Mare dilema !
Raspunsuri - Pagina 4
alibaba spune:
Darael are dreptate ... nu e interferonul singurul medicament care o poate salva pe mama Tatianei ... eu am citit de oameni care s-au vindecat de hepatita C cu tratamente naturiste ...
paula2003 spune:
Mai sunt doctori, demnitatea unde e?
Nu sunt deacord l-as da in gat , as filma , inregistra negocierea...
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
amuleta spune:
Dar maica-sa cum s-ar simti daca ar afla cu ce sacrificii a fost obtinut medicamentul ?
Hai sa fim seriosi, interferonul nu este un medicament de viata si de moarte,l poti actiona si prin alte canale cinstite sa-l obtii, nu-i musai sa incepi tratamentul maine.
Lory_k spune:
Nu pot sa cred ca exista astfel de doctori!!!!!!!Merita dat in gat !!!Eu zic ca se poate gasi si in alta parte medicamentul!!!Cine se crede acest nemernic buricul pamantului?!?!?
geo spune:
Dragele mele,
eu stiu pe pielea mea ce inseamna chinul acestei fete. Mama are hepatita cu virus C si nu ma intrebati cat am alergat pe la Casa de asigurari si cate "atentii" am dat ca sa se aprobe mai repede dosarul ei ca ajunsese intr-o stare groaznica, la 43 de kg o lua vantul se pe strada... Eu bine, sa va spun o faza... Intr-o zi mama s-a enervat si s-a certat cu Dr ei. I-a zis clar ca daca nu i se aproba dosarul ca sa primeasca medicamentul salvator se duce sa dea sange sa se imbolnaveasca si altii... Ea are mai putin de 6000 de virusi pe ml de sange si nu iese la analize, dar are transaminazele FOARTE mari si la biopsia de ficat i-a iesit pozitiv acest virus...( Binenteles ca mama mea nu ar face asa ceva dar ar fi zis orice...)
Si i-a urat doctoritei ca in ziua urmatoare sa aiba un accident in drumul spre casa ca sa aiba nevoie de sangele ei...Ei doctorita a amutit. I-a zis doar, veniti la data x ca sa luati documentele sa mergeti la farmacie sa va ridicati interferonul.
Ce sfat sa ii dau eu acestei femei? Sa schimbe doctorul care sa ii faca dosarul sau sa ii faca un flagrant cu PRO-TV-ul ( care ar fii mare amator de stiri de scandal). O alta posibilitate este sa ii ofere sa ii plateasca o femeie "specializata " in domeniu ca nu e buna...
Hmmm cunosc o tipa, ( care pare cam naiva la prima vedere, ce-i drept) careia un doctor i-a propus o partida... Ea l-a invitat pe doctor sa isi dea pantalonii jos, si l-a invinetit coitele... Am ras cu lacrimi... depinde cat de curajoasa e fata...
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki