Bebelusi de martie-aprilie 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

AAAAAAAAAuuuuuu, fetelor eu sunt zombii, Raul mai nou se trezeste nboaptea si imi mananca sanatatea...Am o fata de mai bine fugi decat sa te uiti la mineSi cum sa ma duc sa ma intalnesc cu taticul ala bun, ca se sperie bietul de mine...
Asa si sa va povestesc cum decurge la noi o noapte...cam asa: pe la 22.30 reusesc sa-l adorm pe Raul, iar eu ca o adevarata dependenta de ma arunc asupra calculatorul si nu pot sa ma ridic mai repede de ora 1, timp in care Raul doamre neintors...bun, ma plictisesc de stat la calculator, ma bag in pat (pat facut de tati, bun baiat), si incerc si eu sa adomr...adorm, iar dupa vreo 30 min de somn copilul incepe sa urle, dar urla nu alta...bun, ma trezesc, iau copilul din pat, ii dau niste ceiut, apoi ma chinui si-l adorm din nou...doamre, yupiii, sar si eu in pat... cum ii asez fundu in pat fiu-meu se trezeste...din nou urla,...iau copilul din pat, bag ceaiul la inaintare, poate vrea poate NU si din nou ma chinui sa-l adomr...gata doamre, in pat cu el...eu iar sar la atac... setrezeste din...si uite asa o tinem vreo 2 oreAsa ca reuseste sa o faca pe mami cu fata de cur

Elena, la mama asta i-a placut cel mai mult...printesa noastra e din ce in ce mai frumoasa Am vazut ca o mai ti in marsupiu...eu ultima data nu am reusit sa-l tin mai mult de 30 min, ma rupe de spate, cu toate ca tare mult imi placea sa-l tin in el...

Veve, ce uratenieGroaznic!!Eu as fi fugit mancand pamanatul!! la Croko si la Vevemik!!

Malina, da un quote replay la mine si vezi acolo cum se face cu link-urile alea...ceva cu [url....

Diana, am citit ca ai ceva probleme...imi pare tare rau, dar cum ti-am spus mergi repede repejor la dermatolog, ca nu-i de gluma! Mariei si pentru tine

Nedda, ce fetita cuminte ai tu!!Ati reusit repede sa domriti singurele!!!Bravo voua!!!

Am si eu o intrebare...voi ati scos copilasii afar daca sunt raciti??Ieri nu l-am scos ca a facut putina febra, dar azi as vrea sa-l scot si nu stiu ce sa fac...

Pupicei!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am citit zilele trecute ca voi tineti copii in casa fara caciulite. Imi inchipui ca nu are toata lumea centrale. La voi nu e frig in casa? La mine da. E adevarat ca apartamentul nostru e pe nord, dar totusi.. De exemplu aseara imi inghetasera picioarele. Daria are dresuri pe ea si un pantalon, body-tricou, bluzita cu maneci lungi, un ploveras sau bluza de trening, iar in cap o caciulita cei drept subtire. A... mai are si o problema cu urechile sau cerceii nu stiu inca. Daca nu are caciula pe cap se trage de urechi intr-una cu toate ca poarta cerceii de vreo patru luni, asa ca prefer sa aiba caciulita ca sa nu ramana fara vreo ureche...
Claudelu eu am scos-o pe Dari la plimbare cand nu avea febra, in zilele insorite (asa cum este cea de azi la Galati) chiar daca era racoare. N- a patit nimic rau. Cat despre fetele noastre dupa noptile zbuciumate ale copiilor nu-mi spune.. Noroc de farduri si bigudiuri! Oare sotilor nostri nu li se ridica ( cateodata )parul in cap cand ne vad??
By! Se termina pauza de masa si n-am ciugulit nimic!
Mai vorbim!
Pupicei, LauraFlo
P.S. M-am modernizat si eu! Mi-am tras scris colorat, trebuie sa ma prind cum e cu semnaturile voastre smechere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza fetele!
Acum am facut si noi oki!
Claudelule,eu nu am scos-o afara decit vreo 20 de minute ,zilele astea,cit a fost racita.Desi sint adepta aerului curat la greu,totusi,acum ,din pricina nasucului ,stau in casa cu ea.
Laura,frumoasa coloratura,dar sper ca nu te superi pe mine daca iti spun ca e cam greu de citit culoare asta fosforescenta,mi-am pus chiar ochelarii sa vad
Nedda ,deja Lara merge de-a busilea??Amelie inseamna ca e mai lenesa...se tot impinge in picioruse,dar inca nu a plecat la plimbare!Ma bucur ca Lara e cumintica!
Malina ,si io m-am chinuit sa fac linkurile alea,asa cum a zis Claudica se face.Daca vrei ,iti spun eu babeste:
Deci scrii ...dupa care copiezi linkul.Inchizi ghilimelele,inchizi paranteza patrata,scrii de exemplu POZE,si dupa [/url] .Cam asta ar fi.Eu m-am chinuit rau pina mi-a iesit ,am martore fetele ,ca numa asta faceam!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

claudelu am reusit. merci. ca sa nu mai ocup atata loc

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Laura, asa cum a spus si Elena, nu te supara dar cularea pe care ti-ai tras-o abia se poate citi...e durers pentru ochi...si referitr lacaciulita, eu nu-i pun, decat asa cum am zis, imediat dupa baita vreo ora sau cand bate tare vantul sau cand e destul de frig...si noi tot pe nrd suntem si e destul de frig in casa...

