale, bune de bagat in gurita si morfolit cu gingiile, un iepure, un elefantel si o portocala cu palarioara, superdulci toate, colorate fain, si chitaie tare dragut, il distreaza foarte tare
- doua mingiute cu fete zambitoare de marimea unei portocale, pe care inca nu stie decat sa le tina cu ambele manute, nu chitaie, nu fac nimic. Aste-as bune pt copii mai mari care stiu sa se joace, sa le arunce, sa le ceara inapoi, sa-ti rupa salele cand le scoti de sub paturi nonstop, sau sa-ti frangi gleznele alunecand pe ele prin casa
asta i-am cumparat si zic ca e destul deocamdata, nu stie el prea mult sa se joace acum
Dorsilia spune:
Eu sunt in ceata cu urmatoarea chestie: pana la ce temperatura poate fi scos bebele in carucior afara si decand intra si termoreglarea lui in functie. Afara-s 7 grade acu si habar n-am daca e ok sa-l pun in carut si sa-l duc afara si cat de gros sa-l imbrac, cate paturi sa pun pe el ca nasul ii e rece oricat il imbrac afara; la temperatura de 15 grade nasu era rece desi avea 3 paturele pe el plus chestia aia antivant si ploaie a carutului...
Ce ma sfatuiti?
multumesc fromos
lia
Dorsilia spune:
Rox, si eu il pupacesc zi-lumina, noapte-bezna ca nu ma pot abtine, imi vine sa-l mananc de drag ce mi-e ...sa fie punctuletele de pe obrajei de la pupaceii mei ?
Da` mi-am smuls mustatile :-)
asa...si zi-mi de unde iau o crema de galbenele ca lumea, am luat una fabricata in farmacia de dupa colt si parca e diaree de rata la cutie
lia
roxanaz spune:
haha Lia m-ai distrat cu cele 5 mesaje la rind. crema de galbenele arata toata la fel....incluzind mareatza definitie pe care ai dat-o tu. asa ca foloseste-o ca e buna.
bubitzele pot sa fie de la pupatul pe obraji - ptr ca oricum ai germeni in gura si tu si cei care il mai pupa - macar limiteaza numarul de persoane la 2...adica tu si sotul tau. noi ne abtinem cit putem....(nu prea mult, recunosc!)
Simona, maimutza am primit-o....si culmea este facuta in romania, la o firma din cta, dupa numarul de telefon. daca mai vad te anunt. e tare simpatica si are o fata zimbitoare...asta ride de se prapadeste de ea.
a propos de bazdaci, al meu tocmai a tacut dintr-o criza de urlete fenomenale care l-au luat direct din somn, nu a tacut nici in brate la mine....ce mai, a fost circ aici...intr-un final s-a potolit. acu' sta si se ride la maimutza in scaun parca nu s-ar fi intimplat nimic! pardon, acu maninca o vaca (are una mica de plush la care roade intr-o mare veselie, nu stiu ce e asa atragator la ea, dar lui ii place mult).
cristalina spune:
Roxana, acu de plush, maine o friptana la gratar...stie baiatu' ce e bun...hehehe
Multa sanatate mamei tale!
Lia, sunt si unele nemtesti (alea's mai smekere, arata ca de gaina!...) Melkfett le zice. Se gasesc pe la farmacii sau la raioanele de cosmetice.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica