Bebelusi de martie-aprilie 2004 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Rayuela spune:
Cuscroooooooo,m-am spart de ris,m-am uitat iar la pozele voastre si ce gasesc??faci ca mine ,poze de una singura .Iaca dovada!!
P.s= tu oricum iesi bine in poze,io le-am sters pe toate care mi le-am facut ,ca am o fatza de
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Cuscroooooooo,m-am spart de ris,m-am uitat iar la pozele voastre si ce gasesc??faci ca mine ,poze de una singura .Iaca dovada!!
P.s= tu oricum iesi bine in poze,io le-am sters pe toate care mi le-am facut ,ca am o fatza de
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Mama, nici n-am vazut mesajul tau si daca-ti spun ce executam eu acum...hahahahahaha, ma uitam pe poze si am inceput sa sterg pozele cu mine...ma uitam la mine si am inceput sa ma speri...si sti tu cum e, cand n-are cine-ti face poze te apuci singura la pozat in oglinda...hahahahahahah, gand la gand....
AAA, ma uitam si peste albumul vostru si iar m-au luat valul amintirilor
Gata, fug la
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Veve spune:
quote:
Originally posted by Nedda
Veve, sunt cu okiu' pe tine la capitolul diversificare . Te rog frumos spune-mi si mie ce iaurt si ce cereale intregi ii dai lui Croko si de care branzica o sa incepi sa-i dai.
Daniela,io i-am luat un iaurtel organic oarecare("Brown cow"-parca),nu unul pt. copii.I-am luat de asta pentru ca nu vreau sa-i dau indulcit inca.Dar daca tu vrei cu fructe,iti recomand cu caldura pe cel de la www.stonyfield.com/OurProducts/YoBaby.cfm" target="_blank">Stonyfield Farm ,special pt. bebei;"yo baby" se numeste.Io de ala am cumparat intotdeauna pentru veverita,e gustos,are un pic de smantanica deasupra..Iar cereale i-am luat www.gerber.com/newproditem?npid=5301" target="_blank">"Fruit puffs" de la Gerber.Croko-i topit dupa ele!
Diana,iti doresc sa nu fie vitiligo,dar daca e,exista tratament!Multa sanatate!...Nu stiu ce-i in pc-ul tau,dar incearca sa dowloadezi un ad-aware si-un spyware,ca si io ma lipisem la chestii de-astea si reactiona ciudat tare pc-ul meu.Iti recomand www.download.com/3000-2144-10122137.html?part=104443&subj=dlpage&tag=button" target="_blank">Spybot si www.download.com/3000-2144-10045910.html" target="_blank">Ad-Aware SE Personal.Io pe astia-i am si isi fac treaba binisor.Succes!
Irina,veve & croko
pozici
Nedda spune:
Veve, multumesc! O sa ii iau si eu Larei iaurtul de la Stonyfield Farm. Mai cumparam pentru noi dar in ultima vreme n-am prea mai avut chef de iaurt in general. Bine ca mi-ai zis de cel pentru copii ca pe ala nici macar nu l-am vazut. Acum am verificat pe "store locator" pe site-ul dat de tine si am gasit magazinele unde se vinde iaurtul pentru copii in oras la noi. Mercic si pentru veverici.
Acum o sa te mai rog sa-mi zici si ce branzica o sa incepi sa-i dai lui Crokodic, ca si la capitolul asta eu sunt in pom.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
La multi ani, Daniel si Eduard! Sa cresteti mari si sa aveti o viata minunata!
Nedda spune:
La mine e miezul noptii si uite-ma cum bantui pe forum. Buna dimineata mamicilor din Ro! Nu v-au trezit bebelusii inca?
Lara a adormit cam tot in 5 minute dar mai necajita decat serile trecute fiindca adormise la san si s-a simtit deranjata cand am asezat-o in pat. S-a enervat ea putin dar tot a adormit.
In curand o urmez si eu la somn ca deja mi se inchid ochii.
spic de grau spune:
Daniel!
Eduard!
Cred ca de data asta chiar ii ies dintisorii lui David ca e marait rau, aseara a facut si febra 37.8°C..
Ai vostri cat lapte mananca intr-o zi? Al meu abia daca papa 500ml, prefera iaurtelele. Si nu stiu daca e bine..Oricum ii dau formula, dar...lapticu are toate vitaminele! Poate ar trebui sa il bag pe vitamine la cutie?
In rest nimic special..cred ca sunt deprimata. Imi vine sa ma bag sub pat si sa nu mai ies de acolo ..Sunt grasa, iar parul imi sta oribil...
la toate!
Luminita si DAVID - 11.03.2004
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
malina_mircu spune:
Eduard
multumim pentru urari si va dorim asemenea. si sper sa ramanem cat mai mult impreuna. v-ati dat seama ca este deja un an de cand ne cunoastem unele dintre noi? ce repede trece timpul.
spic de grau nu esti singura... si lui tati i se sparg in cap toate
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
Mickyyy spune:
Tocmai ma apucase si pe mine logoreea...si am pierdut mesajul .
Voiam doar sa urez La multi ani srabatoritilor pe care i-am ratat in ultimele zile, si bineinteles celor 2 flacai care azi implinesc juma de an, Daniel Ioan si Eduard!
Diana, iti tin pumnii sa nu fie ceva grav, desi cred ca si eu sufer cam de aceasi boala ca si tine (dupa sarcina mi-au aparut niste pete albe, au disparut o perioada cat am fost la mare si am stat la soare, dupa care au reaparut, in zona umerilor si a pieptului). Si unde mai pui ca la mine's si conditii propice de dezvoltare...stres si framantari la greu, cel putin in ultima vreme. Si nici eu n-am ajuns la dermatolog, tot pe motiv de alaptat.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)