CHIST PLACENTAR!!!

CHIST PLACENTAR!!! | Autor: geta_sava

Link direct la acest mesaj

Buna ziua am o rugaminte mare la dl. dr.....sunt insaricanata in 4 luni si la ultimul control medical la eco mi-a descoperit un chist placentar pe interior inspre copil. Dr a zis ca sa merg vineri sa imi faca punctie si eu sunt speriata sa nu ii afecteze la bb. Daca imi face punctie nu afecteaza ca e un obiect strain introdus in placenta ....nu am experienta medicala si zic si eu ce ma duce mintea :( Am mai pierdut o sarcina anul trecut si acu stresul e si mai mare ca nu as vrea sa se repete....
Am mai intrebat de chist si mi s-a raspuns ca poate fi o aglomerare de vase de sange care se va absoarbe in placenta....si atunci punctia???
As aprecia fff mult daca imi va raspunde cineva de specialitate....
Va multumesc mult!
O viitoare mamica (speram) disperata....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Vad ca nu am primit nici un raspuns de ce oare???? intre timp am fost la alt dr care m-a lamurit ca e vorba de niste anomalii ale placentei sub forma de lacuri sanghinolente si prin ele circula si sangele catre bb asa ca punctia este exclusa.
A zis dr ca e o sarcina cu probleme dar urmarita atent am putea ajunge la 35-36 sapt si apoi sa facem cezariana. Dar sa vedem daca nu cresc pana atunci lacurile si facem amniocenteza sa vadem daca bb e bine daca nu.....nici nu vreau sa ma gandesc ....
Inca mai astept raspuns de la un dr care cunoaste cat de cat subiectul....daca nu cer prea multe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piciulici spune:

Din pacate nu sunt doctor si nu iti pot raspunde la prima intrebare, insa cred ca iti pot raspunde la intrebarea cu care incepi al doilea mesaj. Cred ca ar fi trebuit sa postezi la subiectul 555-OB-GYN. Arian raspunde la toate mesajele pe care le primeste. Va doresc tie si lui bb multa sanatate.

Mergi la inceput