Ganglioni inflamati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cat de mobili pot fi ganglionii? Pot ajunge si inspre obraz?

Mada si bebe Sofi, 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

Cat de mobili pot fi ganglionii? Pot ajunge si inspre obraz?

Mada si bebe Sofi, 3 luni

Sunt mobili pe o arie de cativa milimetri. Nu prea au cum sa se plimbe pana in obraz, nici daca sunt situati inaintea urechii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Inflamarea ganglionilor este un semn ca exista o infectie in organism, nu vreau sa va sperii, dar in aceste cazuri, cel mai bun este sfatul unui medic - competent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

pai care e medicul ala competent? ca pediatrul m-am lamurit e varza. Lasa ca trece... asa ii tot spune si pe mine asta ma enerveaza la culme. Lipsa asta de profesionalism e crunta.

Deci? care e medicul ala competent? care e specializarea care o cauta sa meaga cu bebe la control?

Are deja cateva luni bune de cand are ganglionii astia umflati.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Inflamarea ganglionilor e semn si ca organismul A TRECUT printr-un proces inflamator. Ganglionii se maresc ca o reactie de aparare a organismului. Si daca un medic e varza, n-or fi toti asa, s-au inteles intre ei ca ii depaseste chestiunea si ne zic tuturor sa stam linistite?
Pe de alta parte, baietelului meu i-am descoperit ganglionii pe la 3 luni, cum e posibila o infectie la aceasta varsta fara febra, cu pofta de mancare si cu vioiciune?
Pentru cine crede ca medicii sunt incompetenti(si o parte chiar sunt), mergeti la o somitate in materie de medicina interna sau pediatrie, ca majoritatea sunteti in orase universitare si nu duceti lipsa de astfel de medici si nici de laboratoare de analize. Eu mi-as dori ca DC.COM sa aiba un pediatru care sa ne raspunda la intrebari in termeni competenti, cred ca ar fi cea mai solicitata persoana de pe site.

Mergi la inceput