buna fetelor-cum sa ma ingras?
Raspunsuri - Pagina 2
sgbolog spune:
Stimata doamna, am citit despre nevoia dvs de a creste in greutate, despre cum va simtiti si sfaturile celorlalte doamne. Pot, in lipsa altor date si datorita faptului ca ne aflam intr-un mediu virtual, sa va spun doar atat - urgent la medicul de familie, un set complet de analize sangvine, o radiografie toracica, o ecografie abdominala si pelvina, din nou la medicul de familie cu rezultatele si daca e cazul aprofundarea analizelor intr-o unitate medicala specializata. O scadere brusca in greutate cu alterarea starii generale nu este deloc de neglijat. Organismul uman are capacitatea (daca nu este suferind sau nu este dereglat de produse hormonale ca anticonceptionalele) sa isi regleze greutatea. Exista o multitudine de factori care pot creste sau scadea greutatea. Nu cred ca trebuie sa intru acum in amanunte - va rog, pentru binele dvs si bucuria micutilor sa dati pe la medicul de familie. Va pot recomanda o cura de VIUSID (3 plicuri pe zi timp de vreo 2 saptamani). Din pacate sunt cam scumpe - fie medicul de familie le recomanda unui copilutz(?) ilegal dar se practica frecvent, fie sunt cumparate de dvs. chash. Este vorba de un concentrat de aminoacizi - de parti componente ale proteinelor (un fel de mancare gata digerata pentru organism) ce sunt preluate si utilizate fara prelucrare de catre tesuturi, minerale, vitamine, etc. Date suplimentare puteti gasi pe www.viusid.com De asemenea, nu va recomand NICI UN PRODUS NATURAL(din plante medicinale sau orice alta metoda naturala sau alternativa) care sustine INEXISTENTA EFECTELOR SECUNDARE! Sa fie foarte clar pentru toata lumea - un produs in plante care nu are nici un efect secundar este un produs placebo! Orice planta medicinala care se respecta are unul sau mai multe efecte secundare!!! Substanta activa dintr-o planta medicinala NU poate fi cuantificata! O planta (sunatoarea de exemplu) care creste in jud Ialomita in curtea babei Maria are o ALTA concentratie de substanta activa fata de cea care creste in curtea mea. Cine sustine ca nu este asa, fie este complet ignorant in ceea ce inseamna fitoterapie, fie a invatat ceea ce stie din carti care nu sunt tocmai cu buna intentie scrise, fie nu are decat intentii comerciale. In final - fuga la medicul de familie! +/- Viusid sau +/- fitoterapie. Am sa revin asupra efectelor plantelor medicinale asupra greutatii intr-un capitol separat in www.dr-as.ro Cat despre sport - e f. bine! Dar fara substante care cresc masa musculara - contin concentrate proteice si hormonale si nu cred ca vreti ca sotul dvs sa creada ca doarme langa "Terminator".Cu respect, dr. Sorin Bolog.
Papadia spune:
D-le Bolog am ramas placut surprinsa de ceea ce mi-ati scris.Aveti perfecta dreptate dar copilul meu cel mai mic are un an si 8 luni si nu am cu cine sa-l las sa pot si eu sa-mi fac niste analize.Nu pot sa maninc ,nu am pofta de mincare si ma doare stomacul.Eu va intreb poate sa aiba dantura vreun rol in aceasta treaba?Eu stau foarte prost la acest capitol.Momentan nu am posibilitate financiara sa pot merge la stomatolog dar sper sa reusesc cit mai repede.Am sa iau de la farmacie ce mi-ati recomandat si o sa incerc sa vad ce rezultat obtin.As fi foarte fericita sa pot sa mai iau in greutate macar 5-6 kg.Astept sa mai intrati pe forum cu sfaturi noi.Multumesc
moldovan