Elena, tocmai la asta ma gandeam si eu sa-l scot vreo 30 min-1h, in marsupiu...ma risc...

Malina, cu placere!!! Vad ca ti-a iesit din prima, felicitari!

Raul acum doarme ca un ingeras, asta dupa o partida zdravana de ras
Cand m-am uitat in oglinda si mi-am vazut fata m-am speriat, asa ca am sarit pe farduri...deh, ce si in casa trebuie sa fiu frumasa...acum sunt alta

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumesc de sfaturi !
Asa cred ca-i mai bine...
Acum am plecat acasa asa ca ..pe maine.

By, LauraFlo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Claudelu,eu am scos fata afara pe orice vreme .A fost o singura data racita si am iesit cu ea afara atunci,fiindca nu avea febra ,i-au curs numai nasucul si ochisorii.
Laura,eu nu am tinut-o niciodata cu caciulita in casa,nici chiar dupa baie.Si nu avem centrala,e racoare la noi.Cand a fost mai frig,i-am dat o vestuta,dar in general o imbrac in body si un pantalonas.
Felicitari sarbatoritilor de azi!Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Fetelor, greu reusesc sa va citesc, daramite sa mai si scriu ceva...
Eu sunt mandra ca am mai slabit 1 kg, dar vorba unei prietene, nu cred ca regimul e cauza, ci Cristina-neastamparata!
Acum vad ca doarme de ceva timp, dar eu in loc sa ii fac repede supica, stau si butonez calculatorul ... dar voi fi rapida
M-am uitat pe la pozele voastre si ale bebelusilor si incerc sa-mi amitesc emotiile de inceput Ca eu astazi am coborat salteluta jos de tot, sta ca in tarc acum, deci... ne-am facut mare. Numai ca daca plec din camera sa te tii plansete, mama, mama. Azi m-am suparat pe ea - prima data ca m-a zgariat pe obraz (ca nu era suficient cat de oribil arat si ce fatza obosita si iritata am), apoi ca tipa aiurea, fara motiv, doar ca sa se afle in treaba. Asa ca am "aruncat-o" in patut/tarc si am lasat-o singura cu jucariile ei. Si am inchis toate usile si am spalat biberoanele calma, total surda. 10 min a plans incontinuu, am gasit-o in aceeasi pozitie in care o lasasem si plangea amarnic, de nici voce nu mai avea. M-am muiat toata, mai ales ca dupa ce am luat-o in brate s-a agatat cu manutele de gatul meu si suspina... Nu mai fac asa, gata, ca e prea crud!
La noi e o zi cu soare, desi e racorut afara. Dar vad ca acum doarme mai mult decat in zilele mohorate, de nu o pot scoate la plimbare. Cand se va trezi, va incepe ora artistica, de pictat bucataria cu piure de legume, cantam, facem teatru de papusi, mai mancam ceva...
Voiam sa zic ca la noi au innebunit astia cu caldura - ard caloriferele si eu un soareeee... stau cu usa de la balcon larg deschisa
Pupici, ma duc sa-i pun la fiert legumele, cat mai am timp!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ela dragutzo,exact asa fac si eu!!cind ma lasa nervii o las singura,ca mi-e teama de mine,sa nu fac un acces de furie,dar dupa,cind ma duc la ea si o vad toata in lacrimioare imi vine sa ma
de citeva ori bune!Si exact cum spui,tipa fara motiv,e numai cu okisorii dupa mine..de nu pot nici sa in liniste!
Laura,mult mai bine culoarea
Claudelule,si pe mine ma rupe de spate in marsupiu,dar uneori mi-e lene sa scot caruciorul..asa ca o mai duce mami un pic precum canguru..ca oricum sint rablagita ca o baba,nu mai conteaza!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Salutica leneselor!
Ce ma bucur ca lu' Raul ia revenit zambetul pe buze...azi am tras niste show-uri de toata frumuseteaAm fost si afara vreo 2 ceasuri...Se vede ca ia lipsit ca tare s-a mai putut bucura cand am iesit afara El e invatat sa stea mai mult la aer!

Ela, avem si noi astfel de zile...si il las la el in tarc sa planga doar ca el dupa vreo 10-15 min de plans adoarme

Laura, asa mai zic si eu, numai vezi ca culoarea asta o foloseste si Katalina, dar asta nu mai e treaba mea

Eleno, vad ca ai facut pasiune pentru

Va pupitez ca nu ma lasa Raul sa scriu...e la mine in brate si se tot impinge cu picioarele sa scrie si el ceva...no, hai fie...YJ LIUIYYTWEWasfgtfejjjuiklik87t5t5r4wefdcvnm;./;'/loiou7..Gata, a fost destul!!

Mergi la inceput