Ce este testul postcoital?

Ce este testul postcoital? | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

De ce se face?Cine il face?Unde se face?

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Draga Gabi, cred ca TPC-ul nu mai are nici o relevanta la tine, intrucat, am inteles ca esti deja mamica. Acest test permite stabilirea compatibilitatii glerei tale cervicale cu ( dpdv al PH-ului).Reprezinta de asemenea unele dintre testele care pot identifica una dintre cauzele infertilitatii. Eu l-am facut de 2 ori. Pentru detalii, nu ezita sa ma intrebi orice.
Testul este facut de medicul tau ginecolog, dupa maximum 8 ore de la contactul sexual si, de regula se face in zilele de ovulatie.
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

uite aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31387" target="_blank">Test postcoital negativ
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31983" target="_blank">Test postcoital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Tia,multumesc pentru scurtaturi!Le-am citit si imi dau seama ca pt o inseminare nu imi trebuie aceasta anliza!Asta ma interesa!

Musete,intradevar sunt mamica dar prin FIV+ICSI deci in niciun caz nu sunt bine!Sotul meu are astenooligospermie.La FIV a fost nevoie de ICSI.

Inainte de FIV nu am facut nici o inseminare si vreau sa incerc aceasta procedura ca sa fac tot inainte de un nou FIv cand voi avea bani!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput