va rog spuneti-mi unde as putea face aceasta analiza in afara de Cantacuzino si Sanador.Am nevoie de o a treia opinie.
Buna,
Medicover, Medasna, CDT Victor Babes (chiar langa spital).
Eu am facut-o la Medsana si Victor Babes si rezultatele nu au fost exact la fel. Dureaza cam 2 saptamani. Cea mai mare incredere o am in Instit Cantacuzino.
Multa sanatate si daca e vreun dubiu stai de vorba cu mai mult dr.
Corina si bb Ilinca 01.03.2003
Si eu iti recomand tot Institutul Cantacuzino. Cei de acolo iti analizeaza rezultatele, in functie de date iti spun perioada probabila a infestarii si daca au fost creati la timp anticorpii.
La analiza CMV, cei de la Medicover m-au dezamagit... Mi-au pus in mina rezultatul analizei (CMV - echivoc) si m-au dat pe usa afara. Eram gravida in luna a 3-a...![]()
eu l-am facut la Filantropia ... tot asa in 2 sapt ies rezultatele ... pentru ca asteapta sa se stranga mai multe recoltari de sange ...
multa bafta
Maruta
8 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)
Se fac si la institutul Nicolau, de langa spit. Babes, dar sunt bataie de joc, o gramada de bani si te tin o luna pana iti dau rezultatul.
Mai bine unde iti zic fetele....
Bafta multa!
andutzy
La Medlife. Costa 350000 si ai rezultatul a doua zi.
Crinuta si bb din burtica 31+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Eu totusi as merge pe Institutul Cantacuzino. Au experienta, fac asta de ani buni.
Eu acolo mi-am facut setul de analize pe sarcina trecuta, iar daca rezultatul nu este bun, te trimit la doctorii lor de acolo, care te preiau pe partea de tratament.
Deci de acolo nu pleci cu rezultatul in mana si nu stii unde sa te duci.
Mult success,
Lulu