dr. Anca Moisa si dr. Ion

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Am gasit la subiecte fierbinti (parca) mute informatii, dar Ana Maria, te rog spune-mi cum te-ai simtit acasa? Probabil esti din Bucuresti si este altfel sa sti ca si casa si spitalul sunt in aceeasi localitate. Ai putut merge pe picioarele tale? Eu tin minteca eram am mamaliga a doua zi si nu mergeam prea bine. Dar sa plec? Acum ma si vait, dar ma intaresc pe parcurs si mai ales la fata locului. Data trecuta nu stiam pri ce trec, dar acum...Numai bine nu-mi este. Eu aveam altele in plan. Ma si vedeam cu bebele, dupa inseminare... Dar asa a fost sa fie si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Bety, m-am simtit bine acasa. Am plecat pe picioarele mele. Doar ca imi venea sa fac pipi intr-una. Si pana sa ies din spital m-am intors din drum intr-una sa merg la toaleta. Dar eu ma ridicasem din pat la 3 ore de la trezirea din anestezie pentru ca mi-au scos sonda si trebuia sa merg la wc. Asa ca toata noaptea am mers pe picioarele mele si dimineata nu-mi doream decat sa merg acasa la toaleta mea frumoassa si curata(he he he). E adevarat sunt din bucuresti si a venit sotu sa ma ia cu masina

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

La mine poate sa vina sotul doar cu vaporul si in vis...poate. O sa aiba cine sa ma ia. Oricum, abia astept sa vina si sa treaca o data! Numai sa nu vina zapada, ca asa au anuntat. Ar trebui sa fiu mai optimista, dar nu stiu de ce...Nu pot sa-mi revin. Si sunt o persoana plina de "zvac", dar acum parca-s intr-un vis urat si cu cat incerc sa ma trezesc cu atat imi vine sa ma - .
Beatrice

Mergi la inceput

Indy, ai avut dreptate in privinta dr. Ion. Nu a primit nimic si a venit si cat eram la reanimare si apoi dimineata, la salon.
Dr. Moisa a fost si ea super. De luna viitoare incep monitorizare si insemniarile cu ea.
Miercuri m-au operat si de aseara sunt acasa. De sonda nu am scapat decat dimineata, asa ca abia am asteptat sa ajung acasa, la baia mea si wc-ul meu curat.
pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Betty, si eu sunt alaturi de tine si sper sa iti rezolvi cat mai repede problemele.
Si, asa, ca o ironie ... putem sa facem, in cadrul generatieie ""Desprecopii.com" un subiect unde sa scrie fetele ai caror sotzi sunt plecati in strainataturi. Ma inscriu!
Am si eu aceeasi problema cu sotzul plecat si cu incerecari de BB de vreao 2 ani, fara rezultat
Mult succes!
Carmen

Mergi la inceput

Ar fi interesant, Carmen! Mai ales sa vedem cate suntem, in ce stadiu suntem cu pregatirile pentru , ce varsta avem, de cand suntem casatorite, de cat ne "chinuim" si in final, cate reusim. Ne mai plangem pe umeri.
Te pup, Carmen!
Vad ca esti mai veterana pe aici, ai mai multe mesaje, asa ca daca vrei, deschide un subiect nou sau ne intindem pe acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hehe stai sa va spui io:
sot marinar casatoriti de 7 ani si ceva. 4 ani de tratamente. 1 bb facut prin inseminare (a treia reusita) si cu sanse care bateau spectaculos inspre 0% de a face copii natural ne-am trezit pe nespusa masa cu bb 2 totalmente natural. Diferenta dintre Maria si Mitzu e de 1 an si 7 luni.
Cand ma ajungeti din urma va spun si cum e sa cresti 2 bb mici fara sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bety, mă bucur că ai terminat cu bine. Nu mi-ai spus ce rezultat ai după laparoscopie. Pentru ce ți-a făcut laparoscopia?
Si eu sunt tot la dr.Moisa. Luna asta fac si eu inseminare.
Succes si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Indy, draga, ce sa-ti spun...Ca si dupa prima laparo, totul e OK acum. Am avut aderente pe trompa stanga si avarul stang, iar cea dreapta era infundata. Mi-au spus ca stanga e fff buna si ca se poate conta si pe cea dreapta. Dupa perfuzia de a doua zi dupa operatie, permeabilitate 1. Acum, cu Dumnezeu inainte si in decembrie trec la atac.
Marina: ti-am citit multe mesaje de pe forum si trebuie sa recunosc ca mi-ai dat un fffff mare imbold. Influentata de succesul tau am "atacat-o" pe dr. Moisa, stiind ca mai are la activ o sotie de marinar si multe alte succese. Conteaza mult sa ai incredere in doctor si apoi este si tanara (avem aceeasi varsta - am descoperit cand mi-au facut perfuzia) si stie ce inseamna sa-ti doresti cu putere un bebita.
Va pup pe toate!
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cum se poate ajunge la dr. Anca Moisa? Stiu ca lucreaza la Giulesti dar nu este aglomerat? Se face programare la spital? Are cabinet particular?
Orice informatie mi-ar fi de un real folos. Vreau neaparat sa ajung la ea anul asta.
Pupici
LilianM

Mergi la inceput