Bebelusi de sept-oct 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
blue77 spune:
Salut fetelor
ne am crstinat si noi sambata, slujba a fost deosebita si a iesit tare bine...am fost singurii cu botez si nu s a grabit preotul.Bebe a fost cumintel, a plans un pic dupa baita si apoi gata , l- a plimbat nene popa prin biserica , altar a fost asa impresionat de lumini era cu ochii pe sus tot timpul :)).
La restaurant a iesit bine, ne am simtit ok si sper ca si invitatii.
Mi am luat o piatra de pe suflet ca aveam emotii...
In rest suntem bine , am apucat sa va citesc azi un pic .
Mine ne pleaca si ultimii invitatii si o sa ne mai linistim un pic
pupici
Chiar sunt curioasa cu diversificarea asta ca cate chestii citesti atatea opinii diferite.
pupici inca o data
Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian1/
roandre spune:
Biamar, am retinut datele despre voi si or sa apara in listuta cu bebelusi.
Ilinca si Damian sunt niste frumosi....ma topesc cand vad bebelusi mici si dulci!
Imi pare rau (Mada si Iulyp) ca bebelusele nu au vrut sa doarma dar poate ca in noaptea asta o sa va lase sa va odihniti.
Referitor la bonusul acela, ai mei sunt foarte zgarciti si sunt sigura ca imi vor zice ca nu se da asa ceva. Nici nu stiu daca are rost sa le zic pt ca si de salariul de 85% pt postnatal m-au batut la cap sa intru mai repede in CIC ca sa ma plateasca statul...
Georgiana, tu ai facut vreo cerere scrisa sau cum ai procedat? Eu sunt primul caz din firma si ei nu cunosc sau nu vor sa cunoasca legea.
Mie pana acum nu mi-a dat reteta de lapte praf dar cand vine la controlul de 3 luni o sa-i cer , dasi parca vad ca nu-mi da ca o sa spuna ca am suficient lapte daca bebe a luat bine in greutate. Georgiana in ce sector stai, 2 sau 3?
Chiar daca ai impresia ca sanii sunt goi, am citit ca ei totusi au lapte suficient. Bebe plange ca nu se satura sau te ingrijorezi doar din cauza greutatii? Incearca sa-l cataresti doar la sfarsitul lunii si sa vezi cat a luat in greutate si nu saptamanal. Trebuie sa ia cel putin 750 gr pe luna si este bine.
Of ce vreme urata afara, se pare ca n-o sa iesim la plimbare!
Va pup
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
cami-florina spune:
Salutare mamici!
Azi ma hotarasem si eu sa-l scot afara pe Ben si dupa ce termin sa-l imbrac ma uit pe fereastra si vad ca a inceput ploaia. Asa ca l-am tinut vreo 20 de minute pe balcon si l-am bagat in casa ca incepuse vantul mai tare si mi s-a parut ca este curent.
Fetele voi dati calciu gluconic la bebici?
Eu cand am fost la controlul de doua luni mi-a prescris pediatra 10 fiole de gluconat de calciu(jumatate ii dau la bebic si jumatate beau eu).
A facut cineva vaccinul de 2 luni? Noi trebuie sa mergem saptamana aceasta si vroiam sa stiu e reactie are vaccinul.
Bebicul meu a inceput sa doarma in jur de 6-7 ore noaptea si sunt asa de multumita.
Si noua ne-a fost mai greu la inceput dar acum totul este super:manaca, doarme si nici nu are colici.
Aveti rabdare fetele ca totul o sa fie bine!
Apropo mamici de baietei cand au inceput flacaii vostrii sa rada? Al meu a inceput dupa ce a facut 2 luni (am inteles ca baietii sunt mai greoi decat fetitele?!).
Va las acum!
Pupici la bebici!
O duminica placuta!
Cami si bebe Ben
irina piticuta spune:
Buna, mamicilor! Sunt tare fericita ca va regasesc.Nu stiu daca isi mai aduce aminte cineva de mine, nu am mai scris de vreo' 4 luni, de cand sunt in concediu. Acum am reusit sa-mi bag si eu internet acasa si o sa scriu cat de des pot. Intre timp am nascut un baietel, chiar de dpn, adica 3 septembrie. Il cheama Daniel, a avut 3.750g la nastere si 52 cm. Acum are 5.700 (atat avea joi, acum sper ca mai mult). Ca si voi, sunt tare fericita ca sunt mamica, imi iubesc copilul enorm si nu imi imaginez viata fara el.
Inca nu am avut timp sa citesc ce ati mai scris, dar promit ca o voi face, pentru ca vreau sa stiu si cum a fost la voi inceputul.
Va pup dulce pe toate si pe frumosii vostrii bebelusi
irina si BB Daniel DPN 3 sept
irina piticuta spune:
Cami, eu ii dau lui Dani calciu gluconic+vitamina C, cate 5 ml din fiecare, timp de 10 zile in fiecare luna. Am facut si vaccinul de 2 luni, numai ca eu am optat pentru 2 vaccinuri ce se numesc InfanRix si Engerix, le contin pe cele care se fac gratuit, dar in alta forma, care se zice ca nu da efecte secundare si nici nu ai obligativitatea sa nu-i dai sa manance BB-lusului inainte si dupa ce le faci, ca in cazul celor gratuite. Nu a facut febra si le-a tolerat f. bine.
Baietelul meu rade de pe la o luna si ceva, gangureste tot de atunci, iar putulica se "intareste" de la vreo' 2 saptamani (cred ca seamana viteaz ca taica-sau )
irina si BB Daniel DPN 3 sept
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36099" target="_blank">Bebelusi de sept-oct 2004 (3)
Irina,veve & croko
pozici