Cum repar greseala?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns icradulescu spune:

draga ciripitoare:))) daca sotul tau trece peste aceasta intamplare este un om deosebit dar ai grise ca involuntar"apa trece dar pietrele raman"deaceea ai grije pe viitor deoarece flirturile de cele mai multe ori ajung la finalizare.Eu unul te sfatuesc sa-i acorzi foarte multa atentie si trebuie sa-i faci o surpriza foarte mare poate chiar un copil(cu el):)) asa ai poti dovedi dragostea pe care o porti pentru el si de care are nevoie fiinca iti garantez ca nu va uita usor!
sper sa-mi acceptati umorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRUTZAI spune:

Am patit si eu ceva asemanator de curand. Aveam un coleg de servici care chiar a enerva, dar mi-a trimis un mesaj,am raspuns si tot asa in gluma mai mult, am flirtat (sotul meu e foarte ocupat) , eu am sters mesajele dar intr-o zi s-a uitat in arhiva telefonului si....soc: o gramada de mesaje pentru cineva (eu nu ma mai trimis demult, era o prostie de care mi-am dat seama) dar trebuia sa ies basma curata acum. A fost neplacut si inca nu cred ca m-a iertat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

am citit doar astazi acest subiect si l-am gasit foarte incitant. Ma bucur ca se pare ca se rezolva problema, dar as vrea sa contientizezi ceva. In primul rand, de ce ai simtit imboldul sa flirtezi cu altul ? Trebuie cercetata si cauza, nu numai efectul. Parerea mea este ca distanta pe timp indelungat ucide incet dar sigur orice cuplu. Din cate am inteles tu esti in Suedia, el in USA. Chiar nu puteti rezolva sa fiti impreuna ? Chiar daca in Honolulu, dar macar amandoi. Asta nu este viata, sa va petreceti cei mai frumosi ani ai tineretii atat de mult timp separati. Eu cred ca sa poate gasi o solutie, trebuie sa gasiti una, pentru ca o viata are omul si dupa cativa ani realizezi ca familia este de fapt realizarea cea mai mare a vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sesama spune:

Ii trimiti link-ul asta si sper eu sa-i treaca
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18965.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

sesama, mie una cred cä mi-ar trece supärarea dupä un asa mesaj!
E super(haios)!

cipcipcip, l-ai trimis deja?

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Singura solutie e sa spui ca a fost o gluma ca te plictiseai si numai fata in fata. Alta data sa fii mai desteapta si sa nu mai ajungi la asa ceva.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Ma bucur ca ii trece sotului tau supararea, dar voiam sa-ti zic ca o relatie la distanta este mult mai greu de tinut decat altele. Orice cuvant chiar scris de tine se poate interpreta. Ai grija.

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput