analize obligatorii pt gravide trim.I

analize obligatorii pt gravide trim.I | Autor: Liliann

Link direct la acest mesaj

buna fetelor.
ete,sunt insarcina de curand si am fost la medic (dr.Suciu, am vazut pareri de tot felu despre el, parerea mea este ca depinde de bafta fiecareia, nu stiu ce sa zic, am intalnit dr.superficiali, indiferenti, sa vad si cu asta cum e!!!), ei, si mi-a dat un teanc de analize de facut, 14 la numar, sange, urina,secretie, hemograma, transaminaze, test nus de care, ma rog, o gramada. pai imi ia 2sapt,cred, si n-am timp sa alerg.ideea e, si rugamintea mea este urmatoarea : a fost vreuna dintre voi la un centru,ceva, unde sa le faca si relativ repede, si fara sa le curete de o gramada de bani????si medicul vostru v-a cerut sa faceti aceste analize?adica, spuneti-mi,va rog,voi ce ati facut?le-ati facut pe toate?si unde???
va multumesc din suflet pt raspunsurile pe care sper sa le primesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Liliann, analizele pe care ti le-a dat sunt cele care se fac gratuit. Dupa parerea mea medicul obstetrician trebuia sa-ti dea de facut neaparat Toxoplasmoza, rubella, CMV, listeria si hepatita B si C, astea platindu-se si fiind destul de scumpe. Te sfatuiesc sa le faci la Cantacuzino pe toate ca sa nu alergi. Pentru cele gratuite eu am avut trimitere de la medicul de familie si le-am facut la cabinetul cu care are ea contract pentru analizele decontate de casa de asigurari.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

in afara de toxoplasmoza, citomegalovirus, listeria si clamydia, care se platesc si costa 3.500.000 lei ( peste tot costa asa) celelalte sunt gratuite daca ai trimitere de la dr de familie , eu te sfatuiesc sa le faci la Cantacuzino, daca esti din bucuresti, programul este urmatorul: pt recoltare L-V 7,30-11
pt eliberare L-V 11,30-13

te sfatuiesc sa mergi dimineata pt ca este destul de aglomerat, vezi ca pt urina trebuie sa iei un recipient de la ei, si se recolteaza intre 7,30-8,30.Sunt gata cam in 10 zile , la ridicat nu mai e coada.

multa sanatate si succes
Adrianasi de 14 saptamani

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

sarumana fetelor de sfat, da o sa merg la elias, ca io de ei apartin,sa vad ce pot face gratuit acolo, si restu le fac pe bani.nu mi-a dat ce ziceti voi acolo, ci alte analize, calcemie, transaminaze, glicemie, proteinemie, etc. astea mi le face eliasu gratis, ca am vorbit,cu celelate vad io, daca e, ma duc la cantacuzino sau medsana, merci inca o data
a, si fiind tot la inceput, puteti sa-mi spuneti va rog UTROGESTAN, cum se ia, 2 pastile amandoua o data, seara????sau cum???va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mie dr ginecolog mi-a dat utrogestan 2 dimineata 2 seara, intravaginal, dar asta hotarasete dr tau, vezi ca se dau gratuit daca ai reteta de la medicul de familie, sunt destul de scumpe, vreo 250.000 lei o cutie cu 30 de capsule
numai bine

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

merci adriana,nu mai stiu ce a zis medicul, eram prea emotionata.cre ca a scris pe reteta, sa merg sa vb cu medicul sau farmacista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

daca ti-a dat doar 2 probabil ca trebuie sa le pui seara intravaginal

pana ajungi sa intrebi, fa asa!

multa sanatate!

Mergi la inceput

am vb cu faramacista, cica pe reteta scrie ca se iau oral, ei, asa am facut si io.
merci

Mergi la inceput