copii capricorn

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

8 la 8

Andrada (april) 21 dec. 1999
Cristian Ionut (LuminitaB) 24 dec. 1998
Mihai(danamatcas) 26 dec. 2003
Radu (ina C) 28 dec. 2000
Victor (rosa) 3 ian.2002
Andy (Heidi) 4 ian. 2001
Bianca Elena (helbi) 4 ian. 2000
Ilinca (Raluca) 5 ian. 2002
Alexandra (ticka) 8 ian. 2000
Nina - Cristina (Anina n) 10 ian. 2002
Emma(oLo) 12 ian 2002
Laura (CataD) 12 ian. 2004
Teodora (geut)13 ian.2001
Iulian (thalia) 13 ian. 1991
Matei (anya) 14 ian. 2004
Luca (Mia.) 15 ian. 2002

va iubim

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

si la noi va veni o `capoasa`, pe la jumatea lu` ianuarie, spre disperarea lui tat`so. Glumesc...D-abia o asteptam... Da` deocamdata io`s cea mai capoasa din parcare
Dana si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Raluca si Ralu(helbi), tare bine le-ati mai descris pe capricornitze ! Parca ati fi scris despre Cristina mea.
Si cu ce a spus ina_c sunt de acord, foarte sensibili si incapatanati, capricornutzii.

Uitati, ce am gasit la astromagie.ro, la "Ce spune zodia copilului dumneavoastra" !

"Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Copiii nascuti in zodia Capricornului sunt foarte inteligenti si milosi. Deosebit de altruisti, cu aptitudini pentru studiu. Harnici, curati, cinstiti, fricosi, timizi si retrasi uneori.
Iubesc animalele si natura in mod deosebit. Au tendinte spre pesimism si deprimare avand mare novoie de afectiune si de incurajare pentru a fi mai vioi si expansivi. Au nevoie de mai multa comunicare, fiind introvertiti. Ordonati, constiinciosi, invata bine si sunt ascultatori daca stiti sa le explicati in detaliu problemele.
Au un spirit organizatoric foarte bun, o stapanire de sine deosebita, mare tenacitate si putere de autodisciplina."

WOW, a descris-o foarte bine pe Cristina, la varsta ei.

Raluca, te asteptam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37072" target="_blank">Copilasi din 2002 !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

quote:
Originally posted by Anina_n
"Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Copiii nascuti in zodia Capricornului sunt foarte inteligenti si milosi. Deosebit de altruisti, cu aptitudini pentru studiu. Harnici, curati, cinstiti, fricosi, timizi si retrasi uneori.
Iubesc animalele si natura in mod deosebit. Au tendinte spre pesimism si deprimare avand mare novoie de afectiune si de incurajare pentru a fi mai vioi si expansivi. Au nevoie de mai multa comunicare, fiind introvertiti. Ordonati, constiinciosi, invata bine si sunt ascultatori daca stiti sa le explicati in detaliu problemele.
Au un spirit organizatoric foarte bun, o stapanire de sine deosebita, mare tenacitate si putere de autodisciplina."

WOW, a descris-o foarte bine pe Cristina, la varsta ei.

Nina, al meu cred ca e un capricorn atipic! Orice, dar numai timid, fricos si introvertit nu pot sa zic ca e. Si ii turuie gurita non-stop, nici cind maninca nu se opreste. Partea cu tenacitatea....eeeei, asta da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Luca zice la patrunjel si marar "pomul".Acum hraneste dinozaurii de plastic pe care ii are cu boabe de porumb,i-a dus si la WC sa faca pipi-caca...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ne inscriem si noi pe listuta cu caposi

Matei (1 ianuarie 2004)
eu sint tot capricorn, iar mama mea e tot capricorn.
si soacra la fel

sotulica e in culmea fericirii

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapatrik spune:

PATRICK tot in 13 ianuarie este nascut.Nu are numai 11 luni,dar stie sa se impuna,daca nu-i faci ceva pe plac ,te face el sa executi.
pt toti cei care si-au sarbatorit ziua de nastere si pt cei care se apropie.

diana&patrick

Mergi la inceput

Rosa, dar in public cum se comporta, Victor ?
Acasa, si Cristina este o galagioasa !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Rosa, dar in public cum se comporta, Victor ?
Acasa, si Cristina este o galagioasa !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Sarbatori fericite !

Nina, tocmai asta e, ca nici in public nu are nici o inhibitie! Asta cred ca-i gena lu' tac-su, nu mai tine de zodie
Pupe la Cristina din partea noastra

Mergi la inceput

Rosa, chiar m-am gandit ca mititica mea va fi o timida si introvertita, deoarece si eu cu tati al ei, asa suntem(scorpioni), plus ca asa spune zodia capricornului ! Pupici si voua !
Hai la povesti despre Victor, la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37072" target="_blank">Copilasi din 2002 !

Astazi avem serbare ! Voi avea ocazia sa vad cum se comporta capricornita mea, mai ales ca are de recitat si ea, 4 versuri. Le recita foarte frumos(stalict!) !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput