Bebelusi de iulie-august 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si caca cum face, ca inainte? In fiecare zi? ca mai nou sunt obsedata de caca

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

aaaa, si am uitat sa va spun ce eveniment am avut azi, ca a adormit pentru prima oara singur (ce bine!), sugandu-si degetelul (ceea ce nu e prea bine)!!!
Asta daca nu m-a mintit soacra-mea, ca ea a stat cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna mamici si pitici,
intai de toate vreau sa urez La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Mihai/Mihaela, Gagriel/Gabriela.

Vroiam sa a povestesc ce copil cuminte avem. In wk am fost la munte cu copilu dupa noi.Va dati seama ca toti au sarit pe noi ca suntem nebuni,ca unde plecam asa cu copil mic dupa noi.L-am instalat frumos in scaunel si am plecat.Am facut un traseu pe la Cheia,am fost in Brasov,apoi la Bran,am dormit in Moeciu (intr-o pensiune super curata,cald etc),apoi am plecat spre Rucar,am fost pe cheile Dambovicioarei,am vizitat pestera,ne-am oprit in Voinesti la niste prieteni si aseara am ajuns in Bucuresti. Vreau sa va soun ca copilulo a luat pe departe nota 100,nu a cartit nimic,era cu ochii pe geam,manca,se juca,am fost pana si la restaurant (unde canta un taraf) si a stat cuminte.A fost superb,asa ne-am incarcat bateriile.

Apropo de pus copilul in marsupiu,eu am cumparat unul la care se desface placa din spatele copilului,lungesc copilul pe spate in pat si apoi ridic cu totul,e supr simplu.Si nu e marsupiu de firma.

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

super Monica, asta chiar a fost un act de curaj sa plecati cu asa itinerar cu bebe dupa voi, pe bune.Noi ne intrebam daca la vara vom putea pleca cu el dupa noi la munte.

ce marsupiu ai? cat ai dat pe el si de unde l-ai luat? vrem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Iata niste poze de la munte

Monica si bebe Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bibi, inseamna ca-i ca al meu marsupiul
Stii Lia, asa am zis si io, ca ce fain si mishto` ca o duc pe asta mica cu mine peste tot. Doar ca nu prea-i place ei ideea asta
Ca sa nu mai zic de atatea bretele, naiba stie, marsupiul asta parca-i un echipament de urcat muntele Himalaya
Da` azi mai tre` sa merg si dupa concediu la med de fam, asa ca mai facem o incercare ... daca nu ploua, ca e o vreme afara ...

Eu credeam ca cerealele se introduc mai repede ...

Apropo de obiceiuri, CE SA FAC SA NU-SI SUGA MAINILEEE ??? Ca le suge cu zgomot si si le baga pana-n gat si urla daca are manusi ... Eu tampesc ... Dati-mi idei, va rog foarte frumos ...
Alt obicei e sa-si linga capisonul cand mergem la plimbare sau cand apuca vreo jucarioara de-i pica peste bot, o linge rau de tot Si am observat ceva si mai haios: cand nu are nimic de lins, mimeaza mestecatul, zici ca are guma de mestecat si inghite in sec
Un obicei nasol: cand suntem in alta incapere decat camera ei, incepe sa planga, mai ales in alte parti (ca pe acasa s-a cam obisnuit), asta in majoritatea cazurilor, dar mai are si momente bune ... Ai vostri cum reactioneaza ???

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Voi ce mai faceti de mancare? Dati-mi si mie niste idei, da ceva ce poate fi reincalzit, ca nu gatesc in fiecare zi....

Mergi la inceput

Solutia, Daria, este sa nu te mai stresezi. chiar, de ce te stresezi asa? Si al meu roade la mainile alea si si le baga pe gat pana isi face greata si e plin de scuipat pe fata si pe maini (si noi la fel)...dar asta e! E varsta, o sa-i treaca fara sa facem noi ceva. E nevoia de supt, plus nevoia de cunoastere (exploreaza obiectele cu gurita), asa ca nu cred sa existe vreun remediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ai vostri au punctule rosii pe fAta de la baia zilnica cu scuipinol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Daria, stai linistita, a mea face la fel, linge si roade degetelele, iar jucariile le gusta pe toate

Mitzule, a mea face kk la 3 zile, rar cand face la 2 zile, dar asa face de cand avea 2 saptamani, nu e constipata, eu chiar nu stiu canf face kk ...dar ma apuca de nas mirosul si stiu ca are ceva mirositor in pampers

Monique, felicitari pentru un bebe asa cuminte, super pozicile!

am fost afara, nu e chiar asa frig, eu ma incalzisem impingand la carucior!
ai vostri mai stau la schimbat??? a mea are o energie de nedescris, eu nu mai pot sa-i schimb pampersul, nu mai pot sa-i dau nici o picatura de vigantol, nu mai pot sa-i fac masaj pentru ca se misca continuu, isi tine picioarele drepte, se intoarce pe toate partile, iar pe mine ma impinge cu picioarele asa de tare ...in curand voi avea vanatai, si ma tot intreb, daca acum e asa la 3 luni, cum voi mai putea eu sa-i fac ceva pe la 7-8 luni, cate ore imi va lua imbracatul ei, mesele, baita ?

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput